Bil Window gjenanskaffelseskost

Bil vinduer, frontruter er de første til å gi etter for påvirkning, når bilen møter med en ulykke. Bilvinduet tar virkningen på seg og beskytter passasjerene fra å bli tvunget ut av bilen. Det er også en myk mål for nefarious folk i nabolaget ditt. I tillegg kan det også vise seg å være et ansvar under opptøyene, mob opphisselse etc. Et knust vindu ikke bare hemmer utseendet på bilen din, men det også utgjør en trussel mot verdisaker i bilen, så vel som bilen selv. Dermed er bilen erstatning en må under alle omstendigheter. Bilvinduet gjenanskaffelseskost anslaget gitt nedenfor vil hjelpe deg å vite kostnaden utvalg for utskifting. Mer om auto frontruten utskifting og reparasjon.
Bil Window Utskifting kostnadskalkyle
Kostnaden for å erstatte bilen i stor grad avhenger av omfanget av skaden. Mindre sprekker eller chips ikke må byttes ut hele bilen. Reparasjonsarbeidet kan føre til at du hvor som helst rundt 20 dollar for i butikken service og USD 55 for mobile tjenester, per chip. Vær klar til å shell annen USD 20 for hver ekstra stykke glass som du har brutt. Sprekk reparere lader også variere avhengig av lengden på sprekken. En sprekk på opp til 12 inches kan koste deg om USD 50-59 USD, mens kostnadene for en lengre sprekk er ca USD 59-69 USD. Generelt anbefales det at du bytter bilen vinduet, hvis du har en sprekk som er lengre enn 24 inches. Grunnen er, det er ikke mulig å reparere noe så lenge at uten at det går på sikkerheten. Mer om sprakk frontruten reparasjon og frontruten chip reparasjon.
Hvis du velger å gå for en fullstendig utskifting, så du ville være forventet å betale kostnadene, som per merke og modell av bilen. Kostnaden for bil frontruten utskifting er som følger:
Vindu gjenanskaffelseskost figur
AutomobileEstimated Kostnad Range (i USD); Passasjer Car157 - 324; SUV164 - 190; Pickup Truck164 - 310; Minivan174 - 294
Videre vil du også måtte ta hensyn til kostnadene for bilen reservedeler. For eksempel, hvis du har skadet gummi lister da, ville du bli pålagt å betale en ekstra kostnad på USD 5-20 USD. En ødelagt vindusvisker kan ytterligere øke kostnadene med USD 10-20 USD.
Forsikring Dekning for bilvinduet erstatning
Dessverre er bilvinduet utskifting eller reparasjon betraktes som en "sekundær" form for skade, som betyr de fleste forsikringsselskaper ikke vil dekke fullstendig utgifter. Du må betale for en egenandel på ca USD 100. Siden de fleste av auto glass reparasjon eller utskifting arbeider koste under USD 400, bør du ikke betale en egenandel mer enn USD 100. Derfor er det svært viktig å studere klausuler i din forsikringsdekning. Mens opprettholde bilen, alltid gå for det selskapet som gir deg frihet til å få arbeidet gjort fra forhandlere av ditt valg og ikke de med hvem forsikringsselskapet har bånd.
Les mer på; frontruten Wiper Replacement; frontruten gjenanskaffelseskost, Du har valget mellom bestilling vinduet erstatning på nettet, men sørg for at du har all nødvendig kompetanse for å installere det selv. Videre er vindu erstatning ofte en presserende jobb som må gjøres uten å kaste bort tid på bestilling og shipping. Derfor er det best at du får det gjort fra din lokale forhandler, som siterer en rimelig bil vindu gjenanskaffelseskost.