Øyenbryn Threading

Ulike hårfjerning teknikker blir brukt for å bli kvitt skjemmende hår. Threading og voksing er de vanligste som blir brukt til å fjerne uønsket ansiktshår. Når du ser på noen, merker du hans eller hennes ansiktet først og deretter merke til øynene. Vakre øyne kan hente din oppmerksomhet umiddelbart. Vel formet øyenbrynene er en viktig del av et vakkert ansikt. Buskete øyenbryn eller unshaped øyenbrynene kan lett drepe din ser ut, uansett hva makeup politikk du følger. Menn og kvinner, begge prøver å oppnå godt formet øyenbrynene ved å regelmessig besøke skjønnhetssalonger. Men du kan spare noen dollar, hvis du gjør det selv hjemme. Øyenbryn tråder er en enkel og rimelig måte å grooming øyenbrynene. Her er noen øyebryn threading instruksjoner.
Øyenbryn Threading Instruks: For øyebryn threading, trenger du 100% bomullstråd og en hud toner bare. ; Ordet threading høres kanskje vondt, men øyenbryn tråder er slett ikke vondt. , Klipp bomullstråd å få ca 24 tommers tråd og knyt begge endene sammen til en sirkel. ; I begge hender, holde tråden i alle fingrene og tommelen. Deretter åpner hendene slik at sirkelen vil bli konvertert til en firkant i hendene. , Nå er du forventet å vri tråden om 10 ganger i midten, slik at det ser ut som en X, med den forskrudde delen i midten. , Å begynne med kan du finne det litt vanskelig, men du bør øve skyve vridd delen av tråden til høyre ved å utvide fingrene og tommelen på venstre hånd mens du lukke fingrene til tommelen på høyre hånd. Så prøv andre veien. Som du er pålagt å gjøre det begge veier, praksis skyve vridd delen til venstre ved å utvide fingrene og tommelen på høyre hånd mens du lukke fingrene til tommelen på venstre hånd. En liten bit av praksis kan gjøre det enkelt. ; Med tanke på hvor håret skal fjernes, plassere forskrudde delen av tråden på huden, rett ved siden av hår du vil fjerne. Nå er du skal bevege hendene skillfully. Forsiktig rulle vridd delen langs huden fra side til side sammenfletter den uønskede hår, enten til høyre eller til venstre uansett hvilken vei du føler deg mer komfortabel, ved å gjøre det vi lærte i forrige trinn. Prøv å fange håret i den forskrudde delen, og så bare dra. De kan dermed raskt løftet fra folliklene. ; Det er alltid trygt å starte med håret i mellom begge øyenbrynene. Du kan deretter gå videre til toppen og deretter til bunnen. Du bør ta vare mens du fjerner hår fra bunnlinjen av øyenbrynet da dette området er det mest følsomme området. Øyenbrynet figurer vil avhenge av den opprinnelige naturlige form, og den generelle formen og størrelsen på ansiktet. Les mer på øyebrynet forme tips. ; Du kan kutte ned lengden på noen av håret med en saks, hvis det ikke er behov for å fjerne dem fra folliklene. ; På slutten, ikke glem å bruke en toner direkte på huden for å lukke porene, som er igjen åpen ved fjerning av hår fra follicles. Dette vil hindre at huden tørker og vil gi en beroligende effekt også. ; Fremgangsmåten ovenfor indikerer klart at threading øyenbryn er en veldig enkel og lett metode for å forme øyenbrynene. La oss nå sammenligne øyenbryn threading med voksing.
Øyenbryn Threading vs Voks, øyenbryn tråder er mer presis enn voksing, og ved å tre, får du bedre linjer. ; Øyenbryn tråder teknikken er ganske billig enn voksing. ; Voksing er mer tidkrevende enn threading. ; Voksing kan være mer rotete enn threading. ; Øyenbryn tråder er et godt valg som ingen skadelige produkter brukes. Threading er en naturlig måte for enkel hårfjerning. ; Under voksing, kan den øverste hudlagene være skrelt eller traumatisert i prosessen mens threading er alltid mildere på huden. ; Bivirkninger av voksing som irritasjon, kan tap av spenst observeres etter voksing. Det er ingen bivirkninger av øyebryn threading. ; Hvis du ikke vet hvordan du voks øyenbryn, kan prosessen være ganske smertefullt. Øyenbryn tråder er nesten smertefri prosedyre. ; De ovennevnte punkter i forbindelse øyenbryn threading g. voksing behøver ikke tas hensyn til, hvis du får din øyenbrynene gjort av en erfaren profesjonelle. Han eller hun vil ta ytterste forsiktighet mens voksing eller tråder. Ikke rart kvinner er interessert i øyenbrynet threading, det er sant at selv uten sminke, kan fint formet øyenbrynene gi deg en glamorøs look. Det er så vanlig nå, at ingen hever øyenbrynene på å høre om "øyebryn threading".