Frisyrer For Fat Faces

Mange mennesker har en feil å tenke at hvis en kvinne er fett, vil hun sikkert ha en feit ansikt. Men, har en fet ansikt ingenting å gjøre med et ansikt som har mye fett på den. Det er bare formen det er i. Den er rund i formen, og så omtalt som en feit ansikt. Hvis du har en feit og rundt ansikt, er det mange søte frisyrer for fett ansikter å velge mellom. Uansett hvilken hårklipp du velger, bare pass på at den legger lengde til ansiktet og ikke bredde til sidene.
Frisyrer for Fat Faces
De tenker på hårklipp stiler for runde ansikter har muligheten til å bruke noen form for kort eller lang frisyre. Hovedpoenget er at frisyren skal gjøre ansiktet ser lenger i stedet for å utvide bredden sin. De beste valgene er lange frisyrer for fett ansikter, da disse hårklipp bidrar til lengden. Hvis du bruker en lang frisyre, må du holde håret på sidene av kinn rett og ikke bølget. Dette vil føre til at ansiktet skal vises mer i lengden enn i bredden. Hvis du vil skjule rundhet av ansiktet ditt, kan du til og med ha koniske ender under haken.
Kort frisyrer for fete ansikter er også hensiktsmessig hvis stylet på riktig måte. Mens iført korte frisyrer for runde ansikter, sørg for at de ikke er for svært kort, slik som å unngå å skjule rundhet av ansiktet. Velg en kort hårklipp som ender over haken, eller en litt lengre frisyre som ender litt under haken. Ved korte hårklipp for fett ansikter, kan du sikkert legge svingte smell og lag, med mindre de ikke legger til lengden av ansiktet.
Les mer på:; hårklipp for rundt ansikt People, Cute frisyrer for runde Faces, Best frisyrer for Fat Faces
Jevnt Lagdelte Bob Hårklipp: Et jevnt lag bob frisyren er bra for en feit ansikt. Mens få hårklipp i frisørsalong, forteller frisør for å holde håret lengden forbi kinnene som vil gi en glatt utseende til kinnet området gjør det mindre fetere. Noen mener at frisyrer med smell er ikke egnet for fett ansikter, slik smell dekke pannen. Hvis pannen blir vist, vil ansiktet ser lengre enn bredere.
Kort Shag: En kort shag vil også se bra ut på en fet ansikt, slik det vil vises for å redusere bredden på ansiktet. Du kan videre endre denne frisyren å gjøre håret vakrere. Dette er sannsynligvis regnet som den beste frisyre for runde ansikter.
Stilig updo: En stilig updo er en annen kul frisyre for fett og runde ansikter. En updo frisyre består av håret blir stablet på kronen, noe som vil sikkert legge lengden på håret. I tillegg kan du også gjøre denne frisyren mer attraktiv ved å legge voguish hår tilbehør.
Kort Pixie Hårklipp: Et annet godt alternativ for hårklipp for fett ansikter er en kort pixie cut som er lett å gjøre og vedlikeholde. Du kan til og med pigg opp håret og gjør lag med denne frisyre.
Les mer på:; frisyrer for Round Faces med Bangs; Menn frisyrer for runde Faces, Dette er noen av de mest egnede frisyrer for fett ansikter. Når du velger hårklipp for runde ansikter, sørg for at den legger ikke håret volum på kinnene, men legger fylde på kronen. Husk at noen av disse frisyrer vil sikkert gjøre ansiktet ser slankere og vakrere. Hvis du ikke er sikker om hvilken frisyre passer bedre på rundt ansikt, kan du ta noen tips fra frisør din.