Elektrisk Razors for kvinner

En av de sikreste og smertefri metoder for hårfjerning i kvinner er barbering. Det finnes to typer barbering - våtbarbering og elektrisk barbering. Nå hva gjør akkurat elektriske barberingen scorer over våtbarbering? Elektrisk barbering ikke forårsaker noen vekst av in-vokst håret, gjør huden mykere og varer lengre enn en våt barbering. Dessuten vil en elektrisk barbermaskin jobbe så lenge som ønsker det til å fungere - alt du trenger å gjøre er å erstatte sitt blad til rett tid. En barbermaskin for kvinner kan brukes til å barbere bort ansiktshår, hår på ben og hender og bikinilinjen. Hvis du holder en sjekk av hvor mye du bruker på engangshøvler per måned, kan du oppdage at beløpet du brukte kunne kjøpe to barbermaskiner! Så, la oss ta en titt på god barberhøvler for kvinner for hårfjerning og deres vurderinger.
Elektrisk Razors for kvinner Anmeldelser
Det er to hovedtyper av barbermaskiner for kvinner - Folie barberhøvel og roterende barberhøvel. En folie barbermaskin består av metal band satt i lag, som fanger opp hver håret før barbering ut lengden av at håret. Når tatt håret er hakket på, er de leftover håret krympet tilbake under huden. Den roterende barbermaskin til kvinner består av en runde blad, som har kniver på indre så vel som ytre sidene av bladet. En roterende elektrisk barberhøvel for kvinner er best egnet for lengre hud hår hos kvinner. Elektriske barberhøvler for kvinner må lades før du bruker dem. Ladingen tar ca en eller to timer, og driftstiden per lading er ca 30 til 50 minutter. I noen barberhøvler, kan den ladetiden utvide til åtte timer også. Men i disse barberkniver, vil funksjonstiden også være høyere enn de vanlige barberhøvler. Noen barbermaskin for kvinner har en batteriindikator også. Få elektriske barberhøvler er også tilgjengelig med vann-motstand og en rask ladning. Les mer på elektriske barbermaskiner anmeldelsen.
Best Elektrisk Razors for kvinner
En anstendig elektrisk barberhøvel for kvinner vil koste deg fra USD 45,00 til USD 60,00. Det er noen barbermaskiner som kan være litt dyrere enn disse eller kan også bli billigere avhengig av sine funksjoner. Noen av de populære navnene inkluderer Remington glatt og Silky Shaver som er utviklet for problemfri barbering erfaring og har en 24 karat forgylt mikro-skjermen. The Lady Shave fra Philips deler ut ett hud fuktighetskrem samtidig, som høvelen barberer av huden hår. The opti-barbering systemet i Philips barbermaskin til kvinner, kan du justere forkant av høvelen å passe konturene av forskjellige kroppsdeler. This kvinners barbermaskin fra Philips er vanntett og passer også nedsenkbare på vannet som gjør det mulig for deg å bruke det under bading eller dusj. Følgende er de tre beste barbermaskin for kvinner sammen med deres vurderinger.
Panasonic Lukk Curves ES2218VC-ES2216PC er en av de beste barbermaskin for kvinner. Det er et 5-stjerners vurdert barberhøvel med en våt / tørr alternativet, tre flytende hoder, trippel blad barbering og fullt immersible i vann, slik at du kan bruke det under en dusj! Den er egnet for sensitiv hud, slik at bestemor har ingen grunn til å bekymre seg med dette barbermaskin! Pluss, du får også en 1-års begrenset garanti med denne barbermaskinen. Mer om barbering tips for følsom hud.
5270 Braun Silk-Epil X'elle Body System Epilator er en annen 5-stjerners vurdert elektrisk barberhøvel med unike funksjoner som softlift system og 4-veis bevegelige masserer valser. Denne elektriske barberhøvel kommer med en smart start, som bidrar til at epileringen starte lett. The softlift systemet i denne barbermaskinen hjelper på å løfte selv de korteste av håret å pinsett. Den 4-veis bevegelige masserer valser minimerer trekke sensasjon og hudirritasjon, som det fremkaller hud med mikro-pulser før og etter hårfjerning. Denne elektriske barbermaskin fra Braun gir ultimate glatthet, som den fanger hver eneste bortkommen hår. Det gjør også ettervekst langsommere og effekten av barbering sin kan vare i opptil 4 uker!
Remington wdf-6000 Smooth & Silky Ultra Plus Shaver, oppladbare er USAs nummer en barberhøvel og hårfjerning merke og denne barbermaskinen fra Remington er mer enn bare god. Dette Barbermaskinen leveres med en titan teknologi. Det har karosserilinjer safescreens, som vil kjapt klem kurvene dine for en tett og ultra-glatt barbering. Remington wdf-6000 leveres også med en SmoothCut teknologi som gjør at du barberer deg i begge retninger. Den kan brukes til en våt barbering og en tørr barbering også. Denne barbermaskinen også kommer i sin oppgraderte versjon kalt Remington wdf-7000, ytterligere 5-stjerners barberhøvelen fra America's favorite merket!
Tips før du kjøper et elektrisk barberhøvel, alltid velger en trådløs elektrisk barberhøvel og sjekk ut rangeringer av en elektrisk barbermaskin til kvinner. Jo høyere karakterer, jo bedre prestasjon. ; Pass opp for ekstra funksjoner som batteriindikator, LCD skjermer, dreibare hoder for kroppen konturløst vann-motstand, og fuktighetskrem dispenser. ; Se etter hva som er inkludert i ditt elektriske barberhøvelen. Noen barberhøvler er ekstra batterier, ekstra ladere, reise kits og rengjøring verktøy. ; Alltid stole på en anerkjent merkevare. Tross alt, ville du ikke ønsker å spille med hudens sikkerhet i et forsøk på å kvitte seg med kroppshår! ; Du kan også lese barbering tipsene for kvinner.
Det var alt du trengte å vite om en elektrisk barbermaskin for kvinner, som bruker sin. Den beste delen av barbering er, at det er den mest smertefrie metoden for hårfjerning og er billig. Hvis du adoptere barbering som en metode for hårfjerning er en elektrisk barberhøvel for kvinner en må-ha i hyllen din!