Ear Brusk Piercing

Ørebrusken piercing er en av de populære trendene blant de ulike typer piercinger. Du har et stort antall opsjoner i dette, er så hver av dere garantert finne en som passer dine behov. Mens du kan ha flere ørebrusken piercinger, ser enda en eneste piercing like nymotens. Hvis du er en av de ivrige de å velge en ørebrusken piercing, så her er noen detaljer om det samme.
Ear Brusk Piercing: Plassering
Den vanligste typen av øret piercing er øreflippen piercing. Dette er den eneste typen gjort med en piercing pistol. Neste typen er den ovenfor øredobbe piercing som er brusken rett foran åpningen av øregangen. Antitragus er ørebrusken piercing som er gjort på brusken ryggen på motsatt side av ovenfor øredobbe, underlegen og lateralt for øregangen. Daith er en populær brusk piercing gjøres over ovenfor øredobbe. Neste er shell piercing, gjort i det området av øret som fører til ørekanalen, forming en trakt. Det er også kjent som en konkylie, og ligger mellom de ovenfor øredobbe og antitragus.
Neste typen piercing er at gjøres på øvre eller øverst øret, kjent som helix, den mest valgte ørebrusken piercing. Disse har mye smykke alternativer og en rekke plasseringsalternativer. Den siste typen er gjort på ryggen over daith ryggen, kjent som tårnet (vertikal piercing) og tettsittende (horisontal piercing). Så du kan bestemme en av disse plasseringsalternativer og få ørebrusken hull. La oss se på smykker alternativene. Les mer på do ørebrusken piercing vondt.
Ear Brusk Piercing: Smykker
Ringene er det mest populære valget av mange, mens optisk for et smykke for øret brusk piercing. Det kan være perfekt for alle typer unntatt konkylie piercing. Du kan ha beaded og juveler ringer. Hvis du vil ha et elegant utseende, så pigger er den mest perfekte alternativet. Du kan velge diamant eller andre fancy stenderne. Vektstenger er de mest fasjonable og fremragende smykke for øret brusk piercing. Disse er perfekte for øvre ørepiercing. A Bärbel passerer gjennom to øre piercing, derfor regnes som den vanskeligste jobben. Også kjent som industri-piercing, innebærer prosedyren piercing på et punkt, setter den ene enden av vektstang, matchende vinkelen å gjøre markeringen for neste piercing, noe som gjør et hull der og trekke barbell gjennom det første hullet, setter det her og låsing den på baksiden. Du må velge en erfaren piercing profesjonelle for dette. Andre smykker du kan velge er labrets, juveler labrets, buet og spiral barbels.
Ørebrusken piercing-infeksjon er ofte mulig på grunn av tiden det tar å gro. I løpet av denne perioden, må du ta optimale ørebrusken piercing pleie mens du sover, gre håret, snakker på mobiltelefoner, rengjøring dette området, etc. Hvis du trykker eller trekking av gjennomboret smykker kan føre til støt og ytterligere ett øre piercing infeksjon. Etter øre piercing ettervern er svært viktig for å kunne nyte denne piercing og ser stilig. Mens du leser de nevnte ørebrusken piercing opsjoner og andre detaljer, kan du har besluttet å ha en for deg selv. Før du velger et av disse, la meg fortelle deg at du må være veldig tålmodig, ta de nødvendige ørebrusken piercing ettervern og gi nok tid for healing. Dette vil sikre at ikke en klassiske stykke av øret brusk piercing.