Hvordan Kill Mus

Tilstedeværelse av mus i og rundt huset er en vanlig foreteelse. De overlever på mat hos mennesker og dyr av våre hjem. De forurense mat med avføring som kan føre til matforgiftning. De ødelegge vegger og andre konstruksjoner av boliger med sine gnage. Mus er sjelden ute i det fri i fullt dagslys og dermed blir det vanskelig å være klar over deres nærvær. Mus infeksjoner på huset kan identifiseres med droppings, urin flekker, friske merker for gnage, og en typisk gnager duft. Vanligvis er mus drept med hjelp av rotte giften finnes i markedet. Men de inneholder skadelige kjemikalier som kan skade mennesker og dyr like. Videre har mange en ganger de ikke er like effektive som de hevder å være. Av den grunn, i denne artikkelen om hvordan å drepe mus har vi markert alle de stoffene som ikke kommer til å forårsake noen skade for oss mennesker.
Hvordan Kill Mus Naturally
I utgangspunktet er det to måter å drepe mus. Det ene er bruken av agn og den andre er bruk av en felle. Ulike typer feller og agn har vært diskutert nedenfor:
Trap: Dette er et år gammel metode for å drepe mus uten gift. Mange mennesker foretrekker å gå for den fellen alternativet, fordi agn kan drepe mus i vegger og andre utilgjengelige steder og er vanskelige å fjerne, og hele huset stinker med døde gnagere lukt. I dag er det flere valg av feller tilgjengelig i markedet som kan brukes til å fange mus. Den ene er den normale fellen der små bur fange mus i fella, men det gjør ikke bli drept. Den andre er en fjærbelastet fellen som inneholder en fjær bar og en plattform. Så snart, musen trinnene på felle baren kommer ned og knuser musen. Nylig er elektrisk musefeller stadig mer populært der musen blir drept med et elektrisk støt. Les mer om hvordan du fange en mus.
Soft Drinks: Du vil bli overrasket over å vite at brus kan også brukes for å drepe mus. Dette er fordi mus ikke kan rape. Når gnagere drikke væsken, vil de ikke være i stand til å rape og dermed dø. Ta en engangs form og hell litt brus i det. Plasser den i et hjørne av ditt hus som mus hyppige. Dette bør holdes om natten og neste morgen vil du se dem liggende døde. Det henvises også til hvordan bli kvitt mus i huset.
Gips av Paris: Du må forberede en blanding med like mengder tørr Gips av Paris, mel og en spiseskje med salt. Sett den i en disponibel plate og holde det i nærheten av inngangen til hjemmet ditt. Holder også en bolle med vann i nærheten av denne platen. Når musene spiser dette tørre blandingen, de kommer til å føle tørst og drikker vannet holdt i bollen. Dette vil stivne blandingen brukes av dem og dermed drepe dei.
Gips Powder og Chocolate Powder: Mus blir tiltrukket svært enkelt mot den søte smaken av sjokolade pulver. Derfor kan det fungere som et utmerket agn for å drepe mus utenfor. Bland litt gips pulver og sjokolade pulver godt i en bolle og holde den utenfor huset. Også her holde litt vann for mus å drikke. Etter inntak av den tilberedte agn og vann, vil blandingen utvide inne i kroppen av mus og den vil dø. Les mer om hvordan du kan bli kvitt mus.
Metodene som er omtalt i denne artikkelen om hvordan du kan drepe mus i huset kan høres litt cruel, men faktisk det må gjøres for sikkerheten til barna og kjæledyr i huset. Derfor er det tilrådelig å hindre musene fra å komme inn huset. Skadedyrbekjempelse bør gjøres jevnlig for å holde huset rent. Mus inn i våre hus på jakt etter mat. Kontroller at gulv og benkeplater av hjemmet ditt ikke er strødd med matrester. Reparere alle hull og sprekker i gulv og vegger for å hindre deres inngang. Rotter hater lukten av mynte, hvis du plante mynte rundt huset den kan fungere som mus insektmidler.