Elektrisk for menn Razors

Vel, er du godt kjent til din lange, ulendte skjegg og du har nesten prøvd alle skjegget stiler for menn till dato! Muligens, du nå berømte som noen 'hippie fyr' eller en asketisk, eller i verste fall som en lat fyr som ikke vet hvordan å barbere et skjegg. Hvis disse er ingen av de grunnene, da trolig, er du lei av barbering med din gamle og ubehagelig barberhøvel! Formålet med denne artikkelen er å få deg klar om noen barbermaskiner av menn som har blitt en trend i dagens tid. Nå nyter en ren, glatt og perfekt barbering med hjelp av barbermaskiner? Hvis du er stolt av ditt ansikts hår, kan du vite mer om noen skjegg grooming tips og hvordan å trimme skjegget.
Velge Best elektrisk Razors for menn med sensitiv hud
Menn ha sensitiv hud generelt foretrekker trimming deres ansikts håret som barbering irriterer ansikts huden og selv røde merker vises på ansiktet. For menn ha sensitiv ansikts hud, har barbermaskiner blitt en godt valg som de er utformet slik at den passer sensitiv hud. Imidlertid før du fortsette til kjøpe en elektrisk barberhøvel, må du forstå dine krav og formålet kjøpe dem. Les mer på barbermaskiner for sensitiv hud.
Typer Electric Razors for Men; Det finnes to typer barbermaskiner for menn tilgjengelig i markedet og bevisstheten om dem vil hjelpe deg å plukke høyre en som passer din kravet.
Folie Type Electric Razor; Disse typer elektriske barberhøvler har enten én eller to flytende hoder som er konstruert for å jevnt gli over ansiktet. Knivene montert i flytende hodene beveger seg bak en perforert skjerm og det er lag av metall band som først holder håret (akkurat som barberer gjør!) deretter den utvidede håret er klippet! Disse er bra for kortere håret.
Rotary Type Electric Razor; Den roterende elektriske barberhøvler har tre til fire flytende hoder med roterende indre og ytre cutters.De elektriske barberhøvler er effektive for langt hår og er veldig nyttig i barbering lange tilnærmingene av skjegget.
Etter hvert som teknologien har forbedret finnes det mange standard trådløs barbermaskiner av menn som har blitt populære i markedet. Disse barbermaskiner er kombinert med et batteri og funksjoner som advarer deg hvis batteriet har lite strøm. Oppladbare batterier, tillate deg å bære dem mens du reiser og nyt en glatt barbering i din hektiske timeplanen også. For hjemme bruker, er det å foretrekke å bruke barbermaskin som følger med ledninger.
I tillegg til de typer barbermaskiner, andre saker som mobilitet, strømforbruk og komfort av renhold er noen av de andre parameterne som du bør sjekke. Her er tester for noen av de beste barbermaskiner for menn.
Electric Razors for menn: Omtaler
Remigton, Braun, Phillips, Panasonic og Hitachi er noen av de viktigste aktørene i markedet for barbermaskiner. De fem beste barbermaskiner for menn har blitt listet nedenfor. ; Braun Series 7760cc; Philips Norelco arcitec 1050X; Panasonic Vortex HydraClean ES8109S; Remington MicroScreen MS2-390; Philips Norelco HS8420 Nivea for Men Razor; Du kan lese mer på; Best Electric Shaver; Electric trimmere Anmeldelser; Electric barberhøvler for menn (og for kvinner også, skjønt med noen variasjoner) har blitt en åpenbart valg blant massene som forventer ett barbering som er fritt sår eller kutt. Ikke overraskende at barbermaskiner av menn har erstattet den konvensjonelle bladet barberhøvler. Den elektriske barbermaskiner skjønt er dyrt (alt fra $ 60 for å et par hundre dollar) enn bladet barberhøvler, deres fordeler oppveier kostnadene. Så, hvis du har råd til disse barbermaskiner, deretter ta dem i shopping listen.