Slik unngår du at frosne rør

Midt blant gråter av global oppvarming, i vinter plutselig vi registrerte temperaturer slippe til subzero nivåer, oftere enn i forhold til de siste årene. Selv sørlige delene av landet ble fanget i chill og at eksponert mange infrastrukturelle mangler, hvor sørlendinger ikke ble rettet opp. I nord hvor nesten halvparten av året er brukt på seg ull, byggherrer alltid legge vannledninger for å hindre frosne rør, men samme er ikke tilfelle i sør. Bygg-designere der, ignorerer vanligvis røret fryser under installasjon av vann varme og på de vinternetter når kvikksølvet synker, beboerne må betale prisen.
Hvordan Rør Freeze?
Ok, så jeg at spørsmålet kommer! Hvordan kan noe som ikke i væskeform, fryse? Så, la meg fortelle dere; Når vi snakker om frosne rør, er det vannet inne at vi snakker om, ikke røret selv. I kuldegrader, særlig om natten, når kranene er stengt, vannet inni fryser å bli is. Trouble starter når isen blokken blir tykkere og blokkerer røret dermed hindret flyten av gassform vann. Miste vannforsyningen er bare ett av avløp problemene skal behandles. Water har en eiendom utvider i volum, mens røret vesentlige kontrakter, når temperaturen synker frysepunktet. Med beholderen, og innholdet kjemper mot hverandre, viser isen til å være uovervinnelige, og røret viker. Sprengning av rør er den verste resultatet av pipe frysing. Den eneste kuren her erstatter hele segmentet av de skadede røret. Men, sa noen legende, på enkelte fine dag - 'forebygging er bedre enn kur', husker? Så, istedenfor kjøre hulter-bulter finn ut hvordan å fikse frosne rør, her er en dose av hvordan å forhindre frosne rør.
Pipe Frysing Preventions
Det er noen måter du kan spare your rørleggerarbeid i å fryse. Noen av disse måtene kan gjennomføres før plumbings har blitt lagt ned, eller hvis eksisterende rør er utsatt for frost, sikkert du vil ha uavbrutt vannforsyning neste vinter. Hold følgende i tankene for å unngå frosne rør:; Det beste tiltaket er å slå av hovedbryteren vannforsyningen når du ikke kommer til å bruke vann i lang tid, som samtidig gå for en ferie eller før du skal sove på en frysing kveld. : Ta ut, renne av og lagre utendørs hosepipe brukes til vanning av hagen eller bilvask. Hold hosepipe ventilene åpen, slik som å tillate resterende vann i røret å utvide fritt uten anstrengelse på røret og forhindre frosne rør sprengning. ; Noen boliger har plumbings installert eller passerer gjennom garasjen. Oppbevar garasjen dørene stengt når det er mulig å hindre eksponering for avkjølt luft om det er vann pipe linjer passerer gjennom garasjen. ; Hold kjøkken og bad oppbevaringsskap dørene åpne slik at varm luft å strømme rundt i rørene. I fleste hjemmene, skadelige rengjøringsmidler og husholdningenes kjemikalier lagres i slike skap. Sørg til omplassering dem å noen sikkert sted ut barns rekkevidde. ; I ekstremt minusgrader, la vannet drypper fra kranen. Ved å gjøre rørene for å bære vann - selv på en vedlikeholdslading - det hindrer at vannet fryser. Dette er fordi rennende vann bærer mer energi og temperaturen holder seg alltid over frysepunktet. Her hvis du bekymre deg vann bevaring og alt som crap, så la meg minne om at her vil du spare mer vann når du unngå frosne rør dryppe. ; Survey området rundt hjem hvor rørleggerarbeid linjene befinner eksponert for frysing luftstrømmer. Sjekk kjelleren, crawlspace og loft. Isolere vannrør i disse områdene uten å ignorere de varme vannrørene. En varm vannledning kan også fryse, lik en kaldt vann linje hvis vannet i den ikke beveger seg og er fortsatt for lang tid og røret kjøling utenfra. ; Hvis din hjemme er fortsatt under-konstruksjon, må du installere isolert produkter rettet mot isolerende vannrør fra chill. Du kan vurdere å legge rørmansjett eller installere UL-listet kassetter eller liknende materiale på åpne plumbings. Sørg for at entreprenøren følger produsentens retningslinjer mens du installerer og bruker disse produktene. ; I tilfelle får du vann fra en brønn, slå av vannet pumpen og tøm det tørre. Rengjør og tøm Overground pumping linjer og tanken, hvis det er ett. ; Husk å aldri bruke frostvæske som forebyggende metode. Frostvæske kjemikalier er skadelige for miljøet og det er sjanse for frostvæske forgiftning hos mennesker, dyr, dyreliv, og planering.
Du kan også lese mer på, Tin frosne rør; Rørleggertjenester: Spørsmål og reparer tips; Så, med denne dype kunnskap om hvordan å unngå frosne rør, kan du håper å avverge mini-ulykken ditt hjem stod overfor for mange av de siste vintrene. Med disse forebyggende tiltakene i tankene kan du sikkert konsentrere seg mer om jul og nyttår forberedelser i stedet for å tenke på plumbings.