Hvordan bli kvitt Whiteheads

Whiteheads er ikke kviser eller akne. De fleste av oss, bruk akne, kviser, hudormer og whiteheads som synonymer for de andre. Men, whiteheads er helt forskjellig fra andre typer betennelser på huden. Vår hud har mange porer, som tillater det å puste og hemmelige uønskede avfallsstoffer fra kroppen gjennom, inkludert svetting. Porer hjelp i å holde kroppen naturlig kul.
Whiteheads oppstår når en pore i huden blir tilstoppet av talg. Sebum er en oljeaktig sekret som holder huden fuktig, smidig og sunn. Når det er en overflod av talg i porene, blir det tett opp, noe som fører til lukking. Denne lukkede pore blir hvit og resulterer i en betennelse, noe som kalles en Whitehead. En Whitehead må bli behandlet annerledes i forhold til andre hud betennelser. La oss se hvordan bli kvitt whiteheads. Les mer på Whitehead behandling.
Hvordan bli kvitt Whiteheads
Aktuelt Søknad; For noen form for en gitt applikasjon, først konsultere en hudlege. De viktigste ingrediens i produkter som hindrer whiteheads er benzoyl peroxide. Benzoyl peroxide, bidrar til å hindre tilstopping av porene. Dette tar ut overflødig fet sekret. Bruk av benzoyl peroxide er en preemptive tiltak mot bekjempelse av bakterier som fører til whiteheads i ansiktet. Clearsil og ProActive er to produkter som inneholder benzoyl peroxide. Gjør konsultere en hudlege, før du bruker dette produktet, da det kan forårsake tørr hud, flassende hud og rødhet.
Rensing; Rensing betyr egentlig å rense huden din å fjerne all smuss og skitt. Jeg ærlig tror at forebygging er bedre enn kur. Derfor, for å hindre whiteheads på huden din, regelmessig rens huden din. Kjøp en rensemelk eller rensing lotion for normal hud. Vask ansiktet med varmt vann, forsiktig massasje huden med rensemelk og innen to minutter, tørk den av med en lett fuktig bomull. Igjen, vaske ansiktet med en egnet ansikt vask. Les mer om rensing hudpleie.
Exfoliate; Eksfoliering er påskynde prosessen med å fjerne den døde huden. Å eksfoliere ansiktet, damp opp huden i ansiktet for en god 15-20 minutter. Dampende åpner porene. Nå med en finpuss av eget valg, forsiktig skrubbe huden. Hvis du har noen hud betennelser, være ekstra forsiktig, mens skrubbing, som du ikke vil sprekke dem. Etter skrubbing i 5-10 minutter, vask du vasker med varmt vann. For å lukke porene DAB huden din med en hud toner. En annen måte å lukke porene, kjører en isbit over ansiktet.
Les mer på; Exfoliate Face hjemme; Exfoliate Skin naturligvis, ansiktsmasker, Hvis du er ute etter hvordan bli kvitt whiteheads naturlig, så ansiktsmasker det beste botemiddel. Sandalwood pulver og rosevann er den beste ansiktsmasken. Til dette trenger du 2 spiseskjeer av sandeltre pulver og 2 ss av rosevann. Bland de to godt og gjelder i på ansiktet ditt. La den stå på i 15-20 minutter, til masken absorberer alle de overflødige uønsket olje fra ansiktet. Vask den av med varmt vann og deretter sprute litt kaldt vann i ansiktet, for å lukke porene. Clay masker, slik som Fuller's jord maske, laget med vann, er også et godt svar på hvordan bli kvitt whiteheads i ansiktet. Les mer på hjemmelaget ansiktsmasker - ansiktsmaske oppskrifter.
Drikk og Spis, Hvis du vil vite hvordan du skal bli kvitt whiteheads fort, så det eneste svaret på det er, å spise og drikke rett. Den beste måten å forebygge whiteheads, er å holde det interne systemet sunn. Drikk mye vann, ca 2 liter vann om dagen. Dette hjelper kroppen din i avgifte, hydrering og fuktighetsgivende naturlig. Spis mye frukt og grønnsaker for å holde huden ser sunn og unge. Les mer sunt kosthold.
Den eneste og den åpenbare svaret på hvordan bli kvitt whiteheads, er ikke sprekker the whiteheads, ved å klemme dem ut. Klemme på whiteheads kan også føre til permanent blemishes. Bruk riktig verktøy, hvis du virkelig ønsker å pakke ut Whitehead og konsultere en hudlege. For å gjøre ting enklere, overholde strenge hudpleie med gode hudpleieprodukter, og whiteheads vil forsvinne for alltid. Ta vare!