Hvordan å vokse Bonsai

A bonsai er en dverg dekorative tre eller busk, som er dyrket i et grunt pott. Historien til denne kunsten å vokse miniatyriserte versjoner av store trær og busker, kan spores tilbake til oldtidens Kina. Kunsten ble ytterligere finjustert av den japanske, og til slutt den spredt over hele verden. Bonsai trær er kategorisert i ulike typer, avhengig av ulike faktorer, slik som størrelse, vinkel på stammen etc. Noe av det mest ønskede ornamentale innredningen, å vite hvordan å vokse bonsai kan bli en stor opplevelse i seg selv.
Hvordan Grow Bonsai Trees?; Økende bonsai trær er en kunst som krever grunnleggende kunnskaper om hagebruk samt noen kreativitet. Når du velger en bonsai treet, kan du velge mellom innendørs planter og utendørs planter. Hvis du planlegger å vokse bonsai innendørs, kan du velge arter som schefflera og gråt fiken, og hvis du har tenkt å dyrke den utendørs, kan du velge arter som einer og lønn. Ta et skritt videre, hvis du har tenkt å vokse bonsai frukt trær, ideelle alternativene vil være kirsebær, blåbær, fiken etc. Etter at du har utvalgt arten, burde du ideelt velger mellom de mange bonsai treet figurer tilgjengelig. Noen av disse mest populære figurer er oppreist, skråstilt og avlang. Les mer på bonsai-treet typer.
Ideelt sett bør du bruke et grunt skrøpelige eller plast potten til å vokse en bonsai tre. Størrelsen på potten vil avhenge av størrelse og form du har tenkt for treet å kjøpe. For å sikre at innhaldet i denne ornamental treet er på sitt beste, velger en pott som har fargen komplimenter bonsai. Hvis du har tenkt å vokse bonsai fra borekaks, er neste ting du trenger å gjøre for å bryte den valgte å kutte eller kvist med en bonsai wire, og gi den ønskede formen. Pass på at du vikler ledningen løs nok til å sikre at treet veksten ikke vil bli hemmet.
Når det gjelder planting treet, kan du starte ved å spre en tomme jord i bunnen av potten. Spre røttene til treet over denne jord, tie det hvis du føler at treet ikke ville være i stand til å holde bakken, og dekke det med de resterende jord. Pass på at du la litt plass fra den kanten nedover, ca en tomme eller to, for å vanne treet. Du kan også bruke denne plassen til å legge til innredning. Når du har plantet treet i potten, kan du henge vekter til grenene å dempe sin naturlige veksten. Plasser treet på et slikt sted at den mottar delvis sollys, men ikke full. Når treet har avgjort, kan du ornament treet ved hjelp av steiner, sand eller grønn mose. Reading mer informasjon om kunsten å utvikle et bonsai plante vil definitivt hjelpe deg i denne oppgaven.
Hvordan å vokse Bonsai frukttrær?; I tilfelle du har tenkt å vokse bonsai fra frø, må du holde disse frøene på kjøleskapet en uke før planting dem. En dag før du planter dem suge dem i vann, og samle de frø som vask, og akkumuleres i bunnen for planting. Velg næringsrik jord og sørge for at potten forenkler riktig drenering av vann. Spre et lag med sand i bunnen av jord, og følge den opp med et lag av jord. Ved hjelp av pekefingeren grave noen hull i den. Plant frøene i disse hullene og dekk dem med et lag av jord. Hold potten i mørket men godt ventilert område og sørge for at støv akkumuleres ikke på den. Etter en måned eller så, vil små planter begynner å vises. På denne tiden flytte potten til et område hvor det vil få direkte sollys. Når de begynner å vokse, kan du beskjære dem og wire dem på en lignende måte som du ville koble tynne grener i ønsket fasong.
Du kan også lese mer på:; Bonsai Trees - Historie; Bonsai Tree Care Instruksjoner; Dette var kort informasjon om hvordan å dyrke bonsai trær fra frø og fra stiklinger. En ting å notere er at opplysningene gitt ovenfor er generisk i naturen, som kanskje ikke passer for alle plantene. For eksempel, vil prosessen for dyrking av einer bonsai treet noe forskjellig fra prosessen med å vokse kirsebær bonsai treet. Derfor må du gjøre litt research om artene du velger før du starter selve prosessen med planting bonsai.