Ulike Face Figurer

Hvert eneste menneske på jorden ser annerledes ut og har unike ansiktstrekk. Dette er hva som gjør hver av oss unike som et individ. De ulike ansiktsformer er det som gjør oss fra andre medmennesker. Likevel, til tross for ulike ansiktstrekk, er det visse egenskaper som er felles for alle ansiktsformer. Når du forstår de grunnleggende ansikts kontur, vil det være svært nyttig i å velge en bestemt frisyre, solbriller eller til halsen av klærne. Selv menn og kvinner har små forskjeller i sine ansiktsformer. La oss se på de ulike ansiktsformer for menn og kvinner. Du kan lese mer på ansiktet målinger: ansiktsform og personlighet.
Ulike Face Figurer for kvinner
De ulike ansiktsformer for kvinner, der de ofte kategorisert er:, oval rund form, Oblong Face, hjerte form, firkantet form, Diamond figur, Pear figur; Ulike Face figurer for menn
Den vanlige konturene av menns ansikts formen er som følger:; oval rund form, trekantet form, firkantet form, pære formet; Oblong / rektangulær form; Diamond Shape, Even kombinasjon av ulike ansiktsformer, Best Style for ulike ansiktsformer
Nå som du vet hvilke er de ulike ansiktsformer, la oss grave dypt inn i disse ansikts konturer. Du vil lære mye om de ulike ansiktsformer i de følgende avsnittene.
Oval; Den ovale ansiktsformen er ansett å være den mest allsidige av alle ansiktsformer. Du kan finne ut om du har en oval ansiktsform, hvis lengden av ansiktet ditt er lik halvannen ganger bredden. En oval møtte kvinner kan ha håret sitt så lenge eller kort hun ønsker, som alle lengder passer dette ansiktet form. Hår som er stylet bort fra ansiktet ser veldig attraktive på oval ansiktsform. Selv lag ser bra ut, men unngå tykke smell eller frisyrer som har mye av høyden på toppen. Du kan lese mer på hårklipp for ulike ansiktsformer.
Menn med oval ansiktsform bør unngå en litt avrundet hårfestet, tunge frynser og dunker. Du kan ha langt hår som er med skarv eller til og med ha håret kort. Du kan lese mer på frisyrer for oval ansikter.
Når det gjelder å velge solbriller eller briller, oval ansiktsform folk har mange alternativer. Du kan prøve forsiktig avrundet firkantede linser. Skarpe firkantede rammer ser for hardt. I utgangspunktet en ramme som fremhever din ideelle ansiktet formen er bra for deg.
Runde; Neste blant de ulike ansiktsformer er rundt ansikt, som er en av sjeldneste ansiktsformer. Ditt ansikt i denne saken er like bred som lengden. Your bredde kan være i ferd ¼ til ½ inches på mindre enn lengden. Ansiktet er preget av en runde haken. Kvinner kan prøve frisyrer med myke bølger som strømmer nedover å redusere rundhet av kinnene. Du bør helt unngå krøllete eller veldig rett hår, fordi det gjør at ansiktet ser bredere. Du kan prøve lag og håret lengde bør aldri være under haken lengden. Du kan lese mer på korte frisyrer for runde fjes og frisyrer for rundt ansikt personer.
Menn bør helt unngå frisyrer som bobs, slik de gjør i ansiktet virker mer runde. Menn frisyre for runde ansikter, omfatter de som er stylet høyere på toppen og fronten. Du bør legge volum nær kronen området da det vil redusere rundhet. Du kan lese mer i detalj på øyeglasset rammer for kvinner med runde ansikter.
Ved øyeglasset eller solbriller rammer, velger rektangulære rammer som de balansere ut ansiktsform. Ikke velg for liten linser som de gjør ditt ansikt virke større. Du kan også gå inn for ramme mindre brillene som de gjør ansiktet mer flatterende. Du kan fremheve ansiktstrekk med en V-hals.
Avlang / rektangulær; Et avlangt ansikt er lang oval ansiktsform eller rektangulære, hvis kjeven er mer kantete. Kvinner med avlange ansiktet figurer kan prøve chin-lengde hårklipp, som de hjelpe ansiktet ser kortere visuelt. Langt hår gjør at ansiktet ser lenger. Unngå bob klippe håret til enhver pris. Du kan velge en full frynser å legge balanse til ansiktet ditt. Brow-skimming smellene, haka-lengde bobs eller skulder lengde bobs passe lang ansiktsform. Du kan lese mer på avlange ansiktet frisyrer.
Menn bør velge frisyrer som er fyldigere på sidene og kortere på toppen. Dette hjelper på litt bredde til ansiktet. Du kan selv prøve lagdelt frisyrer som gir et rotete eller pjusket utseende. Unngå lange frisyrer eller de som er på en kantete to hårfestet ditt. Du kan ha en bart, som det vil forkorte lange ansiktet. Du kan lese mer på skjegg stiler for ansiktsform.
Så langt som briller er bekymret, velger rammer som ikke går utover den bredeste delen av ansiktet. Runde og firkantede rammer er bra for avlang / rektangulær ansikter.
Trekantet / Heart Shaped; Denne annet ansikt formen er preget av en liten, spiss hake, smale jawline, bred panne og kinnben. Kvinner bør velge hårklipp, stiler og ideer med lag eller lite smell. Du kan ha håret virkelig lang eller kort.
Du kan velge ovale øyeglasset rammer for hjerte formet eller trekantet form. Høy necklines er flott for folk med hjerteformet ansikt. Du kan lese mer om brilleglass rammer for ansiktsformer.
Square, The panne, kjeven og kinnbena av et firkantet ansikt er nesten like lange. Kvinner kan velge en stil som myker disse funksjonene. Du kan ha håret langt eller kort med myke kanter. Ikke gå inn for skarpe kutt, tunge frynser og Bob. Menn bør velge hairstyles som har et rent kutt rundt ørene. Håret bør holdes nær sidene, flate topper og litt lengre og større. Unngå puffy stiler som legger til bredden og volumet av ansiktet ditt. The øyeglasset rammer som passer firkantet ansiktsform er de ovale rammer som ikke holder for liten linser. Halslinjen som ser attraktive på deg er scoop hals.
Dette var litt informasjon om ulike ansiktsformer. Du kan lese mer om de ulike ansiktsformer og stiler som passer dem, på internett. Et ansikt formen er svært viktig del av å se bra og attraktiv. Hvis du kan fremheve funksjoner knyttet til ulike ansiktsformer, vil du sikkert bli den mest attraktive andre i byen. Snakk med din frisør om din ansiktsform og velge frisyrer tilsvarende. Jeg håper informasjonen om ulike ansiktsformer beviser nyttig for deg.