Hvordan Sett på en Tie

Du har et viktig møte med sjefen din kommer opp i to timer. Og selvfølgelig, iført en slips gjør tydeligvis et godt inntrykk. Jeg vet ikke hva det handler om denne lille stripen av plagg i herreklær, som ganske mye kveler deg, at sjefer og kunder elsker å se! Men folk liker å se det, og å gjøre dem glade, må du ha som binder alright. Og det verste i iført slips er at det er ikke bare veldig vanskelig å lære, men hvis det ikke er gjort bra, det ser forferdelig og veldig shabby. Så for å gjøre et godt inntrykk, ikke bare trenger du for å gå med slips, men du må også vite hvordan du skal sette på et slips riktig.
Hvordan Sett på en Neck Tie
Det første du må sjekke for er hvis du har et slips som går med t-skjorta. Fargekombinasjoner i klær er viktig uansett, og mer så når det kommer til formelle klær. Så du ikke vil ha en skjorte, bukse og et slips som bare ikke går sammen som vil gjøre det til en mote katastrofe! Så sørg for at du har et slips som går med t-skjorta. Ellers hele øvelsen vil gå kaput!
Nå hvordan du sette på en uavgjort er en ganske vanskelig ting å skrive om! Så la meg fortelle deg at dette kommer til å ta noen virkelig tøffe bit av forklaringer. Som du kan tydelig se, har et slips to ender. Ene enden er bredere og den andre enden er tynnere.
Steg # 1: The First Knot, Vipp opp kragen på skjorten din og sjal din tie rundt det. Pass på at den brede enden av båndet er lengre enn den tynne enden, faktisk, nesten dobbelt så tynne enden. Nå krysse brede enden over den tynne enden og gjøre den første knuten ved å trekke den brede enden under og over den tynne enden, gjennom løkken mellom krage og slips.
Step # 2: The Second Knot; Nå tar den brede enden og pakk den over knuten, holder to fingre inn mellom den brede enden og knuten. Pakk det hele veien over knuten og deretter sette den inn i løkken mellom som du hadde holdt fingrene. Dra den ned stramt og litt trekk de to andre endene av båndet for å sikre at båndet ser ut som en perfekt trekant.
Steg # 3: Push it Up, nå knappen opp øverste knapp, hold den tynne enden av båndet i den ene hånden og skyv trekantede knuten opp med den andre hånden. Flip opp snippen ned.
Steg # 4: Å oppnå Perfection; Ideelt sett bør tie knute være helt trekantet og perfekt montering i mellom kantene på skjortekragen. Ganske ofte finner du knute for å være for tynn, og da må du kanskje få uavgjort endres og gjøres kortere. Den andre delen av den perfekte slipset er at den nedre enden av det skal være like rundt buksen's belte-nivå. Nå lengden på båndet selvsagt vil ta litt tid å perfeksjonere, så jeg brukte til å haike buksa litt høyere eller lavere for å oppnå den perfekte lengden!
Steg # 5: bjeller og fløyter, Du kan også fremhever utseendet på slipset din og gjøre deg selv ser mer viktigere ved å lære hvordan å sette på en slipsnål eller et slips klipp. Slipset pin er at blanke lille ting du ser på uavgjort. Den består av en kjede og pin. Kjeden går inne knappen-hullet av skjorten. Den lange enden forblir på innsiden av skjorten, mens enden med hele er på utsiden. Kjeden bidrar hold pinnen nede. Pinnen er deretter settes inn i hullet ved enden av kjeden. Pass på at pinnen er tilstrekkelig høy. Ideelt sett bør det være ca en tomme over navlen.
Den andre lille utsmykningen vi menn elsker å gi til våre bånd er tie klippet. Enklere å sette på og ganske fancy. Åpne klippet ved å trykke på endene sammen, putt den i omtrent på samme høyde der du vil sette slipsnål over slips og skjorte og snapper det stengt!
Mer om hvordan du kan sette på en uavgjort, her. ; Instruksjoner på Hvordan Tie en Tie; Slik Tie A Tie; Så dette var alt om hvordan du kan sette på en uavgjort. Ja, sette på en uavgjort er hardt arbeid og krever tålmodighet, men man må bære med arbeidet. Tross alt, er det en del og pakke av næringslivet.