Hvordan av Angi et Mouse Trap

Fleste av oss le vårt hjerter ut ved synet av en slu liten bortkommen musen slo luften ut av en tåpelig, skråsikre cat. Jeg snakker om populære Tom og Jerry tegneserie. I virkeligheten, er mus svært ofte funnet i amerikanske hjem, gårder, og forårsake mye trøbbel. Skaden at de forårsaker kan se liten, men hvis ikke behandles umiddelbart, selv en enkelt bortkommen Jerry kan gjøre tilstanden verre enn Tom's. Selv i dag, konvensjonell mus feller er en av de mest effektiv måte å kvitte seg med en mus. En mus felle fungerer ved å fange en mus med makt, ved å drepe den eller låsing det ned, i live. Men, bare kjøpe en mus felle ikke utrette ikke jobben, må man lære hvordan sette en mus felle perfekt. Innstilling musen fellen på galt steder kan være farlig hvis du har små unger hjemme, eller kan selv bevise katastrofale for ditt kjæledyr. La oss gå gjennom hva alle ting er kreves og prosedyren å sette opp en mus felle.
Hvordan sette en Mouse Trap: Materialer Needed
Musefellen; Det finnes mange forskjellige mus trap design tilgjengelig disse dagene. Den vanligste er prøvd og testet, den fiendtlige, fjærbelastede bar musefelle. Den har et veldig enkel design med en presse tur på ene siden og en tungt lastet fjæren på den andre siden. Turen, som har et sted for agn å tiltrekke gnager, når trykkes vil slippe lastet våren som avspoler i en svært rask streik. Nå kan du forestille skjebnen til musen prøver å spise agn! Det har vært flere andre innovative musefeller, som munn musefelle, elektriske musefelle, live-fangst musefelle eller lim feller. Men, har ingen erstattet de mest populære og enkleste, fjærbelastede en.
Agn; Det andre viktige materialet er agnet. Å tiltrekke gnager mot fellen det viktig å lokke den med en slags agn at mus liker mye. Dette er et viktig skritt i hvordan sette en mus felle. Mus bare elsker husholdningsartikler liker peanut smør eller ost, enten hvorav kan brukes som agn. Det er en teori som ost ikke kan tiltrekke en rotte, hvis du opplever samme det er bedre å bytte til den tidligere.
Beskyttende hånd hansker; Du trenger denne å fjerne fanget musen, som vil bli død hvis hjelp en ladd-fjær mus fellen eller elektrisk mus trap.
Hvordan sette en Mouse Trap: Instruksjoner; Start forbereder fellen i kveld som et hus mus har en tendens til å vandre på jakt etter mat når lys og aktivitet er minimum. ; Klargjør agn på forhånd og servere den på tripping tallerkenen. Unngå å laste våren før du legger i agn eller andre hånden din kan bli musefelle første offer. Salami og sporingsbilde regnes også som potensielle baits. ; Nå, finn låseklipsen holder U-formede bar på plass. Slipp bar og trekk den tilbake som våren spoler til sitt maksimale potensial. , Nå, kommer spørsmålet om plassering, noe som er veldig viktig tanke på at musen alltid har foretrukket stier mens vandring. Lay fellen der du merker en mus eller dets droppings. Kitchen er ett musens favoritt area. Plassere fellen i mest sannsynlige stien kan øke sjansene for låsing nedover trusselen. Mus alltid foretrekker å flytte langs vegger som minimerer sjansene for blir oppdaget. Plassere fellen vinkelrett langs en vegg kan være det beste alternativet. , Nå, med fellen lagt, alt du (og mus!) kan gjøre er å be. Hold i fellen som lå over natten da dette vil maksimere sjansene for musa å finne agnet og deretter faller i fellen. ; Legging fellen om natten sikrer også at hvis det er barn hjemme, holder de seg borte fra det. Også, holde kjæledyret lenket eller i morgenen fellen kan måtte kalles en pet-felle! ; Hvis dine bønner er hørt, finner du beseiret fienden. Men, hvis rotte bønner er oppfylt, le av på en annen Tom og Jerry episode! Hvis det er en død mus i fellen, bli kvitt den mens iført tykke vernehansker og senere vaske deg med ett anti-septisk å unngå eventuelle infeksjoner. ; Kast musen i doble polythene posen og legg den i en papirkurv kan. Legg fellen igjen om nødvendig. Merk: Deponering av en fanget eller døde mus er ofte en rotete affære og kan omfatte blod, unngå å gjøre det hvis du er for pysete.; Selv disse fellene er svært effektive, er det sikkert ikke en forebyggende tiltak. Det er alltid rom for mer mus inn i huset og da må du gjøre om det gode arbeidet.
Les mer på: Hvordan Catch a mus; Skadedyrkontroll; Gnagere Control Metoder: Natural Gnagere Control; Gnagere Skadedyrkontroll: Electronic Gnagere Control; Dette handler om hvordan du angir et musefellen til en vellykket kampanje for å få kvitt mus fra hjem. Denne teknikken er ikke orde for bruk på gården husene som det kan være et par hundre mus der, og den det ikke mulig å drepe dem én-etter én.