Family Reunion Ideer

Slektstemne er en flott måte å kontakt med ens familiemedlemmer og også vite om våre forfedre og fjerne slektninger. For å gjøre familien gjenforeninger morsomme, spennende og minneverdig, masse planlegging og forberedelser er nødvendig. Hvis du planlegger en familiegjenforening og leter etter noen familiegjenforening ideer å gjennomføre det adeptly, her er litt informasjon som du vil sikkert finne hendig.
Family Reunion Ideer
Guest List; Det første som bør gjøres når du planlegger en familiegjenforening er å lage en gjest liste over personer du vil invitere til gjenforeningen. Avhengig av ressursene er tilgjengelige for deg, kan du planlegge hvem og hvor mange til å inkludere. Hvis du ønsker familien gjenforening å være en koselig affære, kan du invitere bare dine umiddelbare, nære slektninger eksempel søsken og deres familier, dine foreldre og besteforeldre. Hvis du planlegger å gjøre det en grand affære, kan du inkludere din første søskenbarn, tremenninger, firmenningar og deres familier også.
Reunion Utvalg, Hvis antall deltakere for familiegjenforening er mer, er det bedre å dele arbeidet mellom ulike familiemedlemmer. En av de beste familiegjenforening ideer er å skape et antall gjenforening komiteer og gjøre ene hodet av hver komité som skal være ansvarlig for verket tilordnet det. Du kan foreta følgende gjenforening komiteer.
Budsjettering; Denne komiteen vil bestemme om finansene som kreves for å organisere hele arrangementet. Det vil også avgjøre bidragene som vil komme fra hver og familiemedlem. Riktig utnyttelse av økonomi er også dette utvalgets arbeid. Planlegging av økonomi godt, passer på at det ikke er noen syke følelser blant familiemedlemmene. Les mer på familiegjenforening gaver.
Kommunikasjon, Det vil være ansvarlig for innsamling av adresser og sende ut invitasjoner. Enhver form for kommunikasjon enten via telefon eller post vil bli tatt hånd om av denne komiteen.
Dekor; Denne komiteen vil være ansvarlig for valg av plassering for familiegjenforening. Det vil også være ansvarlig for ulike dekorasjoner på stedet slik som tabellen dekorasjoner, sted dekorasjoner, buffet dekorasjon, sette opp velkommen tabeller, etc.
Mat, Mat er et svært viktig del av en fest. Så, vil de i denne komiteen avgjøre om å sette opp kokker på stedet eller for å bestille mat fra restaurant eller å la en Caterer.
Aktiviteter; Denne komiteen vil lede av aktivitetene, spillene, konkurranser, etc., som vil gjennomføres på arrangementet. For å få familiegjenforening morsomme og minneverdige, bør slik virksomhet være riktig planlegges i god tid. Les mer på familiegjenforening spill og ideer.
Fotografi; Denne komiteen skal ha ansvaret for to ting. Første vil det samle så mange bilder som det kan fra de ulike familiemedlemmene og skape en familie treet med fotografier samlet inn, på det sted. For det andre, på dagen for arrangementet vil det enten arrangere fotograf eller tilordne én person ut av de pårørende til å ta bilder av familiegjenforening.
Lag en Post-hendelse Nyhetsbrev; Når arrangementet har vært godt organisert og godt gjennomført, kan du lage nyhetsbrev som inneholder fotografier og historier om hendelsen. Du kan inkludere masse familien informasjon, noen spesielle kommentarer fra familiemedlemmer, i nyhetsbrevet også. Send dette nyhetsbrevet til alle gjestene, og til alle de pårørende som var invitert, men kunne ikke gjøre det til arrangementet. Sende en nyhetsbrev er en fin måte å bevare minner og noen spesielle, uforglemmelige øyeblikkene i familiegjenforening.
Fun Family Reunion Ideas
En av de beste familiegjenforening ideer er å planlegge en campingtur i helgen, med hele familien. Du kan bo i en tømmerhytte eller i telt. Hvis mange eldre mennesker kommer til å være en del av familiegjenforening, kan det være vanskelig for dem opphold utendørs. Ellers camping kan være ganske moro for barn så vel som par. Velg slikt sted for en leir der folk kan hengi i aktiviteter som fotturer, båtliv, sport, etc. Du kan selv planlegge for en utendørs grill meny istedenfor bestiller mat fra enkelte restaurant. Les mer på familiegjenforening steder.
En annen av moroa, familiegjenforening ideer er å ha et spesielt tema for arrangementet og basen alt rett fra mat, invitasjoner og aktiviteter til klærne til gjestene, på det temaet. Noen av temaene for familien fagforeninger, som vil bli likt av alt er en Hollywood natt, bryllup tema og afrikansk safari. Les mer på familiegjenforening temaer.
Jeg håper disse familiegjenforening ideene vil hjelpe deg til å planlegge og utføre familiegjenforening kyndig. Riktig planlegging, tid og tålmodighet, i tillegg til morsomme aktiviteter som familie talent show og karaoke natt, kan få familiegjenforening en av de beste hendelsene i livet ditt!