Hvordan bli kvitt en Hangover

Det er ingenting som en bakrus å minne deg om at handlinger har konsekvenser. En kombinasjon av noen av disse: kvalme, uklarhet, hodepine, tørste, urolig mage, mat aversjon og tretthet er trolig hjemsøke deg morgenen etter festen. Et overraskende faktum er at en hangover er på sitt verste når alkohol at du så generøst tillatt deg selv endelig er eliminert fra kroppen din. Mens alkoholnivået vil være tilbake til null, vil du lide for skadene.
Ettersom det ikke finnes noen kur for en bakrus, er den eneste løsningen å ikke drikke. Men å være realistisk, det beste råd jeg har å tilby, er å ta visse forholdsregler når du drikker som vil redusere sjansene for følelsen elendige neste dag. Den andre beste råd er ikke, hvordan bli kvitt en bakrus, men hvordan man skal håndtere det. En viktig faktor å være klar over er at visse skritt for å bli tatt før eller mens du drikker, for å hindre en bakrus, er ikke sannsynlig å være effektive når du allerede har blitt truffet med ett.
Hvordan bli kvitt en Hangover Hodepine?
Som den primære årsaken til en bakrus hodepine er dehydrering, drikk mye vann. Hvis du har vært å kaste opp, så alle de mer grunn for deg å fylle. Mens en fet måltid før og mens du drikker hjelper, når du har en bakrus, er det bedre å holde seg til bland matvarer som har proteiner og karbohydrater, for eksempel en posjert egg på toast. På dette punktet, vil sukker også hjelpe, så prøv å ha noen i uansett form er akseptabelt. Som syrlig juice gjør at du føler deg verre, kan du prøve å nippe på noen tomat juice eller eple juice.
Såvidt medisiner går, kan du ta aspirin, naproxen, ibuprofen, eller et annet NSAID, hvis du ikke lider av magesår eller blødningsforstyrrelser. Men som alle legemidler, også disse har bivirkninger. Man må IKKE ta paracetamol (Tylenol). Her er noen bakrus hjemme rettsmidler.
Hvordan bli kvitt en Hangover?
Vann: Mye av woes av en bakrus skyldes dehydrering. Det er den primære årsaken til hodepine og tørr munn. Ideelt, drikke mye vann før du går til sengs, og så igjen når du våkner. Dette vil øke hastigheten på gjenopprette prosessen. Hvis mulig, legg til litt salt og sukker i vannet, eller prøve en idrett drink som Gatorade. Hvis du velger et annet, må du kontrollere at det er ikke-koffeinholdige og ikke-kullsyreholdige.
Søvn: Siden du ikke kan gjøre mye annet, er den beste måten å hvordan bli kvitt en bakrus raskt å sove gjennom det. Sleep kommer lett, og for godt mål, holde en bøtte og en flaske vann i nærheten av sengen. Les også hjemme rettsmidler for bakrus.
Sukker: Behovet for sukker er fordi alkohol bryter ned sukker butikker i leveren. Disse reservene må skiftes, eller du vil holde besvime og svake. Konsumerer sukker i den mest akseptable form, kanskje i litt frukt juice, eller en smultring eller kake.
Bacon Sandwich: For ikke lenge siden leste jeg en reportasje som sa at en bacon sandwich hjelper en bakrus. Jeg vet, ikke akkurat det du vil når du føler deg kvalm, men det er en vitenskapelig forklaring på det. For å starte, bidrar til at maten øke stoffskiftet, noe som hjelper kroppen å kvitte seg med spriten raskere. Det hverandre, er brød full av karbohydrater, og bacon er en god kilde til protein, som brytes ned til aminosyrer som kroppen din trenger. I tillegg depletes overskytende alkohol nevrotransmittere, og som bacon inneholder et høyt nivå av aminosyrer, hjelper det i å utvinne fra en bakrus.
Les om:; Hangover Cures - Bli kvitt en Hangover; Hvordan komme over en Hangover; Slik Cure en Hangover Fast; Bortsett fra disse trinnene, kan svaret på hvordan å bli kvitt en bakrus kvalme ligge i noen av de over -the-counter bakrus botemidler. De fleste av dem inneholder en anti-inflammatorisk narkotika, og mange har koffein i dem. Mens det er mange andre anbefalinger, disse de er sikker på å hjelpe.