Sweet ting å si til en jente

Du har kanskje oppdaget av nå forvirrende og forvirrende atferd av jenter. Uansett hvor hardt vi prøver det er rent umulig oppgave å forstå nøyaktig en jente, og det er enda vanskeligere å si de rette tingene til rett tid. Det er mange søte ting å si til en jente at du er i et forhold med, men du sikkert ikke forvente meg å liste dem alle ut for deg nå, eller har du? De beste ting å si til en jente er de som instinktivt rulle av tungen på det rette øyeblikket. Men oftere enn ikke, vil disse 'instinktiv' ord være feil ord. Så, hvordan akkurat det igjen man kommer opp med søte ting å si til en jente?
Siden tidenes morgen vakrere sex har hatt en stor mengde appell i menneskenes sinn. Det som trekker oss til dem er vanskelig å si. Kanskje det er bare en primal trang til å mate, kanskje det er en magnetisk trekk av en bestemt jente personlighet, eller kanskje det er noe mer avanserte på et åndelig nivå. Forskere og psykologer hevder det har noe å gjøre med vår vedlegg til våre mødre i mors liv. Etter min mening er det en mystisk kombinasjon av alle disse elementene, sammen med en merkelig tiltalende følelse av det motsatte. De er "Yin" vår "Yang", den positive til vår negative, og den rolige to uroen vår. Begrepet dualitet er noe som ligger utenfor relevansen av denne siden.
Anyhow, kommer tilbake til problemet for hånden. Ved rask søking av resultatene av dette bestemt emne, vil du komme over mange fora og endeløse diskusjoner om søte ting å si til en jente. Alt som er godt og bra, men du må spørre deg selv om det er tilstrekkelig nok for deg å bare rangle ut tilfeldige ord som du finner. Jenter elsker de små "søte nothings 'hvisket i ørene, er det klisjeene har lært oss, men det må være noe mer til det enn bare en forhåndsinnspilt budskap om kjærlighet. Hvordan snakke med jenter, er en ferdighet som er gradvis utviklet over en periode, og det kan bare mestret gjennom praksis og tålmodighet.
Handlinger; En annen kjent klisjé er at handlinger taler høyere enn ord. Ved behandling med jenter, dette sa gevinst enda mer vekt enn det er på grunn. Bare si noe søtt, og grøtaktig er ikke nok lenger, må du sikkerhetskopiere høye krav med handlinger. Borte er de dagene av Shakespeare stil ramblings og viktoriansk stil romanser. I dag alt må være raske, rett fra våre biler og mobiltelefoner, til vår evne til å proverbially feie kvinner av sine føtter. Dagens kvinne er totalt uavhengig, og trenger å se ordene manifesting foran øynene, fremfor bare å høre noen kule ting å si til en jente. Så vær forsiktig neste gang du fortelle din kjæreste eller kone, at du vil gå til månen og tilbake for henne.
Det beste søte ting å si til en jente er de som ikke er altfor dramatiske i naturen, og har en følelse av realisme til dem. Men poenget jeg prøver å understreke her er at du bør avstå fra å si ting som virker ekstreme i naturen. Ikke bare er de vanskelig å tro, men de har også en eller annen måte undergraver alle de tingene som du faktisk gjør for henne. Blindt blurting ut noen fine ting er syk anbefales.
Sweet ting å si til kjæresten din; Nå er alt dette betyr ikke at du bare sier noe i det hele tatt å kjæresten din som er romantisk eller grøtaktig i naturen. Historie og tid har lært oss at å holde en jente er interessert i deg, må du hele tiden minne henne på to ting. ; Hvor awesome hun er. ; Hvor heldig du er å ha henne. ; Holde disse i tankene hver eneste gang du prøver å finne noen søte ting å si til en jente skal vise seg å være en flott gave til deg. Aldri noen gang glemme disse to pekere, og livet vil bli mye lettere for deg. Les mer på søte ting å si til kjæresten din og fine ting å si til kjæresten din.
En annen regel for deg å sement i hjernen din er at jenter elsker å bli komplimentert. Det være seg sitt utseende, sin forstand, klærne deres, med tilbehør, deres personlighet, eller deres kjæledyr. Inkludere disse elementene i søte ting å si til en jente, og du vil høste fordelene.
Også lese følgende:: Søte Meldinger sende til kjæresten din, Romantic spørsmål til Girlfriend, hvordan å møte jenter, På slutten av dagen, må du huske at det å være ekte er langt viktigere enn sukker belegg alle ordene unødvendig. Det er viktig å alltid ha noen søte ting å si til elskeren din, men over-overdriver disse ord kan bare ende opp backfiring. Være sannferdig, være ærlig, og holde de små tingene i tankene. Alle disse egenskapene er mye viktigere enn tilfeldig blurting ut noen søte ting å si til en jente som du kom over på et Google-søk.