Kvitte seg med Freckles

Mens noen opplever røde haired kvinner med fregner elskverdig, de fleste som må håndtere det på en daglig basis ønsker å fjerne den stygge brune og svarte flekker på huden. Før vi kan finne ut metoder som vil hjelpe oss bli kvitt fregner, la oss først forstå hva fregner egentlig er. Fregner er i utgangspunktet pigmentflekker som er forårsaket av overdreven melanin produksjonen som vanligvis er utløst av solens ultrafiolette (UV) lys. I visse tilfeller hormonelle ubalanser og genetiske sykdommer som xeroderma pigmentosum kan føre til fregner. Mens det er dyrt dermatologiske behandlinger som kjemisk peeling og laser behandlinger for freckle fjerning, kan hjemmet rettsmidler for fregner hjelpe deg å bli kvitt den stygge røde flekker sprutet over ansiktet uten bivirkninger.
Hvordan bli kvitt Fregner på Home
Bruke Lemon: En påvist hjem bøte for lynet melanin pigmentering, kan sitronsaft brukes på huden for å redusere fregner. The eksfolierende egenskaper, antioksidanter og andre sitronsaft fordeler bidra til å redusere hudens pigmentering. Bruk sitronsaft til ansikts-områder med maksimale fregner. La den sitte der for rundt femten minutter, så vaske det av med kaldt vann. Du kan også suge i noen mengde linser og male den til en pasta. Bland dette med sitronsaft og bruke den over fregner. La den forbli på i ti minutter eller så og vask deretter av å få fram en glødende, feilfri hud.
Honey for Fregner: Honey med sine naturlige bleking egenskapene hjelper på å redusere huden pigmentering og det overskytende melanin produksjonen som resulterer i brune og røde fregner. Du kan legge litt sitronsaft og salt til honning og bruke den til fregnete område av ansiktet. Vask av med lunkent vann etter 15 minutter eller så, for å fjerne mørke flekker i ansiktet.
Agurk Mask bli kvitt Freckles: En av de mest populære måter å bli kvitt fregner er å bruke en kjølende agurk maske. For å gjøre denne hjemmelagde hud blekemidler, må du Riv agurken og bruke den til ansiktet. La den stå på i tjue minutter og vask masken off. Andre store frukt og grønnsaker masker inkluderer aprikoser, jordbær og rips.
Bruk Sour Milk / Cream: The melkesyre stede i surmelk og fløte har en mild peeling effekt på huden som bidrar til å redusere fregner uten å irritere huden. Du kan bruke rømme til ansiktet og tørk av forsiktig med en myk klut. Top den opp med en fuktighetskrem hvis du har tørr hud.
Persille Juice for Freckles Behandling: Persille juice har blekemidler som kan hjelpe kurere fregner. For å gjøre persille juice hjemme, finhakk persille og hell den i kokende vann. Sil saften og la den avkjøles. Bland persille saft med appelsinjuice og sitronsaft å bli kvitt fregner.
Slik unngår du at Freckles; Den beste behandlingen for fregner er å hindre årsakene som fører til utseendet deres. Her er en titt på noen forebyggende hudpleie tiltak mot fregner. ; Mat rik på vitamin C som frukt, vårløk, solbær juice og villrose te hjelp i å forebygge forekomsten av fregner. ; Hvis huden din er utsatt for å bli fregnete og solbrent, må du kontrollere at du bruker en solkrem med minst faktor 15 før du går ut av huset. ; Unngå å tråkke ut i solen for ofte eller slitasje Søn beskyttende klær og en lue hvis du må gå ut i solen. ; Hvis du ikke kan kvitte seg med fregner tross for disse tiltakene, er det best å dekke dem opp med riktig sminke. En god concealer og foundation som passer din hudtone kan bidra til å skjule disse uønskede flekker.