Slik Grow Apple Trees

Den favoritt frukt gamle grekerne og romerne, epler og mer enn 7500 + sortene, gjør denne frukten en favoritt blant mange mennesker. Apple er kanskje den eneste frukten som har utallige myter og folklore som omgir den. Eplet er en pomaceous (en frukt produsert av et blomstrende tre) frukt av epletreet, tilhører rosefamilien Rosaceae. Kultivert fra sine ville forfedre i crabapple treet, over 55 millioner tonn epler er vokst årlig. Hvis du er opptatt av å legge til denne statistikken, vil du finne informasjon om hvordan du kan dyrke epletrær gitt under svært nyttig.
Slik Grow Apple Trees
Eplet er et løvfellende tre som, avhengig av sorten sin, vil vokse hvor som helst mellom 10 til 40 fot høye. Kronen er vanligvis tett og løvverk en mørk lys grønn. Eplet blomstrer vises i store klynger samtidig med spirende blader om våren. Den rosa hvite fem petaled blomster må krysse bestøves med blomster andre epletrær, samme eller en annen variasjon. De fleste kommersielle dyrkere ty til eksterne eller mekaniske pollinering hjelpere å utvikle frukt. Apple sesongen er fra sensommeren til tidlig vinter, men de er tilgjengelig hele året som følge av fryselager. Denne informasjonen om hvordan å dyrke epletrær er ment for hjemmebruk voksende, for kommersiell dyrking krever omfattende forskning.
Formering: Apple trær kan startes gjennom frø samt rotstokken (borekaks). Samle mange frø fra noen få epler, og tørk dem i skyggen. Sow dem i en fuktig såing medium, og holde fuktig til de spire. Denne mer eller mindre dekker det grunnleggende om hvordan å dyrke epletrær fra frø. Eksperter anbefaler bruk av rotstokken pode eller utvikle borekaks som en mye bedre måte å klone moren epletreet. Man kan bare hoppe inn i et gartneri og plukke en ønskelig sortar. Det er viktig å alltid velge sykdom resistent varianter. Les mer på økende epletrær fra frø, og hvis du er interessert i å vite hvordan du kan dyrke epletrær fra borekaks, lese gjennom formeringsmateriale planter fra borekaks.
Planting og After Care: Et hjem dyrker bør vokse to epletrær å lette krysse pollinering. Epletrær krever full sol, eller minimum seks timer med sollys hver dag for innendørs seg. Epletrær liker ikke soggy jord, så sikre godt drenerende jord ved endring det. De frukt godt i sandholdig leirjord til Sandy leire leirjord jord med en pH opprettholdt eller endret til 6.0 til 6.5. Space trærne rundt 25 inches hverandre, graver hull til en dybde på 110 til 115 cm (avhengig av størrelsen på eple treet blir plantet). Røttene skal være godt spredt, med stammen knute eller pode union like over jorda nivå. Bygg en Berm rundt den og fylle den med vann. Treet blir godt etablert etter to år, inntil da den ikke tåler tørke, så vannet det godt og som per kravet. Mulch rundt treet for et par år. Dwarf epletrær har svakt rotsystem, og kan kreve staking. De fleste gjødsler krav er epletre rekke konkrete, får denne informasjonen når du kjøper rotstokken.
Beskjæring Apple Tree: Begrepet 'sentrale lederen system' er en mye brukt teknikk for beskjæring epletrær. Her stammen er behandlet som en sentral leder med bare 4:56 hoved grener. Dette gjøres for å sikre lys og luft bevegelse når alle deler av treet, for å forhindre sykdommer og modnes frukt. Denne metoden for beskjæring er vanligvis gjort innen de første par år å forme treet. Når etablert det ville være skadelig for treet å endre sin grunnleggende form. Etter forming, en årlig sviske å opprettholde formen, fjerner døde, ødelagte eller syke grener, eller noen annen ny vekst i midten eller øvre del av treet kan gjøres. Les mer om beskjæring frukttrær - hvor å beskjære et frukttre.
Sykdommer og skadedyr: Vi er ikke de eneste som liker epletreet og dets frukter. Epletrær er utsatt for mange skadedyr. Ormen i apple å være en vanlig en; curculio beetle, eple maggot og Codling møll er andre. De fleste av disse ormene, faktisk ormen seg inn i eple fra blomstene. Tidlig påvisning er den eneste måten å sikre at innhøstingen ikke er lagt til avfall. Skabb, cider eple rust og pulveraktig mugg, osv er de typene sopp som kan infisere treet. Det er spesifikke plantevernmidler tilgjengelig for å håndtere dem. Det ville være best å finne organisk eller naturlig alternativ å håndtere dem, trenger du ikke vil at apple å smake som plantevernmidler!
Selv om de fleste tror at økende epletrær er en vanskelig oppgave, etter å ha lest informasjonen ovenfor om hvordan å dyrke epletrær, kan man se at dette ikke er tilfelle. Tålmodighet og ta vare på epletreet gang plantet, vil sikre at du nyte sin frukt i årene som kommer!