Milia fjerning

Milia er den hvite humper som dannes på overflaten av huden, når de døde hudceller og talg, blir fanget i svettekjertlene eller hårsekkene, på grunn av mangel på peeling. Andre grunner til milier å utvikle på huden er over eksponering for sol, irritasjon for visse kjemikalier og skader på huden. Milia er 1-2 mm i størrelse og er gulaktig hvit i fargen. Både voksne og barn er berørt av denne hud uorden. De vanligste stedene for milier er kinnene, rundt øynene, pannen og nesen. I spedbarn milier kan oppstå selv i munnen. Selv milier er en ufarlig tilstand, men det kan gjøre personen veldig stygge. Det finnes ulike metoder som kan brukes for milier fjerning, er noen av disse er forklart her.
Milia Fjerning: Medisinsk behandling
Milia hos spedbarn blir løst på egen hånd, men det kan ta noen uker. Vanligvis ingen behandling er nødvendig for milier fjerning i babyer.
I voksne også, milier forsvinner av seg selv. Men hvis de nekter å gå bort og gjør personen ubehagelig, kan legen anbefale å søke milier fjerning kremer, dvs. aktuell retinoid kremer på den berørte huden. Noen av de brukte milier fjerning produkter er Adapalene krem, tazarotene krem ​​og Tretinoin krem.
Andre behandlinger som er anbefalt av leger inkluderer, frukten skreller, så vel som, Microdermabrasion. Hvis disse behandlingene også mislykkes i milier fjerning, bruker legen så piercing teknikken. I denne teknikken, er en kirurgisk kniv som brukes til å stikke hull i milier, og deretter cyste materiale fjernes ved hjelp comedone extractor. Milia fjerning koster varierer fra sted til sted. Dessuten kan forskjellige sykehus i samme område sitatet forskjellige priser. For nøyaktig milier fjerning kostnader, må personen å kontakte sin lege og finn ut.
Milia fjerning hjemme
I motsetning til kviser eller akne, trenger milier ikke har noen åpning eller hull på overflaten. De er fanget under huden, og dermed gjør dem nesten umulig å behandle hjemme. Det er alltid hudlege som bør konsulteres for milier fjerning, som fjerner milier hjemme kan la noen stygge arr på jakt etter. Likevel, hvis du er ute etter å behandle dem hjemme, så her er en milier behandling teknikk for deg.
Trinn 1: Rengjør det berørte området samt hendene med en medisinert såpe.
Trinn 2: Kok litt vann, og våt en klut med det. Nå gjelder denne duken på det berørte området.
Trinn 3: Ta en nål, som er sterilisert på forhånd, og stikk den hvite bump med det, lage et lite hull i midten.
Step4: Ta en silkepapir og forsiktig presse ut innholdet i den hvite brak på den.
Step5: Etter den hvite bump er ryddet for innholdet, DAB litt snerpende i bomull og anvende den på bump. Gjenta samme prosedyre på alle hvite bump.
Dette er noen metoder som du kan følge for milier fjerning. For å unngå eller redusere milier på huden, er det visse forholdsregler som du kan følge. For det første, følge riktig hudpleie, og eksfoliere huden jevnlig slik at døde hudceller og talg ikke får en mulighet til å få samlet seg på huden, og dermed forebygge forekomst av milier. Andre, hvis milier skyldes noen sterke kjemikalier, for eksempel fluor i tannkrem, bytte til mildere eller urteprodukter. For det tredje unngå å gå ut i solen i rushtiden, dvs. mellom 10 til 4, og hvis det er uunngåelig, bruke en solkrem som inneholder sink oksid eller titan oksid før du drar ut.