Hvordan få akryl Nails Off

Putting på akryl negler er i tingen disse dager. Skjønnhet av en kvinne er ufullstendig hvis hennes hender og føtter ser et undervurdert faktum. Og hva bedre måte å forskjønne hender enn å ha lange, vakre, fargerike negler. Siden moderne livet, som har gjort hver kvinne ett superkvinne som håndterer både arbeid og frittskjøvet, gir ikke nok tid til kvinnen å opprettholde og vokse naturlige negler, har kvinner funnet en praktisk og penere alternativet i form av akryl negler. Søknad og fjerning av disse falske akryl negler er gjort av flertallet av kvinnene i salonger. Men gjør det samme hjemme er også ganske lett. Hvis du vil vite hvordan du får akryl negler av lett, sitter hjemme, så her er noen effektive måter å gjøre det samme. For enkelhets skyld har jeg delt dem inn i to deler, det vil si, hvordan ta av akryl negler uten aceton, etterfulgt av hvordan du gjør det samme med aceton. Les mer om hvordan du fjerner akryl negler.
Hvordan få akryl Nails Off uten aceton
Trinn 1: Som fjerning av akryl negler kan gjøre området der du skal gjennomføre hele prosessen med fjerning ganske rotete, så jeg foreslår at du dekker det med noen gamle aviser. Sett på litt musikk også som det vil gjøre deg mer avslappet.
Trinn 2: Når du er komfortabel, kutte akryl negler til svært liten størrelse, ved hjelp av spiker clippers. Kortere akryl negler er mye mer lettere å fjerne.
Trinn 3: Ta en bolle og legg tilstrekkelig mengde alkohol i det. Sug neglene i bollen i ca en halv time. Det er fangsten når du fjerner den falske negler uten aceton - neglene må være gjennomvåt for nesten dobbelt tiden i alkohol sammenlignet med i aceton. Soaking av negler i noen av disse stoffene, hjelper i oppløsning av gel som brukes til å feste falske akrylnegler til din naturlige negler.
Trinn 4; Når du føler at akryl spiker har løsnet, og starter med en spiker gangen, løsner det falske neglen fra det naturlige.
Trinn 5: Gjenta samme prosedyre og skrelle av falske negler fra alle fingrene. Hvis du møter noen form for vanskeligheter med å trekke akryl spiker ut, betyr det at gel bak den ikke har helt oppløst. Så må du dyppe spikeren igjen i alkohol for litt mer tid før skrelle den av igjen.
Trinn 6; Så snart du har fjernet alle akryl negler, vaske hendene med såpe og skvett litt fuktighetskrem på hendene og fingrene for å hindre enhver form for tørrhet.
Les mer på:; Hvordan ta Off akryl Nails Uten aceton, Hvordan ta Off akryl Nails hjemme; Hvordan få akryl Nails Off med aceton
Hvis du spør meg hvordan jeg skal få akrylnegler av hurtig, vil jeg foreslå å bruke aceton direkte eller du kan også gjøre bruk av neglelakkfjerner som inneholder aceton. Fremgangsmåten er nesten den samme som nevnt ovenfor. Den eneste forskjellen er at negler må dynket i aceton bare femten minutter, og gel automatisk blir oppløst. Hvis du bruker en neglelakkfjerner som inneholder aceton, suge neglene litt lengre i ca tjue minutter.
Les mer på:; Hvordan ta Off akryl negler med aceton, Hvordan ta Off akryl Nails enkelt, jeg håper nå vet du hvordan du får akrylnegler av hjemme. Noen ganger kan det skje at du ikke har noen forsyninger som neglelakkfjerner eller aceton eller alkohol tilgjengelig med deg, så i så tilfelle en rask tips om hvordan å ta av akryl negler, er å bare koke vann og suge spiker i den for førtifem minutter. This måten å fjerne falske negler, krever mye tålmodighet fra din, men kan være ganske praktisk i tider med kriser.