Hvordan fjerner Linoleum

Tenker av en gjør over for huset ditt? Wow! Det er en flott idé. Men la meg spørre dere en ting. Har du linoleum på gulv din? Hvis du har, dets kommer til være litt bit tøff, fordi fjerne linoleum er definitivt ikke en kake tur. Hva gjør det vanskelig er det faktum at limet holder linoleumen på tre sub etasjer er nesten limt med underliggende veden. Så hvis dette linoleum er limt inn i tankene dine og du ønsker å vite hvordan du fjerner linoleum, ta en titt.
Slik fjerner Linoleum fra Betong; Til å begynne med, dette er utstyret du trenger, for å fjerne linoleum. Floor scraper, barberhøvel scraper, barberhøvel kniv, stålbørste, varmepistol, 5-tommers putty kniv, hansker og Krud kutter eller aceton. ; Når du har fått det du trenger, scorer linoleum. I tilfelle du har fliser, er dette ikke nødvendig. , Hvis det er en roll på slag, ville du være nødvendig for å kutte den opp i mindre biter, som gjør det lettere å håndtere. Brikkene bør være rundt 2 fot av 2 føtter. ; Få din varme pistolen å fungere nå. Disse brukes vanligvis å bli kvitt maling imidlertid gjør de den slitsomme oppgaven litt mer lettere her. Dette er spesielt for linoleum fliser. , Pass på at du ikke varmen det så mye som å smelte linoleum. , Prøv og lirk ett hjørne deg, følge at ved å blåse varmen under fliser og skrape med en barberhøvel skrape eller kan være en 5-tommers sparkel. ; Limet bør gi opp gradvis ved nå og du ville kunne ta linoleum off. ; Se om du kan dra opp eller skrape av linoleum. Kontroller om den er sprøtt hvis det kommer ut og forlater lim på betongen. ; En stålbørste ville da komme inn i bildet å børste off limet. Resten av betongen deretter kan løftes vekk med en Krud kutter. ; Endelig, skyll med varmt vann og skrape, skrape og holder på skraping hvis linoleumen er sta. Du må komme under linoleum og dette vil innebære litt av en albue fett, men holder på det. Du vil definitivt få den opp. , Betong, for å si det mildt, var lett å håndtere. Det var bare en ane ting som kommer. Det fortsatt litt mer igjen i dette måten å fjerne linoleum drama, så les videre!
Slik Fjerne Linoleum fra Wood; Du første må se hva slags ett sub gulv du har. Du kan gjøre dette ved å skrelle en liten del av linoleum. , Hvis det er tre, spesielt løvtre, sjekk ut hvilken vei den underliggende Parkett går. Så kutt linoleumen inn i 6 tommers eller 8 tommer brede strimler i bølgelengde med korn. ; Bruke en varmepistol, varme linoleumen og mens limet er myk, lirke den av. ; Gjør maksimal bruk av gulv skrape og fjerne så mye lim som du kan. ; Pass at du ikke huljern veden. ; Nå sand veden overflaten og sørg at det ikke spor av lim og deretter tilsett etterbehandling berører. ; For din nye gulv, glatt og selv ut tre sub gulv. ; Lignende fra dette vil være prosedyren når den er hvordan å fjerne linoleum fra kryssfiner. Les mer om hvordan du kan legge linoleum gulv.
finnes. Du har oppnådd en fabelaktig feat! Men vent, i glansen av å vite hvordan du fjerner linoleum gulv, disse er noen teeny weeny ting du kanskje bare ønsker å sjekke ut!
Noen nyttige tips, Hvis det eksisterende gulvet er i god form og har ingen mangler biter, kan du selv vurdere å sette en ny etasje rett over linoleumen. ; Få det testet til sørge at den ikke har asbest, hvis du bestemmer å fjerne linoleum. ; Old linoleum kan ha mengder asbest, så hvis den finnes så, får hjelp av en profesjonell. Det anbefales å være på den sikrere siden når det er asbest. ; Slutt, hvis du er virkelig deg på det og er alle spill for vite hvor å fjerne linoleum, være forberedt for litt skikkelig hardt arbeid. Linoleum er et 'sånn tøffing', så du ville trenger å gå alle ut for det!
Det er her jeg melde seg ut, slik at du gulv med tanker av linoleum gulvbelegg! Alle de beste!