Frykt for bilkjøring

Frykt for bilkjøring skaper daglig lever ganske tungvint. For eksempel, gå på jobb, komme hjem etter en sen kveld utflukt, får hjelp umiddelbart, etc. alle blitt svært vanskelig uten evne til å kjøre bil. Det verste er avhengighet! En tendens til å avhenge av andre til å bli kjørt rundt, og dermed arbeider rundt tilgjengeligheten av et tilbud av en venn eller en sjåfør. En ender opp følelsen utviklingshemmede i flere tilfeller, men det er lite man kan gjøre på grunn av frykt for kjøring virker så flott å overvinne. Alle de av oss skremt av tanken på å ta ansvaret for hjulet har håp! Det beste er at vi er ikke de eneste som grep med denne frykten. Det er scorene til mennesker over hele verden som deler den samme frykten.
Driving Phobia Symptomer, Intens frykt og panikk, tørr hals, anspente muskler, Dirrende hender, Redsel for å miste kontrollen eller krasje, vanskeligheter i å høre skikkelig; Redd for å treffe noen, pustevansker, brystsmerter, svimmelhet, svette, Frykt for å dø; Disse angst symptomer er ofte sett hos personer med angstlidelser. Personer med høydeskrekk, flyskrekk, frykt for reiser, etc. sett til å også bli beslaglagt av denne frykten.
Frykt for Driving Årsaker
Ingen av oss er født med frykten for å kjøre. Denne frykten stammer fra enkelte forekomster i våre liv. Frykten kan ha blitt innpodet i tankene dine i anbudet år av barndommen, da en du er glad mistet livet i en bilulykke eller når du møter en fryktelig hendelse i bilen. Frykt for kjøring kunne også vært ledet av en skli opp under kjøring klassen. Det er flere personer, som tilfeldigvis traff gasspedalen i stedet for bremsen under en panikksituasjon og slo inn i et annet kjøretøy eller havnet i en elv. Alle disse hendelsene har en tendens til conduce til frykt for kjøring.
På grunn av den forferdelige situasjoner med din fortid, har hjernen din registrerte feil at du er i fare og at du vil ende opp i en ulykke. Det er men naturlig at når tankene repetisjoner hendelsen sammen med tanker om hva som kan skje i fremtiden, angst symptomene begynner å vise. Hjernen din har registrert kjører bilen, og knyttet den til faren. Kroppens "fight or flight" respons får kroppen til å ta ekstreme skritt for å beskytte seg mot skade. Uten å gi sinnet en sjanse til å vurdere om denne frykten er hensiktsmessig eller ikke, utløser hjernen flight respons og prøver sitt beste for å holde deg fra å kjøre.
Siden, skjer alt dette på emosjonelle lag av hjernen, oppstår det ikke på den rasjonelle nivå. Dette er grunnen, vi ofte vet i hodet vårt at det ikke trenger å bli grepet av denne frykten, men finner oss viklet inn i dette rotet. Alt fordi følelsene har tatt kontroll. Symptomene er utløst av sprut av hormoner adrenalin og kortisol til ulike deler av kroppen. Nå for å bli kvitt denne frykten, må vi snappe kontrollen fra våre følelser og gi den til vårt sinn og holde den under kontroll ved hjelp av vår vilje.
Hvordan erobre Frykt for Driving
Frykt av noe slag er usunn. Hvorfor det? Fordi det ender opp lammer personen. Folk med frykten for å kjøre trenger å håndtere denne frykten, for at det forårsaker en å gi opp kjøring helt. Derfor er det viktig å erobre frykt for å kjøre fort. Frykt for kjøring er faktisk en kamp av sinnet, så for å overvinne frykten for å kjøre, trenger man å håndtere sinnet, hvor denne frykten stammer. Det er ulike hypnotiske terapier er tilgjengelige, noe som bidra til å håndtere det ubevisste sinn. Disse programmene hevder å redusere symptomene på driving fobi, ved å omprogrammere dine bevisste tanker som utløser denne frykten. Les mer om hypnoterapi.
Og så er det Neuro-Linguistic Programming (NLP), som er studiet av initiere positive tanker og positive vaner, som igjen påvirker ens atferd. Det handler om å skape din virkelighet. Det er også personlige trenere for å komme over frykten for å kjøre, som vil øke din selvrespekt, selvtillit og kontroll bak rattet. Men, hvis du ikke ønsker noen andre til å omprogrammere tankene dine, så ta en titt på den berømte Rich Presta kjøring frykt program, som vil hjelpe deg å overvinne frykten for å kjøre bil. Han er noen som har gjennomført dyptgående studie i dette området og gir fornuftige råd. Resultater av mennesker har dratt nytte av hans bøker.
Les mer på:; Phobias; Hvordan overvinne frykten; Hvordan overvinne Fear of Flying; Hvordan overvinne høydeskrekken, Myriader av mennesker som var grepet av frykt for å kjøre en bil er bak rattet i dag. Hva er enda bedre er, nyter de det! Så, er det mulig å stoppe denne frykten fra ødeleggende deg for livet. Ikke la dine følelser ta kontroll over deg. Du var ikke laget for å leve et liv i frykt, men et liv i overflod og glede!