Kutt og stiler for hår

En av de mest slående personlighet eiendeler man kunne ha angående utseende er håret. Selv om håret faller i de døde kategorien, er det absolutt ikke tilfelle! De er veldig mye der! For kvinner, er håret den mest omsorg for tingen! Hvem ville ikke ha vakre lokker? Men det er en hake i det. En spesiell hårklipp fremhever din personlighet, men hvis du får en klippe håret som ikke kompliment din personlighet og ansikt, så du kommer til å være i store suppe. Derfor er det viktig å få et kutt som vil legge til din personlighet og selvtillit. Likevel vil vi ikke gå inn på det, i stedet, teksten nedenfor vil gi deg et lavt ned på kutt og stiler for hår.
Kort hårklipp og stiler
Short Cut Bob - Oval og Faces Square, Når det gjelder plassen eller ovale ansikter, korte bob cut er en av de beste. Hvis du har en usedvanlig rundt ansikt, få en lengre kutt. The rettere håret, jo bedre utfallet av frisyre. Det viktige ting å huske på her er at den lengste hårstrå har å falle en tomme over haken, slik du ville få ansiktet klemmer effekten. For å opprettholde denne stilen, vil du måtte gå i stuen en gang i måneden. Les mer om frisyrer for oval ansikter.
Curly Bob Cut - Round ansikt, for dette kuttet hvis du har et rundt ansikt, så håret ditt bør være lengre enn haken. Lengre hår på halsen å balansere denne stilen er perfekt. Pass på at hvis du har spiral krøller, ikke kutter dem for kort. Hold lengden på håret helt til kinnben, da krøllene ville trekke minst en tomme. For å opprettholde dette kuttet, trim hver 6. uke. Les mer på; frisyrer for Fat Faces, frisyrer for runde Faces Med Bangs, Pixie Style, Guess dette ville enhver ansiktsform, gitt det faktum at du bør være sikker på om huden din og funksjoner og ansiktet generelt. Ettersom dette unabashedly rotete og hakkete frisyre høydepunkter dramatisk ansiktet. Lukk beskjæres lag som rammer inn ansiktet, kort og tett hår rundt ørene og nakken er bærende for dette kuttet. Slick ned smell, eller for en søt, jenta mi ser, presse dem til en side. Gå for en månedlig trim for å holde kutte opp til merket. Les mer på svært korte frisyrer for kvinner.
Shag it Up; Den korte shag frisyre er flott for alle hårtyper unntatt for tykt eller duper fine. Delikate ansikter med små funksjoner som er perfekt til å bære slike frisyre. Mantraet er å holde lengste hårstrå på baksiden av kronen. Se, er kort hår kult, gir det en drastisk annerledes utseende og helt revamps utseendet ditt!
Long Hair Cuts og stiler
Long med Bangs - Long og runde ansikter; Dette kuttet er flott å fremheve øynene og kinn. Det beste med denne stilen er at de med lange ansikter kan dekke brynene med smell, kamuflere lengden av ansiktet. Choppier smell passer godt med runde ansikter. Gå for en trim hver 10 uker, og begynner med lange smell, de er fleksible. Har fløyen buet for å gjøre tråder på sidene lengre. Les mer på hårklipp stilarter - ideer.
Lange krøller; Curls ser fabelaktig og har en distinkt sex appeal. For denne stilen til å se nydelig, håret skal være naturlig krøllet og bør være litt lang enn skulder lengde. Begynn med kortest lag på leppene og la håret tynt gjennom for å gjøre håret løs og lett å style. Les på lange frisyrer.
Lang og Straight, De fleste typer hår er kompatible med rett hår. Det er en av de mest populære kutt og stiler for hår. Men den trenger en betydelig vedlikehold, håret har ingen steder å gjemme seg. En liten trim i hver 6. uke vil unngå utvikling av flisete tupper, og vil holde håret i god form. Les mer på formelle frisyrer for langt hår.
De andre stiler for langt hår er skulder lengde frisyrer med lag, et naturlig utseende for ekstremt krøllete hår og flettet frisyre. Disse 2 stiler også passer for de fleste av ansiktet typer. I tillegg til dette, for medium lengde hår, toppskarv stil, bob, panel og nesten alle andre lignende stil ser flott ut. Les mer på medium frisyrer med smell.
Punk frisyrer
Dette er dramatiske, og er like eksperimenterte av gutter og jenter. Punk frisyrer er preget av jazz og ville farger og ut av boksen kutt. Mohawk kuttet er svært vanlig i punk frisyre, smell inkludert og asymmetrisk hårklipp. Spike dem, har sikk-sakk en partisjon og har helt sprø farger og har du en perfekt oppskrift på punk hår kutt og stiler. Men mye hår pleie produkter er nødvendig for punk hårpleie. For dette, er det desto mer viktig å ha dype condition behandling for å unngå skade håret. Det er opprørende, radikal og har en tydelig "jeg gir faen" holdning til det! Derfor hvis du er selvsikker og er en konge på din egen måte, gå for dette, det mest "crazy" blant kutt og stiler for hår. Les mer på: Punk frisyrer for langt hår, Spikey frisyrer for menn; Emo frisyrer
Emo som de fleste av oss vet er en forkortelse for emosjonell. Derfor er denne stilen handler om refleksjon og fremstiller dine følelser. Alt bringe ut personlig og individuell stil, er kategorisert som emo ser, har denne stilen som en sterk forbindelse med punk også. Ujevn skjæring, skyter og lagdeling er de viktigste egenskapene til maksimum emo hårklipp. Endene og biter av hår er uthevet. Igjen, akkurat som punk, er det kontrasterende lengder og farger er en annen spesialitet på en emo cut. Fargene må være rik og dyp. Du kan få smell feid til side også eller rett over pannen. Denne stilen også blir brukt av både gutter og jenter. Les mer på; Emo frisyrer for jenter med Medium Hair, Emo frisyrer for jenter med kort hår; Bortsett fra disse du kan ha frynser, mullet frisyre eller en kort og lagdelt frisyre. Det er mange flere, men disse er de mest vanlige og populære, så jeg tenkte å gi dem en omtale!
Det er det! Det er her jeg avslutte min "hårete" fortelling!