Unik Bridal dusj Games

En brude dusj er et parti som er kastet av brudepiker for bruden å være. Brude dusj er vanligvis avholdt 2 - 3 måneder før bryllupet og om tradisjonelt bare kvinner som deltok på dette partiet, i dag, blir brude dusj holdt for både bruden og brudgommen og er kjent som Jack og Jill dusjer.
Bridal dusj er hvor venner og slektninger av bruden kommer sammen for å gi gaver og velsignelser til bruden. Vanligvis, for brude dusj, mennesker sitter sammen og har en avslappende, men morsom tid på å snakke til hverandre. Men, gjør som mange av gjestene ikke kjenner hverandre, organisere brude shower spill er en flott måte å bryte isen og gjøre partiet mer fornøyelig. Så, hvis du planlegger en brude dusj for din søster eller kan være din beste venn, her er noen unike brude dusj spill som du kan innprente i agendaen din. Les mer på brude shower spillet ideer.
Unik Bridal dusj Game
Ideen om en brude dusj er å ha det gøy tid med bruden som skal ha en hektisk timeplan i løpet av de neste ukene til den dagen av bryllupet. Derfor vil legge spill glede til partiet og skape minner som alle, spesielt bruden vil huske for alltid. Derfor, her er noen brude dusj spill som vil gjøre partiet hyggelig og morsomt. Vite mer om brude dusj ideer.
Wedding Scramble; Dette er en av de enkleste spillene som du kan ordne på brude dusj. Det er ganske enkelt og de fleste vet å spille scramble. Samle flere ord som er relatert til bryllup som kirke, kjole, bryllup ring, brud, brudgom, etc. og rykke dem opp. Skriv krabbet ord på et ark papir og skrive ut flere kopier av den. Gi ett ark til hver gjest, og be dem om å fullføre rykke ut i en bestemt periode. Den som får høyeste riktige ordene bør være annonsert som vinner. Det vil også bli godt å merke den tiden, i tilfelle det er mange som har fått alle riktige svar. I en slik situasjon, bør prisen gis til den personen som har fullført scramble først. Vite mer om utskrivbare brude dusj spill.
Elementer i vesken, for dette spillet, lage en liste over ting som vanligvis ses i en kvinnes håndveske. I samme avis, lage en ny liste over de mest uvanlige ting som kan sees i vesken. Tildel hvert element med noen punkter i forhold til om det er en vanlig eller en uvanlig element. For eksempel er leppestift noe som vanligvis ses i en kvinnes håndveske og dermed bør det gis et lavt punkt og på den annen side er det svært lite sannsynlig å finne noe som en stein i en kvinnes håndveske og så, bør det være tildelt de høyeste punktene. Når alle gjestene har kommet, gjør 2-3 grupper i henhold til antall gjester invitert til fest. Fortelle om elementene på listen en etter en, og gruppen bør gis poeng i henhold til de tingene som er funnet fra vesken for medlemmene. Gruppen som får maks poeng blir vinner. Les mer på bryllup shower spill.
Bridal Show, for dette spillet, igjen dele opp gjestene inn i flere grupper og be hver enkelt å velge en brud fra dem. Deres oppgave her vil være å utforme en brude kjole ved å bruke aviser eller toalettpapir. I tilfelle av avisen, ikke glem å gi grupper med saks, lim, etc. Alle gruppene bør gis en bestemt periode innenfor som de må fullføre gjøre brudekjole. Når alle gruppene er ferdig med oppgaven, gjennomføre en brude show der brudene valgt av gruppen ville vise sin etablering. Bruden for hvem partiet blir vertskap skal være dommer og gi prisen til den gruppen som hun mener gjorde den beste brudekjole. Les mer på gode spill for brude dusj.
Cotton Ball og Spoon Game, Hvis du er ute etter morsomme brude dusj spill, her er en underholdende en for deg. Lag flere bomull baller og plassere dem i en bolle. Ved siden av den, plassere en annen bolle som bør holdes tom. Hver gjest skal være bind for øynene og overlevert en tung skje. De skulle prøve å ta bomull baller fra bollen og overføre den til den tomme bollen. Den som overfører flest bomull baller er vinneren. Den morsomste delen her er at som mennesker er bind for øynene og bruker en tung skje, kan de ikke vite om de virkelig overføre bomullsdotter eller om skjeen er tom. Så, spille dette spillet, og har en flott tid ler.
Dette er noen av de brude dusj spill som du kan ta med i partiet som du planlegger for din venn som skal gifte seg snart. Så, plukke opp en av disse unike brude dusj spill for den kommende dusj og jeg kan forsikre deg om at bruden vil ha en tid som hun vil verdsette for resten av livet hennes.