Black Rose Tattoo

Flower tatovering design er veldig populært blant tatovering aficionados. Imidlertid av alle floral designene, rose design er mest populære. Fleste kvinner velger å få en rose tatovering som sitt første tatovering design. Imidlertid betyr det ikke at, det er ikke populært blant mennene. The rose blomsten har mye åndelige betydningen i vest; så mye som lotusblomsten i øst. The rose symboliserer ekte kjærlighet og er plassert på en høy pidestall både verdslig og religiøs kontekst. Det er forskjellige farger som du velger å gjøre tatovering design. Blant favoritten seg er rød rose tatovering, rosa rose tatovering, rose sort tatovering, osv. Er du lurer om det er sorte roser? Vel, roser som egentlig dype lilla i farge look sort, og derav navnet.
Black Rose Tattoo Meaning
The rose har alltid vært verdsatt og beundret for sin skjønnhet og også har en lang historie symbolikk. For grekerne og romerne økte ble identifisert med gudinnen av kjærlighet, kjent som Afrodite og Venus henholdsvis. I Rome, det er tradisjon, hvorved en vill rose plasseres på døren til et rom, der hemmelige eller konfidensielle forhold omtales. For tidlige kristne, rose fem petals av sto for de fem sår på kroppen Jesu Kristi. Rosen, spesielt den røde rose, er også kjent som et symbol av blod av den kristne martyrer. Roser er også nå identifisert med Jomfru Mary.
Det er ulike betydninger tilknyttet sorte rose tatovering. I moderne tid, steg en mørk rød står for bevisstløse skjønnhet, samtidig som en rød rose symboliserer mot, respekt, romantikk og kjærlighet. En rød rose knopp tatovering står for deilighet og renhet for tanke, action og ord. Du vil kanskje lese videre rose farge betydninger.
For noen, symboliserer denne designen død. Hvis den svarte rose er avbildet med torner, minner den personen at skjønnhet ikke overflaten i fravær av motgang og offer. Det finnes konnotasjoner mørkets også knyttet det. Men, gotere er de som ofte liker å få en svart rose tatovering laget.
Til andre, den sorte rose symboliserer motsatte dødens, dvs. håp. I Ireland, rose en svart ble sett som en kilde til opprør. Å være mer spesifikk, var det sett som en symbol på håp har styrta engelske imperiet. Den er darkly vakker og perversjon av en kjær engelsk ikon, som vridd å gi irske krigere hjerte og sjel. Black rose tatoveringer også omfatter mye mer enn døden og etter døden. De sier, hvor det er et håp, er det alltid en sjanse for livet på nytt.
Black Rose Tattoo Design
Når du planlegger å få svart rose design for tatoveringen din, kan du være så kreativ som du vil og gjøre en unik tattoo design selv. Jeg vil heller si, at du bør være kreativ, som det er en rekke design kataloger som du kan mikse og matche design, for å gjøre den unike design. For mer informasjon, vil du kanskje lese videre kompasset rose tatovering.
I rose tatoveringer, finnes Celtic design tatoveringer, som kan gjøre tatovering ser tiltalende, som det er tribal tatovering design. Blant de sorte rose tatovering design, et svart rose med torner design er et veldig populært tatovering design. Du kan gjøre din tatovering slik, der du flaunt rosen enkeltvis og har en etterfølgende vintreet sammen med den. Den andre variasjon er å ha en bukett blomster. Du vil kanskje lese videre keltiske tatoveringer og deres betydninger.
Med sorte rose tatovering, kan du gjøre stor stå alene skinnlappene kunst. Samtidig kan du også gjøre et belte rundt livet eller få den etterfølgende deg bakover eller nedover beinet. Ofte er det sett, at mennesker velger å få disse tatoveringer gjort på overarmen eller på skuldrene. Det er noen som pryder ryggen med rose tatovering. Du kan velge å ha en tatovering rundt ribben og få den utvidet ned midjen og enden rundt anklene også. Det er alltid klokt å huske på, imidlertid, at tatoveringer er permanente merker på kroppen, og som tatovering fjerning er ekstremt smertefullt og vanskelig, er det best at du lagt mye omtanke i, både den tatovering design og sted hvor du får det gjort.