Hvordan få en kjæreste

Renee er en fjorten år gammel, som har alt i livet. Hun har kjærlige foreldre, er hun smart, intelligent, godt å se på, vakre på hjertet og alltid klar til å hjelpe og nå ut til andre. Men fortsatt er det en ting hun synes mangler i hennes liv, dvs. en kjæreste. Mens alle vennene hennes og jentene hennes alder er dating, ikke Renee ikke har en nær guttevenn.
Har du finne deg selv i en lignende situasjon? Føler du at du har alt går for deg, enten det er utseende eller hjerne, fremdeles, guttene synes ikke å be deg ut på en date? Hvis ja, så tro meg du er ikke alene. Jeg husker da jeg var ung, jeg også hadde opplevd det samme. Det var rundt den tiden bare at min eldre søster hadde et hjerte til hjerte samtale med meg og ga meg noen tips om hvordan å tiltrekke en fyr eller gjøre ham falle forelsket i deg. Så hvis du vil vite hvordan du får en kjæreste, så her er noen av de nyttige tips som snudde livet mitt. Les mer om dating tips.
Tips om Hvordan få en kjæreste
Kjenn dine preferanser: Når du er ung, du generelt ikke er klar over hva slags egenskaper du ønsker i kjæresten din. Forstå dine preferanser er det første du bør gjøre, når vi leter etter en kjæreste. Er det utseende som gjør at du liker en fyr, eller er det hans sans for humor? Liker du gutter som er populære på skolen, eller liker du den sjenerte de? Så, er det første veldig viktige tips om hvordan du får en kjæreste på barneskolen eller på annen måte, å vite hva du vil. Når du vet det som tiltrekker deg til en fyr, er det lettere for deg å finne gutten av ditt valg.
Sett Best Foot Forward, nå som du vet at det er en spesiell fyr på din skole eller høgskole som er akkurat den type person som du drømmer om, gjør en innsats for å bli lagt merke til av ham. Og den beste tingen å gjøre dette, er å alltid gjøre et godt inntrykk ved å sette beste foten frem. Så tips nummer to på hvordan du får en kjæreste i videregående skole eller for den saks skyld hvordan du får en kjæreste i college, er å kle godt. Kjøp nye kjoler som passer din kroppstype, som er fremheve dine sterke sider og skjule feil. Du kan ta hjelp av deres eldre søster, noen venner eller til og med moren din om dette. Velg lyse farger som rødt, rosa og gult for din garderobe. Siden de fleste gutter i den alderen, foretrekker skjønnhet over noe annet (jeg vet det trist men sant), vil din stil og ser sikkert tiltrekke mange gutter. Les mer om hvordan å tiltrekke en fyr.
Være venner med Guy Du Vil; Prøv å bli venner med fyren du liker. Du kan starte ved å være vennlig med sine venner. Se om du har noen felles venner, hvis ja, slipp en hint eller fortelle dem tilfeldig om du er interessert i ham. Husk, ikke å forfølge fyren for mye som gutta liker å jage jenter heller enn å bli jaget. Hvis fyren du er interessert på er medlem av et klubb i skolen eller høyskole, bli med denne klubben. Kort sagt, være venner med ham med krok eller kjeltring. Les mer på dating spill for jenter.
Vent for ham å be deg ut, Når du er venner med fyren, flørte med ham litt. Gjøre ting som vil helt forvirre ham som å være over vennlig til tider og å være helt reservert på andre. Dersom felles venner har allerede fortalt ham om din sans for ham, vil en slik ujevn oppførsel sikkert forvirre ham. Noen ganger, fortell ham subtilt at du liker ham, men ikke spør ham ut. Start opprettholde kontakt med ham via e-post og chatte med ham en gang en stund. Hvis han liker deg eller er tiltrukket av deg, vil han sikkert spørre deg ut.
Les mer på:; Hvordan få en Guy til å like deg, Hvordan få noen til å like deg, jeg håper nå vet du hvordan du får en kjæreste. Selv om, kjærlighet og livet er både rart og så, være åpen for det ukjente i begge. Det kan skje at du liker den mest populære fyren i skolen, men se deg selv å bli tiltrukket av en sjenert fyr også. Eller, kanskje du begynner å like en av venner av fyren du er interessert i eller enda verre, begynner fyren du liker dating din beste venn. Derfor, hva som helst, når som helst kan skje, spesielt når man er ung. Så, jeg ville foreslå, slutte å være opphengt i å finne en kjæreste, bare nyte livet, gjør ditt beste i det du tar opp, og alle andre ting vil automatisk falle på plass.