Hvordan få en Candle Holder

Stearinlys, som en gang ble brukt som kilde av lys, har gjennomgått en stor overgang. Nå, lys finnes i forskjellige typer og brukes for interiøret, som gaver, etc. Det samme gjelder for lysestaker også. Selv om, er markedet oversvømt med slike flotte lysestaker, hjemmelagde de har sin egen betydning. Slike hjemmelaget lysestaker kan gjøres fra en hel masse materiale tilgjengelig i hjemmet. Bortsett fra å være unike, slike lysestaker er også rimelige, sammenlignet det ferdiglagde seg. Så, la oss ta en titt på ulike måter hvordan å lage et stearinlys holderen.
Hvordan Lag en Candle Holder
You can find ett whole lot of materials which can bli used for making candle holders. Alt du trenger er litt kreativitet, som kan slå ordinære ting til unike og vakre lysestaker, som også kan gis som gaver du kan benytte deg av alt, som, glass vaser, plastkanner, strenger, perler, knapper, gamle lysestaker, pene steiner, etc. Listen er uendelig, ettersom det er forskjellige ting, som kan brukes som per fantasien din. Følgende er noen av de ideer om hvordan å lage et stearinlys holderen hjemme. Les mer på stearinlys gjør.
Lantern Candle Holder
Lykt lysestaker henger de og kan være laget av blikkbokser. Start med å tegne noen figurer, som, stjernene, floral mønster, kors, spiraler, etc., på kan. Neste skritt er å fylle kan med vann og holde den i fryseren. Hold den over natten, slik at vannet er frosset fast. Nå, holde et brettet håndkle på en jevn overflate og legg blikkboks på siden. Ta en spiker og en hammer og begynne å lage hull langs konturene av designene du har gjort på blikkboks. Som kan fylles med is, kan du gjøre rent hull. Du må omgå kan, slik at design gjort på kan er skissert med hull. Som du gjør en lykt stearinlys holderen, må du lage to hull på hver sin side nær kanten sin. Nå setter kobber ledninger gjennom disse hullene, for å henge stearinlys holderen. Når isen smelter og kan er tørr, kan du male kan eller la den være sånn for en mer rustikk utseende. Les mer på lysestaker: typer lysestaker.
Beaded Candle Holder
For å gjøre en beaded stearinlys holder, kan du bruke en glass vase eller en plastkopp eller en gammel stearinlys holderen. Bortsett fra det, trenger du små perler, smykker lim og beading tråden. Du kan bruke ensfargede eller flerfargede perler til streng beading tråden. Gang, er du ferdig med det, gjelder lim på den ytre overflaten av koppen eller vase. Now, stick slutten av beaded strengen til bunnen og vikle den rundt vasen / cup (langs) til felgen er dekket. Mens innpakning vasen med beaded strengen, hold pakket delene godt, slik at det blir fulgt opp til overflaten. Du kan bruke stearinlys holder, når limet er helt tørt. I dette tilfellet kan du prøve perler i forskjellige farger, former og størrelse.
Les mer på:; Hvordan lage lysestaker, stearinlys Making Ideas; Gel stearinlys Making Ideas; Soy Candle Making Ideas, Nå, har du en viss idé om hvordan å lage et stearinlys holderen. Det er i utgangspunktet dekorere en vanlig vase, kan eller noe, med de materialene du ønsker, slik at den kan brukes som et stearinlys holderen. Stearinlys og lysestaker er nå en del av interiøret i hjemmet, og blir også brukt som gaver. Så, kan gjøre lysestaker være svært interessant for kreative mennesker, som kan komme opp med utsøkt seg. Det betyr ikke at andre ikke kan gjøre det, fordi, gjør lysestaker er et veldig enkel og lett oppgave.