Sølvkre Bug

Sølvkre, eller som heter på latin, er Lepisma Saccharina et insekt som kan være ikke mindre enn et mareritt for huseiere. The sølvkre er kjent som fishmoth grunn av fisk som bevegelser som det gjør når det kjører. Den sølvfargede skjellete fargen på deres lapper gir dem navnet sølvkre bug. Stort sett finnes i hvit, gråbrun og sølvfarget blålig farge, sølvkre bugs er nær om en tomme i lengden.
Sølvkre Bug Life Cycle; Det er nesten kun tre stadier i livssyklusen til sølvkre bug, nemlig, egg, nymfe og voksen scenen. Den kvinnelige sølvkre legger hundrevis av egg i cervices og sprekker i bakgården eller veggene i rommene. I løpet av uker, legger sølvkre ulike grupper av egg og alt klekkes i en måneds tid hvis de finner optimal temperatur. Eggene er små, ovale og hvitt. Etter eggene klekkes, nymfer, som kan ses på som den scenen før voksne, dukke opp. Nymfene tar nesten tre måneder å utvikle seg til en voksen. En fullvoksen sølvkre bug bor i omtrent to til tre år.
Hva spiser Sølvkre Bugs?; Sølvkre elsker fôring på karbohydrater, sukker og stivelse. Siden de er utbredt i huset bakgården, finner de en rekke matvarer kilder å spise, spesielt shampo, bok lim, klær materiale (lin, silke) og ulike døde insekter. Hvis sølvkre hjemsøke et hus, så kan du være trygg på at du har å holde fuktige klær og papir elementer ganske trygg som disse feilene har en fascinasjon for fuktige klær og papir. Årsaken bak dette er at sølvkre drikke vann og det er derfor de er stort sett funnet i fuktige klær og andre fuktige steder i huset. The sølvkre bug anses av eksperter for å være det mest destruktive skadedyr for lagrede matvarer.
Hvordan bli kvitt Sølvkre Bugs?; Sølvkre bugs kan være irriterende skadedyr for ethvert hjem eier og eliminere dem involverer en rekke steg. Det første steget er å identifisere sølvkre bug, som kan gjøres med hjelp av følgende prosess. Bland en tykk pasta av mel og vann og spre den på en papp. Hold papp i et område hvor du mistenker at det finnes sølvkre bug infisering. Tegnene på strekninger og typiske insekt spise måter vil fortelle deg at sølvkre bugs er tilstede i den nærhet. Selv en lim bord er en god idé å ta en sølvkre bug. Når sølvkre bugs er i ferd med å pare seg, utfører de elsker danser!
Når du vet de områdene som har blitt infisert av sølvkre bug, gå for en jakt og bare rydde alle de stedene som er mottakelig for sølvkre bug. Rengjøring, støvsuging, damp rengjøring og endre temperaturen er noen av de beste teknikkene som kan hjelpe deg å bli kvitt problemene med sølvkre feil. Sølvkre trives i varme temperaturer, så endring av temperatur kan påvirke deres overlevelse. Mange ting som gamle bøker og klær kan holdes i fryseren en stund å drepe sølvkre bugs. Legging brød i flasker for å tiltrekke seg de sølvkre er en god idé. Du kan bruke maskering kassetter som sølvkre kan ikke skyve på vanlig overflater.
Den fangede sølvkre bugs kan settes i bøtter fulle av såpe vann for å drepe dem. I tilfelle, alle disse fysiske tiltakene ikke er effektive, så kan du kontakte en ekspert skadedyrbekjempelse team og ta deres råd om å fjerne sølvkre feilen fra hjemmet ditt. Sølvkre bug infestation kan kontrolleres ved riktig behandling og tiltak. Edderkopper og tusenbein er noen insekter som lever av sølvkre. Hvis ikke kontrollert i tide, kan sølvkre bug skape kaos i huset ditt, så bli kvitt denne lille skadedyr er en oppgave som bør aldri bli satt av til en annen dag.