Hvordan Brett en lomme Square

For alle formelle anledninger som et bryllup, intervju, arbeid møter, etc. hvor du trenger iført en dress eller en jakke og slips, en pent brettet lommetørkle eller lommen plassen i brystlommen på jakken din kan gi deg den perfekte herrer utseende. Opprinnelsen av lommen kvadrat tar oss tilbake til begynnelsen av 500 f.Kr., hvor rike grekere pleide å bære parfymert hankies på sin dress lommer. Likeledes, engelsk og franske aristokrater og stormenn også gjennomført parfymert og brodert hankies å dekke nesen fra stanken av gatene og andre mennesker.
Videre på 1900-tallet, ville dapper eller elegante herrene aldri forlate huset deres uten en pent foldet lomme torget gjemt skikkelig i drakten brystlommen. Men i dag pocket plassen er ofte ansett for å være et oversett mote tilbehør for menn, men tro meg venner, kan en lomme kvadrat gir en enorm mengde styling alternativet til din ellers uniform eller vanlig jakt dress, skjorte eller silkeslips. Før vi setter kursen ned for å vite hvordan å brette en lomme kvadrat, kan du også lese om menns klær og herreklær.
Måter å Brett en lomme Square
Å bringe tilbake den samme elegansen og raffinementet til begynnelsen på 1900-tallet, la oss lære å kaste en lomme kvadrat for en dress i forskjellige stilarter og former.
Flat Pocket Square Fold, også betegnet som president fold, er det et av de mest klassiske og enkleste folder av en lomme kvadrat.
Instrukser; Legg lommen torget eller godt presset lommetørkle på et flatt underlag og rett den med hendene. , Brett den i midten, og igjen brett i, avhengig av dybden i brystlommen. Den flate pocket torget bør holde seg rundt 1 / 4 til 1 / 2 inches ut av lommen. ; One Tips Up lomme Square Fold; Det regnes som en universell lomme kvadrat fold som er veldig vanlig og lett å lage.
Instruksjoner: Legg lommen torget på en jevn, flat overflate og rette det med hendene. , Brett lommen torget sammen i midten for å danne en trekant. ; Brett på venstre side av trekanten til høyre og tilsvarende brett høyre side til venstre. , Nå slepebåten lommen torget i brystlommen, og gi den noen siste justeringer. ; To Tips Up Pocket Square Fold; Hvis du blir lei av ett tips på fold, prøv deretter de to spissen deg foldes sammen for forretningsreisende så vel som for en litt mer casual antrekk.
Instrukser; Legg lommen torget på et flatt underlag og prøve å rette det. , Brett lommen diagonalt dvs. nederste hjørne deg slik at det ser ut som to overlappende triangler. , Nå kaster venstre mot høyre og høyre side til venstre. ; Tug lommen torget i brystlommen, og gi det en siste justering. ; Tre Trapper Pocket Square; Selv litt vanskelig, hvis du er ute etter en mer intrikat måte å kaste lommen kvadrat, prøve tre trappetrinn lomme kvadrat.
Instruksjoner: Legg lommen torget på et flatt underlag og deretter, rette det med hendene. , Brett nederste hjørnet deg på møtet den øverste hjørnet. , Brett den fremre fold delvis ned på en slik måte at den går forbi bunnen av lommen torget. , Nå tar samme brett og brett den tilbake til toppen, og deretter på nytt brett tilbake mot bunnen av lommen torget. ; Nå gjøre en liten fold til toppen og brett den høyre halvdelen bak venstre side. ; Nå roter høyre hjørne av lommen plassen i 90 ° vinkel og deretter kaste på venstre side til høyre. ; Slutt, brett høyre side til venstre og slepebåten lommen torget i brystlommen. ; Nå siden du vet hvordan du skal brette et lomme kvadrat, velge riktig type lomme kvadrat som passer antrekket er like viktig. Hvis du ønsker en mer casual, men likevel trendy utseende, kombinere lommen torget som er i forskjellige farger, og har noen design mønster, med slips din. Mens kombinere farger og mønstre, sørge for at de harmonerer med hverandre, samt årstid dvs. mørkere nyanser for høst og vinter, og lysere eller friskere farger for våren og sommeren.