Sol og Moon Signs

Månen tegnet er ansvarlig å styre din personlighet. Det bestemmes av datoen og tiden for din fødsel og dette viser hvordan din indre blir faktisk er. Din personlighet er det eneste som tilhører deg selv i hele universet og kan fortelle mye om hvem du egentlig er. The Sun Registrer Reglene imidlertid din individualitet og gjør deg noen i verden. Det gir deg en identitet av dine egne og har stor innflytelse på personlighet ditt også. Når solen og månen skiltene er satt sammen, gir de en unik kombinasjon av karakter og egenskaper som er oppnådd i ethvert menneske. Ta en titt ett de forskjellige sol og måne tegn universets.
Det er tolv dyrekretsen skiltene med to komponenter som regulerer din personlighet. Disse komponentene er solen og månen som beskrevet tidligere og de har likt kommandoene over emosjonelle og intellektuelle self av mennesket. Når du finner ut hva sol og måne skiltene er, kan du kommer over et antall fakta om hvordan du arbeider, din kompatibilitet i relasjoner, hva er dine styrker og svakheter og hvordan arbeide på dem. Gitt nedenfor er kjennetegnene til sola og månen tegn henholdsvis.
Væren, søn tegn egenskaper: Væren er aggressive, høyt, dristige og energiske mennesker som er noen ganger vennlig, impulsive og barnslige i naturen; månetegn egenskaper: De er uavhengige, selvsikker og modig. De elsker å være best på alt de do.
Taurus; Søn tegn egenskaper: Tyren er et tegn som innebærer sta, bevisst forsiktige folk som kan gå sakte og komfort søker til tider. De er veldig lojale mot mennesker de elsker og vanligvis lever i sin fortid.; Månetegn egenskaper: The er logiske og kjærlig i naturen og er også konservative. De er kjent som mest sensuelle månen tegn på all.
Gemini; Søn tegn egenskaper: Tvillinger er vennlige, tilpasningsdyktige og pratsom av natur. De er også veldig overfladisk og nysgjerrige mennesker. De er våken og street smart sammenlignet de andre sø. skiltene.; Månetegn egenskaper: Månen dominerer kvaliteter liker flørtende og vittig i disse menneskene. Den, det er veldig uttrykksfulle, klare og overbevisende av natur.
Cancer; sø. signere egenskaper: Cancer show søn signere trekk liker sensitive, sjenert, eiendomspronomen og humørsyke av natur.; Månetegn egenskaper: De er emosjonelle, omsorgsfulle og lydhøre av månen dominerte egenskaper.
Leo, søn tegn egenskaper: Den Leo er flamboyant, egoistisk og egoistiske, men kreative og kjærlig. De elsker å bli i sentrum av oppmerksomheten som symbolet (løve) går.; Månetegn egenskaper: Leos er sjarmerende, lojale, sjenerøs og varm ved månen dominans. De liker å være verdig og er overbærende og officious av natur.
Virgo; sø signere egenskaper: De er sky og finicky av natur men er praktiske. De gjør får skeptiske og Hyklersk iblant.; Månetegn egenskaper: De er perfeksjonister, men kritisk. De dyktige, kulturperler og hjelpsomme til tider. Les mer på Virgo.
Libra, søn tegn egenskaper: De er taktfull og ubesluttsom. De unngår konflikter og er lat.; Månetegn egenskaper: Libras er fredelige, sjarmerende, hengiven og harmonisk av natur. De er diplomatiske og avgjørende kan ganger på grunn av innflytelsen fra månen.
Skorpionen, søn tegn egenskaper: De er veldig sterk vilje og lidenskapelig av natur. De er eiendomspronomen og hevngjerrige når det gjelder sine eiendeler. Men er lojale og generøse også.; Månetegn egenskaper: Analytisk, intense og kontrollerende er den grunnleggende natur Scorpios men de er kraftige og ressurssterke også.
Skytten; søn tegn egenskaper: De liker å være selvstendig, atletisk og teatralsk. De er reisende og noen ganger kan komme over selvsikker. Mer om Skytten.; Månetegn egenskaper: De er de mest optimistiske av 12 månen tegn og er entusiastiske, eventyrlystne og filosofisk. De kan få overindulgent og nysgjerrige til tider.
Steinbukken, søn tegn egenskaper: De er modne, tålmodig og ansvarlige mennesker, men er fordømmende og tradisjonell til tider. ; Månetegn egenskaper: De er hardt arbeidende, kapabel og ambisiøse med alvorlige og disiplinert adferd men de kan bli litt nitid grunn denne. Mer om Steinbukken.
Aquarius; søn. signere egenskaper: De elsker musikk og er sosiale dyr men kan få sta og sta om mennesker.; Månetegn egenskaper: Aquarius er en karismatisk, moderne og fremtidsrettede individuelle av natur. De er også opprørske, frittliggende og impulsive.
Fiskene; sø. signere egenskaper: De er sjenert og sårbare. De er ustabil i livet og kan ikke holde seg til ett sted over lengre tid.; Månetegn egenskaper: Pisceans er kreative, sensitive, medfølende, fantasifull og åndelige i naturen. De er drømmende og urealistisk til tider, og ønsker å flykte fra situasjoner. Les mer på Fiskene.
Den ovennevnte personlighetstrekkene var forskjellen mellom sola og måne tegn. Den grunnleggende Forskjellen mellom dem er at solen tegnet behovene bare fødselsdato men månen tegnet trenger dato og andre detaljer av personens fødsel. Sol og måne skiltene er en flott måte å vite hvem du egentlig er med hensyn til din personlighet og følelser.