Presenterer en Award Tale

De fleste mennesker vet ikke hvor ofte tildelingene organiserer ansiktet avbestillinger i siste øyeblikk fra deres opprinnelige foredragsholdere. Komiteene må da gå og speide etter noen andre å overrekke prisen. Men så, presentere en utmerkelse er en stor ære, slik at folk ikke kan egentlig nekte. Derfor er det eneste de kan gjøre putte hodet ned og skrive opp presentere en pris tale i 11. time. Men ville det ikke vært flott om du hadde litt hjelp med det? Så her er litt hjelp til å skrive de presentere en pris tale. Les mer på offentlige taler teknikker.
Hvordan presentere en Award: Tale
Så hvordan å skrive at alle viktige gi en pris tale? Vel, kan noen føle det er enda vanskeligere enn å skrive den prisen takketale! Fordi, vel, vet den som mottar prisen hva det er for og den innsatsen som han / hun har satt i den, mens vedkommende presentere en pris kanskje ikke. Så her er noen tips på å skrive presentere en pris tale. Dette er hvordan den grunnleggende utformingen av prisen talen bør ha.
A Bit Om anledninger, Si hvor glad du er til å være der. Enhver anledning, spesielt når det er kjedelig, må ha den konferansier / tildeling programleder si hvordan awesomely spennende det var. Si hvor du er glad for å være en del av "dette fantastiske showet visning av talent", eller en "flokk opp og kommende stjerner 'og lignende. Si at det må ha vært vanskelig for så mange mennesker til å utføre slike fantastiske forestillinger og som faktisk alle her var hinsides brilliant. Flere verbose blant dere kan legge noen inspirerende sitater, en anekdote eller en hel historie. Men som alle vet, ingen er egentlig interessert i dette. Men hvis du liker å holde spenningen litt, forteller en historie er ganske effektiv!
Litt om deg selv; Kanskje unngås hvis du ikke ønsker å dra ting for langt, men det er alltid godt å fortelle folk litt om deg selv, den gode gamle selv innledende tale som de kaller det, eller om selskapet / organisasjonen du representerer, på denne "svært spesiell anledning". Og hvor overveldet er du ved synet av behandlingen. Og hvordan du også ønsket at du var i deres sted, og så talentfull som utøverne (hvis du føler at du passer inn i denne selvsagt. Ganske upassende for en kvinnelig dommer å si det forrige setning i en mannlig bodybuilding konkurranse!). Mer om innføring taler om deg selv.
A Bit Om Vinner; Noen av oss med appetitt på spenningen elsker å bære frem presentasjonen vi ikke? Å motstå å skape den atmosfæren, spent med frykt er for mye. Så vi selvfølgelig lyst til å starte med noe sånt som "blant disse stjernene en skinte klarere i kveld". Beskriv denne stjernen, hans / hennes kvaliteter, intensiteten av ytelse og hvor mye blod, svette og slit må ha gått i treningsøktene. Og så, med en liten anelse basert på hva vinneren utført, slipper du ballen. Navn vinneren.
The End; Du ringer ut vinneren (e) på scenen, og så be vinneren å si noen ord om hvor hardt det var og hvordan det er den lykkeligste dagen i sitt liv. Gratulerer vinneren og flytte ut. Enkelt som det blir. Og det er hvordan alle prisen taler for studenter slutt!
Award Tale Eksempel
Ikke i stand til å finne de rette ordene, her er en av de enkleste prisen talen eksempler. Her er et eksempel presenterer en utmerkelse tale der du må gi prisen bort for vinneren av en nasjonal plan for barn dansekonkurranse.
Mine damer og herrer,, Det gir meg stor stolthet til å være her i dag, å dømme det som må være den fineste, mest fantastiske eksponentene for dans i dette landet. Det er også en ære som jeg har fått en mulighet til å representere mitt firma (firmanavn) på en så stor anledning!
De sier formue favoriserer de modige og det faktisk tar mye for barn i slike anbud alder og utføre her foran alle disse menneskene, i beste sendetid tv. Mange av oss kan danse, men bare i den komforten til våre hjem, men forhåpentligvis utstillingen av talent vi så i dag kan inspirere våre skjulte talenter til å stå frem!
Det var en tøff konkurranse til å dømme faktisk. Nivået av forestillinger har vært helt top notch. Men den ene utøveren som skilte seg ut på grunn av hans / hennes ren vilje, talent og energi i ytelsen bare vil ta bort premien. Så uten videre, er vinneren av denne konkurransen (navnet på vinneren)!
Gratulerer (navnet på vinneren)! Kan du komme på scenen og si noen ord om dine erfaringer?
Fortsatt har problemer med å skrive talen, her er mer informasjon om å skrive en tale. ; Hvordan Gi en tale; Speech Writing - Hvordan skrive en tale, Så dette var alt om hvordan du skriver presentere en pris tale. Følg alle disse tipsene, og jeg er sikker på at alle talen skriving demoner vil bli jaget vekk!