Hvor å Feilfri LCD TV

LCD TV plassert på det sentrale veggen i stuen, gir definitivt et elegant utseende i verdensrommet. Men støvet, ripete og flekkete skjermen kan bare gjøre LCD lite pene å se. Mange ganger vi rører den med skitne eller oljete hender, som etterlater fingeravtrykk på skjermen. Det verste ting er, at tykke flekker kan påvirke klarhet. Det finnes en rekke rengjøringsprodukter markedsføres som best de å rense TV-skjermer, glass og andre flater, men de er trygge! Husk at LCD-skjermen trenger litt ekstra omsorg og regelmessig renhold produktet må være strengt unngås for dette formålet. Så, hvor rent LCD-TV? Her er noen gode måter å rense LCD TV.
Måter å Feilfri LCD TV-skjerm
Les Manual First, Husk at før du velger noen måter å rense LCD TV, kan du bare lese ut bruksanvisning av apparatet. Det er den beste måten å vite om den riktige måten å rengjøre og de riktige produktene som skal brukes for LCD-TV. Du kan være interessert i hvordan en LCD-TV fungerer.
Forholdsregler som skal tas mens Rengjøring, Før du begynner å rengjøre LCD-TV, må du holde et par ting i tankene. For det første, slå av fjernsynet. LCD TV-skjermen er svært delikat og kan lett ripete. Derfor, med en veldig myk og ren klut er viktig. Myk bomull er det beste. Flanell er et populært valg. Må ikke velge for avis, papirhåndklær, vev, eller andre slike produktene. Ikke spray produktet direkte over skjermen som det kan lekke inn i TV-rammen. Også, ikke press over skjermen mens rengjøre den, kan dette føre til at delen av skjermen har døde piksler. Dette kan videre føre til tap av bildet i dette deler av eller hele skjermen. Hold bort regelmessig brukt sterke kjemikalier som alkohol, ammoniakk baserte rengjøringsmidler, eller vindu rengjøringsprodukter. Husk at LCD må behandles annerledes.
Hva du kan bruke til rengjøring, du kan trygt bruke følgende ingredienser for rengjøring LCD TV-skjermer. Filtrert vann, destillert vann, mykt flytende såpe, isopropylalkohol, petroleum bensin, eddik fortynnes i destillert vann, kommersielle glass rengjøringsmidler spesielt formulert for LCD TV-skjermen er alle trygt å brukes. Du må strengt unngå å bruke vann fra springen, ammoniakk, etylalkohol, etyl syre, aceton, toluen, metylklorid, kommersielle glass rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk rengjøre LCD-tv. Les mer på rengjøring med eddik.
Høyre Prosedyre for rengjøring, For daglig rengjøring av LCD skjerm, bruk en myk klut og tørk forsiktig av støv fra skjermen, og rammen. Bruk bomullsdott til å rense støvet på vanskelig tilgjengelige steder, som for eksempel grensen og hjørner. : For akkumulert støv, ta en myk klut, dempe det ved hjelp av én av de ovenfor nevnte løsningene og sakte tørk støvet. Lange, horisontale og vertikale slag er nok. Du kan bruke 2-3 flere slag å rengjøre den grundig. , Lurer på hvordan å rengjøre LCD-TV-skjermen fingeravtrykkene eller annen fet, møkkete flekker over det, noe som kan være igjen etter rengjøring? Bare Fukt en bomullsdott eller en skum vattpinne og bare rengjøre skitne stedet. Ikke rengjør med trykk. Du kan bruke vanlig trykk og gni den et par ganger for å rengjøre helt. ; Den tidligere nevnte tips kan hjelpe deg med å rense LCD TV trygt og på best mulig måte. Så, følg dem og nyte utsikten og klarhet av TV-en!