Hvordan bygge en Deck Roof

Et dekk er stor plass i ditt hjem for å nyte den friske luften utendørs, og se på landskapet i de ulike årstidene. Men, hva gjør man når det regner, eller når det er for sol? I stedet for å holde paraplyer i nærheten av tabeller eller fluktstoler somrene, installere en kortstokk tak for å nyte utendørs i løpet av disse sesongene. Det finnes ulike typer dekk, men å bygge en solid tak vil vare i mange år, og er en god idé også. Bruke vanntett bygningsmateriale, vil forhindre at vann drypper på dekket gulvet under regntiden. Her er trinnene som vil veilede deg om hvordan å bygge en kortstokk tak, for å hjelpe deg å sette en vanntett ly på dekk din.
Fremgangsmåte på Hvordan bygge en Deck Roof; Det finnes forskjellige typer tak som kan monteres på dekket. Hvis du ikke ønsker å gå for en vanntett en, deretter en pergola stil taket er et utmerket alternativ. En pergola stil taket på et dekk gir et elegant utseende til huset ditt, og innleggene er på selve dekket, kan du vokse litt klatring blomstrende vinranker på en pergola tak. The Vines og rekkverket vil gi nok skygge, over dekket. En gavl tak er også en utmerket idé, men installasjonen er en kjedelig en, og bedre venstre til fagfolk. Men saltak tak er sterkere og vil vare for en lengre periode. Det er alltid lurt å se etter profesjonell hjelp hvis du ønsker å gå for en langvarig dekk. Men, å bygge et enkelt tak som vil være enkelt å heise, og også gi deg en skyggefull ly og en vanntett en, her er fremgangsmåten på hvordan å bygge tak over en kortstokk.
Steg # 1: Installere innlegg; Byggherre vil først installere innlegg til støtte taket, kan de fleste bli installert på dekket rammen av taket ved hjelp av metall bukseseler. Men hvis taket ditt blir tung, så installere de to foran innlegg på bakken. Tie dekket innlegg på rammen av taket, og sørge for at høyden på fronten på taket samsvarer med at av huset taket, slik at du kan feste på baksiden av taket rammen til huset ditt tak, og fronten til to stillinger. Den fremre to stillinger kan plasseres på bakken, for å gjøre taket kraftigere og bør være skrå med en hastighet på 6 inches over to meter.
Step # 2: Building a Roof Frame, Mål den ytre dimensjon av dekk, og bygge rammen av samme størrelse, på bakken. Bruk 2-for-4 eller 2 x 6-trestokker til å bygge taket rammen. Feste dem sammen ved hjelp av spiker og skruer. For å opprette sub-tak, bruke kryssfiner plater.
Steg # 3: Tildekking av Tak & Installere Roof på Frame, nå på sub-gulv til tak rammen, installere en tar papir og deretter dekke det ved å legge tinn taktekking ned. Taket kan heises, med en liten kran. Bind tinn taket i ditt hjem taket ved hjelp av metall blinker, som du finner på et hjem rekvisita butikk.
Hvis du vil vite mer dekk design og konstruksjon, les; Slik installerer Deck rekkverk; Deck Stair Designs; Deck rekkverk Ideer: Dette var instruksjonene for en DIY, hvordan å bygge en kortstokk tak Oppussing prosjektet. Pass på at du følger instruksjonene riktig, og bygge en sterk ramme, og dekke det godt med tjærepapp, for å sikre riktig drenering under regn.