Hjem Installasjonsmateriell Grunnleggende

Kabling utgjør en vesentlig del av infrastrukturen. Det er også en oppgave som må utføres med største forsiktighet og varsomhet. Så langt det er mulig, forsøke å få en profesjonell for å gjøre denne jobben, siden ledninger kan være et spørsmål om liv og død for deg og din familie. Hvert år er det millioner av ofre på grunn av dårlige hjem ledningsnett. Derfor kan du ikke råd til å "eksperimentere" eller tøyse rundt med denne jobben. Husk, skal hjem ledningsnett ikke bli sett på som alle andre "gjør-det-selv"-prosjektet. Derfor må du ikke forsøke å gjøre det selv, med mindre du har tilstrekkelig mengde kunnskap. Hvis du fortsatt tror du kan gjøre det, så les den hjem ledningsnett grunnleggende nedenfor. Mer om elektrisk sikkerhet i hjemmet.
Elektriske Home Kabling Grunnleggende
Kutt Power Supply, Dette er den viktigste av alle hjem ledningsnett grunnleggende. Uansett om du endrer ledninger av hele huset eller bare legge en ny tilkobling, du alltid må kutte strømmen til arbeidet ditt område. Selv den minste av de reparasjonsarbeid bør gjøres med strømforsyningen frakoblet. Mer om elektrisk sikkerhet.
Følg Electrical Code of ditt område; Hver lokalitet har sine egne regler for elektrisitet, hvor hvert hus er forventet å følge. Derfor, før du tar opp noen elektriske jobb, grundig forstå den elektriske koder og regler i ditt område. Hovedformålet med disse elektriske koden er å beskytte huseiere i de respektive lokaliteten. Disse kodene skal ikke forstås som et hinder, i stedet kontakt med din lokale inspektøren for å få jobben gjort riktig.
Kjenn konstruksjonsdeler; Strukturert kabling grunnleggende inkluderer forståelse komponentene av grunnleggende elektriske ledninger. Den første komponenten er service oppføringen. Dette er det punktet hvor du får du personlig tilknytning fra sentralnettet. Banen til wire som gir strøm til huset ditt fra hovednettet, skal alltid holdes fri. Det bør være ikke være grener eller andre hindringer i mellom. Disse ledningene bør gå minst 10 meter over bakken, og de bør ikke være tilgjengelig fra alle vinduer, balkonger eller terrasse. Les mer om hvordan du installerer elektriske kanal.
Panel styret er en annen komponent som lar deg kontrollere ledninger i hele huset. Dette er det punktet hvor du kan inspisere for feil i ledningsnettet. Branch kretser er de områdene hvor panelet styret dirigerer flyten av elektrisitet. Forstå arbeider av strømkretser er av største betydning for å kunne fullføre hjem ledningsnett.
Hjemmenettverk kabling grunnleggende innebærer sentralbord og inventar av lys og andre apparater. Home kabling blir ofte gjennomført som og når avløp er ferdig. Men noen ganger ledningsoppsett kan bli nødvendig å passe ekstra kamper eller om huset remodeling er på kort. Hver gjenstand og bryteren er koblet til hovedbryteren ved hjelp av tre ledere: hot, nøytral og jord. Hot wire er den sorte ledningen som frakter strømmen fra huset til apparatet. Den nøytrale wire som er brun i fargen, brukes til å strømme gjeldende tilbake til sitt opprinnelsessted. Ground wire er et bart kobber wire som brukes til å overføre strømmen til bakken, i tilfelle den varme wire ikke klarer å levere strøm til ønsket destinasjon.
Bare det å vite hjem ledningsnett grunnleggende ikke er tilstrekkelig til å wire huset uten feil og mangler. Du bør ta skikkelig veiledning fra en profesjonell for å unngå eventuelle farer. Også, etter å ha fullført arbeidet ditt, få det testet fra en profesjonell for å sikre forsvarlig sikkerhet.