Hvordan bli kvitt Age Spot

Alder flekker er de små brune flekker som er mest sannsynlig skje på hudområder som er utsatt for sol. Alder flekker er helt harmløse og forårsaker ingen smerter, men de kan gjøre en person svært selv bevisst av hans eller hennes utseende. Hvordan bli kvitt pigmentflekker på huden? Hvis dette er det du leter etter, så her er noen effektive måter å minimere deres utseende.
Tips om Hvordan bli kvitt Age Spots
Minske soling, The hud som er utsatt for sol som huden i ansiktet, hender og føtter, er mer utsatt for alder flekker. Dette er fordi, over eksponering av huden til solen resultatene i huden pigmentering, som er den naturlige prosessen at huden følger for å beskytte seg mot skader forårsaket av solen. Dette pigmentering, fører til utvikling av alder flekker på huden. Så, hvis du vil vite hvordan du skal bli kvitt pigmentflekker i ansiktet, foreslår jeg at neste gang du går ut i solen, bruk solkrem med minimum SPF 30, eller enda bedre unngå å gå ut i rushtiden i sol, dvs. mellom 11 am til 15:00 Carry en paraply, slitasje et skjerf rundt ansiktet ditt, hansker på hendene og en overbygd fottøy for å unngå alder flekker.
Påfør huden Kremer; Markets disse dager oversvømmes med slike hud kremer som forkynner at deres ordinære programmet vil bidra til å minimere alder flekker. Velg krem ​​som inneholder ingredienser som hydrokinon, vitamin A og vitamin C, og bruke dem som nevnt på pakken for å bli kvitt pigmentflekker. Når en krem ​​som inneholder vitamin A er brukt på huden, øker det kroppens naturlige eksfoliering prosess. Når dette skjer, får den gamle hudceller fjernes og erstattes av nye hudceller. Derfor får huden ryddet av alder flekker.
Hjem Rettsmidler; Hvis du vil vite hvordan du skal bli kvitt pigmentflekker naturlig, så her er noen effektive hjem rettsmidler for deg. ; Kombiner en ts hver av sitronsaft og eple cider eddik. Bruk denne blandingen på alder flekker, to ganger om dagen for å minimere deres utseende. , Buttermilk, å være rik i melkesyre, er ganske effektiv som en hudrensingsprodukt. Dermed reduserer sitt ordinære program alder flekker i stor grad også. ; Hvis du vil vite hvordan bli kvitt pigmentflekker på armene, da ville et godt hjem bøte for det være å massere huden på armene med Castor olje. Selv om det kan ta noen måneder, men pigmentflekker ville definitivt fade ved å massere med Castor olje på regelmessig basis. ; En effektiv maske oppskriften for å bli kvitt pigmentflekker på huden er å blande saften av løk, rosevann, revet agurk, Fullers jord og jordet persille sammen, og deretter bruke den på hudområder der alder flekker har dukket opp. Les mer om pigmentflekker hjem rettsmidler
Salon behandlinger; Alder flekker kan også behandles med salong behandlinger, for eksempel alpha hydroxy syre (AHA) skreller. I denne prosedyren, er kjemisk peeling som inneholder glykolsyre anvendt i ansiktet. Disse skreller hjelpemiddel i dannelsen av nye hudceller, samtidig fjerner død hud laget også. Les mer om hvordan du fjerner alder flekker.
Kosmetiske behandlinger; Det finnes ulike kosmetiske behandlinger også at du kan påta seg å kvitte seg med alder flekker. Du kan velge for Botox behandling hvor kollagen injiseres i huden slik at nye celler kan få dannet. En annen mye brukt kosmetisk behandling for å bli kvitt alder flekker er Microdermabrasion. I denne prosedyren, er huden forsiktig slipes med aluminiumoksid krystaller, slik at de gamle hudcellene er fjernet. Dette bidrar til å redusere forekomsten av noen form for pigmentering eller flekker på huden.
Les mer på:; Age Spots på Legs; Age Spots på Hand, I tillegg til disse, hvis du vil vite hvordan du kan bli kvitt pigmentflekker hjemme, foreslår jeg følger noen livsstil endringer, for eksempel drikke mye vann, spise en sunt kosthold, som inkluderer mat som sitroner, agurk, tomater og appelsiner, som rense blodet, og dermed bidra i å klarne huden. Også bruke en anti aldring fuktighetskrem hver dag, post rensing, vil hjelpe deg å få en godt hydrert, plettfrie og yngre hud.