Tribal Aztec Tatoveringer

Aztec ble en kulturell gruppe som lever i dagens Sør-Central Mexico, fra 13. til det 16. århundret. De var også kjent som nahuatl som de snakket dette språket. Aztec kulturen var veldig utviklet som på ulike områder som politikk, sosiale system og kunst. Aztekerne var religiøse mennesker og trodde på menneskeofringer en behagelig sine guder. De mange karakterer og design fra det er like populære i dag, og blir også brukt som symboler i tatoveringer. Disse tatoveringer er kjent som Aztec tatoveringer. La oss ta en titt på det i detalj. Les mer på Aztec mytologi og Aztec Gods.
Tribal Aztec Tatoveringer, Interessant var tattoo gjøre kjent for Aztec folk og de brukte den mye. De mente at å lage tatoveringer av religiøse symboler ville portrettere sin hengivelse til gudene og dermed, tatovering dermed var en vanlig praksis. Noen ganger, ble tatoveringer også brukt som et tegn på skille mellom ulike stammer. Det er flere tegn som spesifikt tilhører Aztec, og meksikansk kultur. Disse inkluderer Huitzilopochtili, eller Aztec Søn Gud, Quetzalcoatl, den fjærkledde slangen og Tezcatlipoca, Guds krigere. Disse symbolene ble mye brukt av aztekerne, og er like populær den dag i dag. Men andre design og symbolene blant annet stjerner, ørn, månen og prinsessene også vanlig dag. Les mer på aztekernes tatovering kunst.
Tribal Aztec Tattoo betydninger; Alle symbolene som tilhører Aztec kulturen har visse betydninger knyttet til dem. Solen Gud var antatt som vokter himmelens og dermed var veldig mye respektert. Aztekerne trodde også i "etter livet", som var lik den innstillingen og opprøret til solen. Quetzalcoatl, den fjærkledde slangen, ble betraktet som Gud umoral. Det er også symbolisert fruktbarhet og nytenking. Ørnen representerer makt, styrke og handlekraft. Det ble også antatt å være kilden til inspirasjon for krigerne under krigene. Tezcatlipoca, Gud krigerne, er ofte laget med tungen hans stikker ut og dermed er elsket av elskere av eksentrisitet og abstrakt kunst. Blant de flere bilder, tegninger av solguden og andre guder er mer populært i dag. Les mer på Aztec tatoveringer og deres betydning.
Tribal Aztec Tattoo Tegninger; Hvis man er tilhenger eller troende i aztekisk kultur, burde han sikkert gå for Aztec tatoveringen. Hvis ikke, kan du fortsatt tror å ha det som alle symbolene har sterke meninger knyttet til dem. På den annen side, det unike utseendet på Aztec tatoveringer gjør dem veldig attraktive og moderne. Selv om Aztec tatoveringer kan lages i forskjellige farger, den tribal Aztec tatoveringer er på moten i disse dager. Laget med sort eller blått blekk, har de ikke klarer å fange øyet på betrakteren. Aztec design og symboler ser attraktive når laget større i størrelse, derfor kan du har dem gjort på skuldre, mage eller rygg. Hvis du ikke vil ha store tatoveringer, kan du få sine mindre versjoner laget på håndleddet, ankelen eller bak i nakken. Les mer på Aztec tatovering design.
Et besøk til noen av de Aztec tempel vil være nyttig å vite mer om skjønnhet Aztec design og kunst. Hvis du har besluttet å idretten tribal Aztec tatoveringer, er det bedre å se vår etter en profesjonell og dyktig tattoo artist som er godt klar over de faktiske Aztec design. Annen måte, vil det være fordelaktig for forskning litt og prøve ut forskjellige design på papiret før avslutte en. Man bør også huske på at tatovering lage og tatovering fjerning kan være smertefullt. Men når du har bestemt, kan du definitivt gå for det!