Valentines Bokser

Det's Valentinsdag og i ellevte time, er dine tenke hva Valentinsdag gave å gi. Du trenger har nok penger men du vil gave noe ekstraordinært denne gangen. Du fikk en saks, bokser, fargerike dekorasjon papers, bånd, etc. slutt, bestemmer du foreta hjemmelaget valentines bokser men er forvirret til hvordan å gå om det. OK Stopp tenke og bare få alle materialer som er nevnt nedenfor for å lage din valentines bokser.
Her er noen av de materialene du trenger ...
La oss gjøre ikke de typiske hjerteformede valentines bokser. Circular, kvadrat formet eller rektangulære boksene er mye bedre og kan lagre mer gaver. Skoesker eller andre bokser med løse lokk fungerer bra. Alt du trenger er bånd, farget papers (av enhver type, fløyel, enkle, crape, etc.), en saks, lim, klebrige tape, masse bomull til puten din gaver inni boksen, paljetter, å farge penner skrive meldinger, og selvfølgelig, en kreativ sinn!
Valentines bokser for Girlfriend
Egentlig, hvis min kjæreste gaver valentines meg bokser, kan jeg besvime med tanken på at han bokstavelig talt gjorde det! Gutter er virkelig ikke inn dekorere, lime alle jentete ting på, 'bokser', rett! Men hvis de lage en, er besvimelse verdt det! Dekk esken med den romantiske fargen røde, og tegne en hjerte i sentrum av boksen lokket. Fyll hjertet ved stikke paljetter, på og rundt hjertet, fyll den med bittesmå bokstavene sier 'Jeg elsker deg' all over. På sidene av boksen, skrive ting som gir hint om gaver inne i boksen. For gaver, skrive et brev til henne og putte den i en flaske som kan sitte inne i boksen. I stedet for en bomull pute, plasserer en T-skjorte som du har kjøpt til henne. Lag en armbånd av fargerike perler og plassere den i boksen, kjøpe et søt par øreringer og slipper det i. Legg til boksen, en ramme ha bildet av dere begge. Hvis du planlegger å foreslå, bare sette ringen inni boksen og fylle hele boksen med kyss sjokolader. For mer om dette, ta en titt på Valentinsdag ide for kjæresten.
Valentines bokser for Boyfriend
Dette er så spennende. Tanken at boksen blir laget med egne varmt hender, og at han skal elske det og ros deg en Peck på kinnet, gjør deg blush kjapt, wink! La oss starte med denne. Dekk boksen med sin favoritt farget papir. Etter lime, plassere et bilde av deg både på boksen. Nå pynte rammen av bildet med paljetter eller bittesmå skjell eller noe som du har i tankene. På hver side av sekstenmeteren skrive ting som du liker ham eller noen morsomme elsker sitater, eller til og med et dikt for ham. Inne i boksen, plassere et lag med myk bomull, og sette små gaver i det som, en gadget som du har kjøpt til gaven ham, eller en fin trendy armbåndsur, et lite flagg av hans favoritt fotballag, en etter barbering, eller selv sjokolade. En rask tips spesielt for denne boksen: spray parfyme som du bruker hverdags og lukke boksen. Wow!, Er denne boksen virkelig kommer til å fungere. Du kan også lese mer på Valentinsdag ideer for kjæresten.
Valentines bokser for Mommy og Daddy
Bare se dine foreldres reaksjon etter du gave dem disse valentines boksene. De vil bli overlykkelig. Cover de to skoesker ved å lime en rosa eller blå fløyel papir på alle sidene i hver boks. Hvorfor spesielt disse fargene? Fordi når du ble født, kjøpte de alt for deg enten i rosa eller blått (jentene = rosa, gutter = blå, husker?). Lag et mønster som du liker på boksene, og hold paljetter på disse mønstrene. Kontroller at du har nok paljetter, slik at du ikke kort av det. Nå, i disse boksene, plassere et hyggelig lag av bomull og putte små gaver som en liten strikket veske, en elegant armbånd, en klokke, eller en fin duft håndkrem rør for din mor. Og for faren din, kan du sette i en nøkkelring, et krus, en uavgjort og mansjettknapper inn i boksen. Dette er bare eksempler kan du legge noen gaver som du har besluttet å kjøpe eller allerede har kjøpt for dem. Etter innredning og plassering av gavene er over, kan du binde boksene i en snerten bånd. Hvis du lurer på hvordan du kan dekorere delen under dekke av boksene, så bare legge til en bilde av deg og dine foreldre på den. Awe! De vil elske det.
Valentines kasser barna dine
Du kan aldri fortelle hvor mye du elsker barna dine. Selv sin liste over gaver er lengre enn dagligvarer listen, kan du i det minste kjøpe et par! Cover esken med deres favoritt tegneseriefigur gavepapir. Lag en collage av sin barndom bilder og slips denne boksen med bånd. Lag to typer kuponger, 1 - med alle deres favoritt matvarer som du kan lage mat og de elsker, 2 - leker som de ønsker som gaver. Skriv en eatable på 5 chits som er av en farge og navn på 5 gaver på den andre chits av forskjellige farger, og dette vil differensiere matvarer og gave chits fra hverandre. Be dem om å plukke to av hver type når de åpner esken. Wrap sjokolade i en sjokolade gavepapir eller hvis du har noen andre gavepakking ideer og legg den i boksen. Du kan også legge på noen kjøpte gave kuponger av deres favoritt bokhandel.
Les mer på; Valentinsdag ideer; Unik Ideer for Valentinsdag, dette var min ta på valentines bokser ideer. Håper du likte å lese disse. Jeg antar du gleder deg til å lukke dette vinduet og komme igang. Till nå må du har "kjøpt" gaver for din valentine. Men "å gjøre" disse kule valentines bokser på egen hånd kan være ekte moro. Tross alt, du har lagt til et personlig preg på den. Og tro meg, din kjære elsker dem. Happy Valentinsdag!