Hvordan Stay Organized

Vet du hva alle vellykkede mennesker har felles? Vel for det første de er intelligente. Dernest de hardt arbeider. Og viktigste kvalitet noen organisert person er at han er alltid godt forberedt på forhånd for eventuelle eventualitet som kan oppstå dagen etter eller på fremtidige. For å være vellykket og være forberedt på morgen, er det svært viktig at en person er godt organisert. Selv, arrangeres er ikke lett og absolutt ikke noe man kan blitt i en dag. Men med konstant innsats og nedenfor nevnte tips, kan noen har en organisert hjem, arbeid og livet. Les mer på rengjøring.
Hvordan Stay Organized at Work
Ting gjøremålsliste; For å være godt organisert på jobb, er det første tingen du bør gjøre å lage en ting å gjøremålsliste dagligdagse. Husk å gjøre denne listen, én dag før dvs. for neste dagen, før hjemreise dagen før. Med avansert datateknologi, kan du forberede denne listen i systemet ditt også. Når du er klar om slags og mengden arbeid som du må gjøre neste dag, du automatisk vil kunne planlegge det mer hensiktsmessig.
Kvitte seg av rotet, er det svært viktig at du kaster bort alle uønskede papirene, filer, ting du har på skrivebordet. Også fil papirene og filer som du trenger hver dag pent. Dette vil spare mye tid og krefter på din del hverdagen.
Gjør ett Thing på en Time; Det er svært viktig at hva oppgave du har planlagt gjøre først, får ferdig, før du ta opp en ny oppgave. Som du allerede må ha observert mens arbeider som tar opp to ting av gangen, det meste av tiden, resulterer i dårlig kvalitet på arbeidet og for det andre, forsinkelse i ferdigstillelse også.
Do Viktig Oppgaver First; Selv hvis du liker gjøre noen andre tingen på et bestemt tidspunkt, hvis en aktivitet kommer opp, som er svært viktig fra din sjefen's eller organisasjonens synspunkt, gjøre det først. Etterbehandling viktigste oppgaver vil eliminere enhver form for innblanding utenfra som sjefen sjekke på deg igjen og igjen hvilken fremgang du har fått på oppgaven, etc. Når du er ferdig med denne oppgaven, vil du kunne fokusere mer på andre oppgaver. Les mer på effektiv organisering av arbeidet
Hvordan Stay Organized at Home
Donere Uønsket Stuff; Hvis du har bestemte klær i garderoben din som du ikke har slitt i over et år nå, er det svært usannsynlig at du kommer til å bruke dem i fremtiden. Samme gjelder for gamle sko, bøker og andre ting i huset. Så enten du donere disse tingene eller bare putte dem i en søppelsekk og kaste dem bort, å fjerne rot i huset.
Lag en fil, Lag en fil som inneholder alle de viktige papirer, regninger og kvitteringer. Kast de som du ikke trenger.
Fix Steder for Everything; For å organisere hjem, er det veldig nødvendig at du har et fast for alt eksempel klær, sko, bøker, ekstra kjøkken forsyninger, medisin boksen etc. Dette vil hjelpe deg å finne disse tingene lett når du trenger dem.
Clean One Thing på et Time; Når du har faste plasser for hver og alt, starte rengjøring huset. Start med én hylle eller kabinett samtidig. Organiser og rengjør den først og deretter flytte på neste.
Involver Family; Når du rent huset, det ingen garanti at den vil forbli at måten alltid, spesielt hvis du har barn. Så gjør dem så godt som din ektefelle forstår hvor mye arbeid har gått inn organisere huset, ved å involvere dem i denne oppgaven av deg også. Dette måten de vil tenke to ganger før rote opp ting i huset.
Les mer på:; Hvordan organisere rotet; Home Organization Tips; Hvordan Stay Organisert i College
Noter pensum; College Life kan kaste mange overraskelser på unge og innen få dager de innser hvordan det er å være på egen hånd. For å være organisert på college, er det svært viktig at studentene gjør en skikkelig notat av pensum som er gitt i klassen på den første dagen. De bør skrive alle viktige datoer som er spesifisert i pensum, eksempel hva og når et bestemt kapittel må studier, når avisene må leveres etc. Når studenten er klart hva eller når han forventes å gjøre en bestemt ting, vil han kunne planlegge det bedre.
Hold Ryggsekk Ready; Posen at studenten tar med ham hverdagslige til høgskolen bør ha nødvendige elementer av dagligdagse bruk, som penner, skriving stensiler, highlighters, og bøker, klar i den. På denne måten vil studenten ikke nødt til å kjempe for dem i klassen eller på biblioteket.
Hold rommet Organisert; Keeping vandrerhjemmet rommet rent og ha et bestemt sted for alt slikt klær, bøker, oppgaver, sko, etc, vil spare mye tid av studentmassen hverdagens. Studenten bør sørge at når han kommer tilbake fra college hverdagens, setter han tingene nøyaktig, hvorfra hadde plukket dem opp.
Dette er noen tips om hvordan du kan holde orden. Foruten disse, er det svært viktig å forstå at procrastinating arbeid gjør en person uorganisert slik at bør unngås. En svært viktig ting før jeg signere off, hvis du føler at du gjør forbedring i personlige og profesjonelle liv, dvs. du får mer og mer organiserte, og er også høster dens belønninger, dens svært viktig at du belønne deg selv fra tid til tid. Likhet du kan gå for en film eller se en match, belønne din self med hva gjør deg lykkelig. Dette vil sikkert holde deg motivert nok fortsette med denne livsstilen av deg.