Nail Polish Designs

Neglelakk er en ting som fascinerer alle jenter siden barndommen! Men småjenter er tillatt bare noen få prikker av noen mørke nyanser av neglelakk, som i stedet for å dempe nysgjerrigheten, legger i det! Og denne nysgjerrigheten er det som gir liv til vakre nail design! Makeup er aldri komplett uten pent malt neglene, etter alle bare kvinner som har frihet til å dekorere negler! Men vi ofte undervurderer vår kreativitet når det gjelder neglelakk design, når vi ønsker å ha noe annet mønster eller design på våre negler, rush vi til en stuen! En profesjonell er egentlig ikke nødvendig for neglelakk design, med hjelp av noen enkle neglelakk design dette kan gjøres selv hjemme. La oss ta en titt på slike enkle neglelakk design.
Nail Polish Design Ideer
Kontrast: Dette er en av de mest populære samt enkel neglelakk design ideer. Selv om denne designen kan se bra ut på alle slags spiker, vil dens skjønnhet tas ut hvis du har lange negler. Og med hjelp av falske negler, kan hvem som helst ha lange negler på bare et par minutter! Som navnet antyder, er ideen å male neglene med to ulike nyanser av neglelakk. For å starte med, ta en nøytral eller lett skygge som sølv, gull eller rosa og male kun undersiden, (den delen under spissen kalles undersiden). For tuppen av neglen, bruk en kontrastfarge. Som for eksempel hvis du male undersiden sølv, bruker svart neglelakk for tipset. Du kan også bruke en annen stil på kontrast, som for eksempel gjelde hele neglene med en nøytral neglelakk, så ta en neglelakk penn og bare trekke tre linjer på skrå på spikeren. Men sørg for at neglelakk pennen er av en mørk skygge. Du kan prøve metalliske farger som de alltid skiller seg ut!
Valentine Nail Polish Design: Som Valentine's Day er rett rundt hjørnet, hva kan være bedre enn en Valentine neglelakk design! Valentine neglelakk design er ganske enkel. Akkurat som kontrast design, trenger du to nyanser av neglelakk for Valentine design, hvorav en skal være rød! Vanligvis vi enten helt unngå røde neglelakk eller bruke det til kontrast design. Men som Valentine farge er rød, er rød neglelakk penn et must for denne utformingen. Som en skygge er så mørk, har den andre skyggen for å være lys, nøytral skygge. Først gjelder det lysere skygge på hele neglen, og deretter ta rød neglelakk penn og gjøre små hjerter på det. Du trenger ikke å være veldig kunstnerisk for det, bare trekke to opp-ned komma med et rundskriv hodet! Du kan også dekorere dem med ulike neglelakk produkter som lim steiner. Les mer om nail art.
Themed Nail Polish Designs: Themed neglelakk er en god ide hvis du skal på fest. De mest populære neglelakk design tema er havet tema. Som navnet antyder, må du tegne pittoreske ting som havet og bølgene på neglene. Det kan høres vanskelig, men det er faktisk ganske lett. Alt du trenger å gjøre dette på er en mørk og lys blå skygge! Du kan også tegne sarte blomster og kronblader, akkurat som du tegner i din barnehage klassen! En av mine favoritt design er stranden tema! For denne designen, gjelder en stripe av baby rosa nyanse og en av hvit. Pynt den med krem ​​farget lim steiner. Les mer om nail art design.
Funky Nail Polish Designs: Hvis du ønsker å prøve noen funky neglelakk design hjemme, blande to-tre prikker av ulike neglelakk nyanser med vann. Bland med en tannpirker, bruke den på neglene i former av en virvel, bare opp og ned slag! Les mer på spikeren design for prom.
Dette var noen enkle nail design. Hvis du lurer på hvordan å trekke neglelakk design, trenger du ikke å lure så er det mange produkter som neglelakk penner som gjør oppgaven med å tegne design ganske lett. Så legge noe av kreativiteten i ovennevnte design og gjør deg klar til flaunt en helt ny neglelakk design!