Buskete øyebryn - Hvor å Fastsette Buskete øyebryn

Øyne, øyenbryn, lepper er noen av de vokale funksjoner i ansiktet. Øyenbryn formidler mye følelser, uten at du ytre et ord. Dessverre er øyenbrynene sjelden betalt det samme oppmerksomhet som øyne. Menn, spesielt er minst plaget om de hårete vekst over øynene. De rett og slett ikke bryr seg om brynene er knapt synlige eller er så buskete at de kan hindre deres visjon. Men for noen mennesker, særlig tenåringsjenter, kan buskete øyebryn være en årsak til bekymring. Unge jenter er så bevisst om sitt utseende at selv en liten formfeil kan knuse deres selvfølelse i stykker. Her er noen måter på hvordan du kan fikse buskete øyebryn.
Hvor å Fastsette Bushy øyenbryn i Girls
De fleste kvinner går til salonger for å få brynene profesjonelt gjort. Men, hvis du er en tenåringsjente, kan det hende at alternativene ikke være mange. Dine foreldre kan hindre deg fra å få øyenbrynene gjort av en profesjonell, tenker at det kan være for tidlig for deg å begynne å arbeide på ansiktet og kroppen. Dette kan tvinge deg til å prøve og temme buskete øyenbryn hjemme. Men, jeg ønsker å tilby et ord av forsiktighet til alle unge jenter med buskete øyebryn. Vennligst ikke forsøk å nappe øyenbrynene deg selv med en pinsett eller spiker saks. Ber din venn til å gjøre jobben for deg er en like dårlig idé. Derfor vil mitt råd til deg være å overbevise folk til å få øyenbrynene gjort på salongen.
Din mor kan vite en ting eller to om å ribbe buskete øyebryn, men, som du skal gjøre det for første gang, la profesjonelle hender jobbe på øyenbrynene. Dermed overbevise foreldrene dine er det eneste alternativet du har. Du kan prøve å fortelle dem hvordan buskete øyenbrynene er bevise skadelig for din selvtillit og hvordan få dem gjort ville gjøre mye godt for deg. Men, når de er enig, ikke glem å ta moren din sammen med deg til salongen.
Hvor å Fastsette Bushy øyenbryn i Menn
Det er ikke ofte at menn tar reell innsats for å gjøre noe med sine buskete øyenbrynene. Men, hvis du tilfeldigvis være en av de få menn som er plaget av overvekst av brynene, så du ville være glad for å vite at det faktisk finnes noen måter å temme din buskete øyenbrynene. Du kan søke hårgelé til øyebrynene, slik at hårstrå ikke stikke ut av øyenbrynene. Hårgelé vil gi øyenbrynene en definert utseende.
Alternativt kan du også prøve å bruke vaselin på øyenbrynene i form av ditt valg. Fortsett denne øvelsen for et par dager, og øyenbrynene vil naturlig se på plass. Hvis hårvekst er for mye, så du kan bruke spiker saks eller pinsett for å fjerne overskytende veksten. Som en siste utvei, kan du slå til en profesjonell for å få hjelp. Mer om øyenbryn figurer for menn.
Les mer på; øyenbryn Threading Vs Voksing; øyenbryn Threading Instruksjoner; øyenbryn Shaping Tips; velstelte bryn snakker mye om din personlighet og gi deg et polert utseende. Naturligvis, buskete øyebryn er ikke akseptabelt hvis du er en arbeidende kvinne i en tjeneste bransje eller en bedrifts organisasjon. Selv i menn, kan uflidd, buskete øyebryn sette folk av. Dermed er det svært viktig å opprettholde og stelle øyenbrynene.