Canna Lily

The Canna lilje tilhører ikke familien av liljer, men en genus på nitten arter av blomstrende planter, og har det liker av banan og ingefær i familien sin. Innfødt til tropiske og subtropiske regioner av Southern America, kan Canna liljer finnes voksende over hele verden. This hardføre flerårig urt vil vokse godt i USDA sone 7-11. Les mer på livet syklus av en blomstrende plante.
Canna Lily
Canna liljer vokser høye som sammenlignet sine motparter, 4 6 meter i høyden, og en spread som er stort. CANNA lily er populær for sine store attraktive løvverk, og like store attraktiv blomster. Bladene bjørnen en nær likhet til bananblader; bred, flat og alternative blader som vokser ut av en stilk i en lang smal roll og deretter folde som de begynner å modne. Bladverket er en lys grønn, men nye sortane har reddish-brun eller burgunder farget blader med gule eller grønt striper passerer gjennom dem. Anlegget er båret ut av en rhizomatous rotstokk og frø. CANNA lily blomstene livfulle fargene oransje, rødoransje og gult, blomstringen gjennom sent våren til tidlig høst. Les mer på blomst betydninger.
Økende Canna Lily
Planting Canna Lily: The Canna lilje kan lett forplante gjennom sine frø, Canna lilje løker, knoller eller gjennom deling av jordstengler og vevskultur. Sow Canna frø direkte i tiltenkte sted eller i Styrofoam kopper i et fuktig sådde medium. Frøene vil spire innen en ukes tid. Selv Canna liljer kan dyrkes i store containere, er det ikke anbefalt som de vokser fort og tendens til folkemengden beholderen. Divide røttene løpet våren tid og plante dem i et solrikt sted i godt drenering jord. Alter jorda sammensetningen med rikelig organisk materiale. Opprettholde jord pH kl 6.1 til 7.5. Grave et hull dyp nok å inneholde hele roten ballen, og gressmalingsklaffen rundt det å holde jord fuktig. Space Canna planter to fot hverandre. Vann din Canna lilje planten samt de pleier å tørke ut raskt, foruten de elsker rikelig med fuktighet.
Canna Lily Care: The Canna lilje blomstrer så snart den er etablert. Sollys er nøkkelen til deres lyse farger. Feed Canna med flytende gjødsel, gang blomsten knopper begynner å vises. Hvis du vil innhenter til frø, la blomsten Wilt og tørt på anlegget selv, annet fjerne deadheads å forlenge blomstringen perioden. Skjære vekk all gule blader. Det knapt noen skadedyr eller sykdommer at infisere en Canna, unntatt powdery mugg, som er ganske lett å få rids off. Canna liljer tendens å være ganske invasive, å så en behov deres kontroll veksten å holde dem i form. En hard beskjære til å styre en Canna vil ikke påvirke sin levedyktighet.
Les mer på:; Tips for Økende Urter Indoors; Flower Typer - Liste over Forskjellige Typer Flowers med Pictures; Forskjellige typer Lilies, The Canna lilje er hovedsakelig igjen i vokst før det fortsetter blomstring neste sesong, men hvis du tenkt å bruke space for andre blomster, lagre Canna frø eller rhizomes i en mesh bag. Canna lily kan begynne inn et attraktivt hedge, men en vanlig sviske er nødvendig å holde den i form og vedlikeholde høyde. Canna liljer samt dens løvverk kan brukes til store blomsteroppsatser. Så, gå videre, og Bloom fargen av solen!