Krusete Bølget Hair

Håret er bølget grunn av din genetiske sminken. Krusete bølgete hår skyldes en viktig faktor. Dette er mangelen av naturlige oljer og fuktighet i håret. Det finnes ulike andre faktorer som kan ta bort oljer og fuktighet fra håret ditt. Disse er utilstrekkelig oljebehandlinger av håret, kan overdreven bruk av hårpleieprodukter liker shampoos, hår styling gels, etc. og eksponering for ekstrem kulde eller varm temperaturer, sterk vind, etc. Underernæring også være en årsak til krusete bølgete hår.
Les mer på:; Dry Hair Causes; Tørt krusete Hair; Hvordan Behandle krusete Bølgete Hair?
Krusete Bølget Hair Styles; Care for krusete bølget hår begynner med en egnet hår style. Kuttet av håret bør ikke bare passer din personligheten men også din hårtype. For krusete bølgete hår, bør lengden av håret være minst till skuldrene, og aldri ovenfor det. Årsaken er at bølgete hår trenger lengden veie tungt i bunnen. Hvis håret ditt er klippet i lag, vil du kunne palliate noen av fylde.
Krusete Bølget Hair produkter; dag er markedet oversvømmet med sjampo, balsam og andre hårpleieprodukter spesielt utformet for forskjellige hårtyper. Finn en shampoo og balsam som er beregnet for dyp condition og fuktighetsgivende håret. Når du begynner bruke hårpleieprodukter passer for dine hårtype, er halvparten oppgaven med omsorg for krusete bølgete hår dyktig. På noen spesielle anledninger, rette ut krusete krøllete hår vil være tilrådelig da det ikke bare vil være mer håndterbart, men vil også gjøre deg å se fantastisk. Hvis du vet om dette tipset allerede, men lurer på hvordan du rette krusete bølgete hår uten å forårsake noen skade på den med flatt jern, så her er et forslag. Dekk hver strand av håret med en god kvalitet glatting melk før rettet det med et varmt flatt jern.
Krusete Bølget Hair tips; Følgende er noen av de store tips om krusete bølgete hår pleie. ; Krusete, behov bølgete håret ekstra fuktighetsgivende. Derfor velger sjampo og balsam som er spesielt utviklet for glatting, fuktighetsgivende og fuktighetsgivende håret. ; Ikke vask håret mer enn to ganger i uken selv med en shampoo beskrevet som ovenfor. Påfør en egnet conditioner etterpå. Følg bruken instruksjonene gitt på conditioner pack. ; Ta 3-4 teskjeer av oliven eller kokos olje i en liten bolle og varm det. Bruk den på håret fra rot til tupp med å massere hodebunnen med hjelp av fingrene i ca 5 minutter. ; Du kan wrap et vått, varm håndkle rundt håret å tillate bedre penetrasjon. Gjør det på natten for å få best mulig resultat. Du kan vaske det neste morgen. Dette er en stor krusete hår middel. : Ta en kopp melk og tilsett den hvite delen av et egg. Bland det godt, påfør alt over håret din og la den på i 30 minutter. Vask håret godt med mye vann og et mild shampoo ment for dine hårtype. ; Aldri tørke vått håret med hjelp av en hårføner som det tendens til over tørke håret. I stedet alltid lufttørke håret. Dette vil bringe en naturlig glans og mykhet til håret ditt. ; Unngå bading i klorvann som den vil øke frizziness og waviness på håret ditt. Hvis du må svømme, så ha et hode cap for å beskytte håret fra den negative effekten av svømmebassenget vann. ; Hold deg unna ekstreme temperaturer, sterk vind, hår styling utstyr og-produkter. Dette vil gjøre en stor forskjell i å lage krusete bølgete hår betinget og håndterbare. ; Overdreven eksponering for solen er farlig for helse, og dermed, utseendet på krusete bølgete hår. Prøv alltid å bruke en kvalitet hår solkrem før du går ut i Søn , Vil redusere frizziness og waviness på håret ditt, bør du bruke et hår maske laget av Heena og egg en gang i 15 dager. Her er mer på hår masker for krusete hår. ; Påfør kokosmelk to your krusete bølgete hår, og la den bo for omtrent en time. Skyll håret godt med vann. Du kan bruke en mild shampoo for fjerning greasiness. Gjør det en gang i uken for å behandle grovt, krusete bølgete hår. ; I tillegg til å følge ovenfor tips om krusete bølgete hårpleie, må du spise sunt. Faktisk, bør din diett ha alle næringsstoffene som er nødvendige for lyden helsen til håret ditt. Disse er sink, fettsyrer og proteiner. Matvarer rike på disse næringsstoffene er fisk, bønner, kjøtt og egg. Følge et sunt kosthold religiøst å få glatt, skinnende, godt betinget håret ut av ditt krusete bølgete hår. Vær forberedt på å takle all oppmerksomheten og takknemlighet!