Culinary Herb Garden

legge Urter mye mer enn bare aroma til maten, har de potensial til å endre smaken og smaken av måltider. Bruk av urter til sesong og pynt matvarer er en gammel praksis. Og hvis man finner et variert, selv eksotiske urter for hånden, kan det være trygt tilskrives de oppdagelsesreisende, og til og med kokker som elsket å eksperimentere. En kulinarisk hage, som sett i samtiden var ikke en hage vokst "bak huset", eller gitt en plass på noen skjult hjørne, var spesielle steder dedikert til dem i eldre tider. En kulinarisk urt hage full av urter, med ulike fargede blader, og fine delikate blader plassert i lett vind banen, som vil waft duften din vei vil øke skjønnheten i hagen din, og også lage din mat flavorful. Les mer på urter til matlaging.
Culinary Herb; Kulinariske urter er de urter som kan brukes til tilberedning av mat, enten som et krydder, et krydder eller som pynt. Ikke alle urter er spiselige, og kan brukes til kulinariske formål, kan noen bare brukes til medisinske grunner til å kurere sykdommer, som du finner i urte medisiner. Hvis det er en kulinariske urtehage du planlegger å designe og bygge, er det nødvendig å forstå hver urt's grunnleggende vekst vaner og krav. Det er mange urter man kan velge å vokse, basilikum, dill, sommer savory, lavendel, mynte, rosmarin, timian, estragon, lavendel, sitron verbena, kamille, oregano, basilikum, koriander, gressløk, persille, salvie, safran, karri blader , hvitløk, fennikel, etc.
Culinary Herb Garden; En kulinarisk urtehage er et eget sted i hagen, spesielt dedikert til voksende urter bare. Noen gartnere også blande urt som vokser med blomster og grønnsaker. Du kan prøve det eller vie et stykke land bare for urter. Hvordan å vokse en kulinarisk urtehage, avhenger av ett individ, et nøye studert design, eller en uformell hagen. Hva som må tas i betraktning er voksende vaner av plantene, å sikre nok plass for dem.
Location er viktig, mest urter trenger minst 6-8 timer lys, inkluderte partiell. Jorda bør være fruktbar, godt drenert og begavet med organiske kompostering. Herb hager må rent funksjonelle. Ved funksjonelle Jeg mener, bør de dyrkes i flekker som er lett tilgjengelig for vanning, luking, beskjæring, gjødsling, bioklipp og kontrollere skadedyr. En urt hage er ikke bare om å vokse urter i jordsmonn, kan man bruke potter og beholdere til å administrere plass bedre. En hevet bed plan er også et godt alternativ. Les mer om hvordan du layout en urtehage.
Erfarne gartnere ikke råde planting urter av den samme veksten vane sammen, slik mint som er invasive planter. Flerårig, biennale, eller evergreens bør fortrinnsvis grupperes sammen. Selv sesongens urter, bør plantes sammen, slik at man kan bruke den ledige plassen vekselvis. Cilantro, gressløk, etc, bør plantes i faser, mening, holder to uker forskjell mellom sår tid på samme urt, på denne måten etter når du er klar til å høste en batch, er en annen klar. Bruken av raden urten planting er svært velegnet for dyrking urter i forskjellige batcher.
En kulinarisk urtehage er ganske utsatt for skadedyr, er dermed skadedyrbekjempelse svært viktig. Beskjær eller urt rotasjon er en god praksis som vil nytte jorda samt urten, ikke glem å hvile jorda i korte perioder mellom planting. Før du går på og plante disse flavorful urter, i et ord om sin slaktemetode, alltid hånd Harvest beholde aroma.