Grow Tykkere Hår

De fleste kvinner ville elske å ha myke, skinnende, tykk, og langt hår. De fleste kvinner kan oppnå dette med litt mer vekt på hårpleie. Her er noen måter å unngå fortynning av håret, og å vokse tykkere hår, som hvis de følges religiøst, kan oppfylle ovennevnte ønskene til kvinner.
Måter å vokse tykkere hår
Trim skadet hår; Hvis du ønsker å vokse tykkere hår, må du starte med å kutte av den delen av hår som er tynt og dermed ikke-sunn. Vanligvis, håret røttene er tykkere og sterkere i de fleste kvinner enn på slutten av håret. Så du kan begynne med trimming tuppene som har delt eller som er tynne. Hvis du mener at en stor del av håret er skadet, kan du kutte opptil to inches av hår på en gang, så igjen klippe håret neste måned og så videre, til du har bare tykke, sunt hår i hodebunnen.
Shampoo og Tilstand; For å unngå brudd på håret, holde håret rent ved sjamponering den på alternative dager. Hvis håret ikke er ren, kan olje og skitt bygget opp, og dermed forårsaker flass og håravfall. Dette kan gjøre håret tynnere. Så sjampo regelmessig, og tilstanden håret en gang i uken. For naturlige condition og for dyrking av tykkere hår, kan du bruke egg eller vanlig yoghurt på håret. Hvis du ønsker å vite hvordan å vokse tykkere hår for afro-amerikanere, vil jeg anbefale dype conditioning en gang i måneden for dem. Les mer om balsam for African American hår.
Unngå sterke kjemikalier; Hvis du spør min mening om hvordan å vokse tykkere hår fort, vil jeg anbefale å gi opp alle hårpleieprodukter, som har sterke kjemikalier i dem og skifte til mild eller urteprodukter. Hvis du farger håret ditt, la meg fortelle deg at de fleste hårfarger inneholder peroxide i dem, noe som kan føre til fortynning av håret og masse hår tap. Så i stedet for en hårfarge eller hårfarge, bruker et naturlig fargestoff som henna. Henna, foruten å være et naturlig fargestoff, hjelper i condition håret og dermed gjør det sunt og tykkere.
Unngå Hair Styling Appliances; disse dager kvinnene får masse hår styling behandlinger utført i salonger eller hjemme som hår perming, hår curling med hot rods og håret rette med flat strykejern. Selv for tørking hår, kvinner, bruke en hårføner. Lang tids bruk av disse apparatene kan gjøre håret tynt. Så for håravfall forebygging og til å vokse tykkere hår for kvinner, vil jeg anbefale at unngå å bruke slikt utstyr så langt som mulig. La håret tørke naturlig stedet for å bruke en hårføner som det gjør håret tørt og sprøtt. Hvis du bruker noen form for produkter som varme opp håret slik som valser og strykejern, alltid bruke en hår lotion før du bruker dem, noe som kan beskytte håret fra deres skadevirkninger.
Sunt kosthold; Det er ofte sagt at den type kosthold en person tar, får reflektert på hans eller hennes hud og hår. Så for å vokse tykkere hår naturlig, anbefaler jeg at du spiser en godt balansert og sunt kosthold med alle de nødvendige næringsstoffene. Legg masse proteiner i kostholdet ved å spise egg, grønnsaker og kjøtt, som proteiner hjelp til å bygge håret. Unngå enhver form for slanking eller fjerne fet mat fra kosten som de også er pålagt å legge glans og glans til håret ditt. Tar multivitaminer å supplere den vanlige kosten hjelper også.
Massasje; hodebunnen massasje hjelper i riktig blodsirkulasjonen i hodebunnen og dermed bidrar til å vokse tykkere hår. Massasje håret med fingertuppene, i en sirkulær bevegelse. Du kan bruke noen av naturlige oljer som olivenolje, jojobaolje eller kokos olje til massasje.
Les mer på:; Hjem tiltak for Hair Vekst; Regrow Tynning Hair naturligvis; vokse hår Raskere naturligvis; Dette er noen av de måter som du kan vokse tykkere hår. I tillegg til disse, holde håret og kroppen hydrert ved å drikke mye væske, bruke kammer med myk bust for å børste, vaske håret med lunkent vann i stedet for varmt vann og håndtere stress ved å gjøre regelmessige øvelser og yoga, også bidrar til å hindre hårtap , dermed, noe som gjør håret sterkere, tykkere, sunnere og blankere.