Innledning Taler Om Yourself

Det er mange situasjoner der du kan bli pålagt å komme opp med noen introduksjon taler om deg selv. Det du sier her vil i stor grad bestemmer hva publikum skal tenke om deg i fremtiden, så du må velge dine ord med omhu. Sikkert, trenger du ikke ønsker å fremstå som en ekstremist eller en narcissist, så du må bruke litt takt og diplomati når du bygger opp talen.
Måten du starter talen, må emnene du dekker, løftene du gjør, og nivået av åpne sinn som du beholder alle være godt synlig i alle innledningen taler om deg selv. Vises og snakke med tillit er åpenbart den første forutsetning for en innledende tale, og unnlatelse av å gjøre det kan gjengi hele innholdet i talen unyttig.
Ærlighet, Dette er et trekk at folk noen ganger har en tendens til å glemme som samtidig som en selv innledende tale. I et forsøk på å prøve og imponere og fengsle publikum, noen mennesker overdrive sine egenskaper og ferdigheter. Dette høres fint når det er uttalt seg høyt, men hvis noen oppdager sannheten på et tidspunkt i fremtiden, kan det føre til mye forlegenhet og vanry. Den beste introduksjonen taler om deg selv er de som er helt ærlig og rett på sak. Overdrivelse er fristende, men det er noe du må unngå å gjøre for enhver pris. Dette er en av de først og fremst reglene vil du lære når man studerer kunst for offentlige taler.
Begynnelsen; Den første delen av introduksjonen talen om deg selv vil bestå av å fortelle publikum hvem du er. Legg ned noen grunnleggende fakta som hvor du er fra, hva din bakgrunn er som. Belyse litt på barndom og oppvekst, og hva påvirker disse tingene har hatt på deg. Dette er en vanskelig arena skjønt, så overdrive dette kan gjøre det virke som du er skryt, og kan lett bar lyttere. Mengden av informasjon som du røpe avhenger av sammensetningen av publikum til stede, og også av hvor mye tid du har. Aldri noensinne vandring i det uendelige samtidig som innføring taler om deg selv. Gå gjennom noen grunnleggende tale å skrive tips for å forstå hvordan du må gå om dette akkurat.
Introduksjon Tale Ideas; Hoveddelen av talen må dekke noen grunnleggende fasetter om din personlighet. Ikke vær redd for å avsløre noen ting som er litt privat i naturen, men vær forsiktig så du ikke overdrive. Dekker følgende punkter i en bestilling etter eget valg, men husk å ikke dykke for mye i dybden på hvert av disse elementene selv:; Noen hendelse som har preget personligheten din, eller har spilt en viktig rolle i å gjøre deg til den personen som du er i dag . ; Din grunnleggende mål og ambisjoner i livet, og hvordan du har tenkt å nå dem. ; Hvem din rolle modell er og hvorfor. , Hva du liker å gjøre på fritiden, og hva som interesserer deg mest. ; Din store prestasjoner og milepæler i livet. , Hva du føler gjør deg unik, og gjør at du skiller seg ut fra andre. ; Det arbeidet dere har gjort, er relevant i situasjonen av talen. ; Hva din viktigste liker og ikke liker er. ; Tildekking disse hoved innføring tale emner, kan du komme opp med noen god innføring taler om deg selv og vise publikum hvem du er.
Kort og Sweet; Den beste introduksjonen tale eksempler som du kommer over er de som er kortfattet og rett på sak, samtidig som dekker et bredt spekter av interessante emner å snakke om. Publikum er ikke interessert i å lytte til en full fledged selvbiografien til ditt livs historie, så du trenger for å forberede din tale tilsvarende. Det er lett å bli revet bort i slike tilfeller, og vandring på om deg selv, og alle som gjør dette, ser ikke så godt i øynene av publikum. Viser noen grad av selvkontroll når du snakker om deg selv, for å unngå å se ekstremt selv sentrert.
Også kan også lese følgende:; den som utmerket Tale Ideas, berømte taler, Public Speaking Teknikker; Når du viser en introduksjon tale disposisjon eksempel, må du snakke om ting som er viktig og relevant for den situasjonen du er i. Enkelte situasjoner kan gjøre uten en oversikt over hvor du er fra, og alle slike ting, og de vil kreve at du hoppe rett til poenget når du har fortalt publikum hvem du er. For å vite hvordan å gi en tale effektivt, må du vurdere selv hva som kreves av deg i hver situasjon. Overstaying din velkommen, samtidig som innføring taler om deg selv er noe du må være veldig forsiktig for å unngå.