Hvordan Tune en Mandolin

En mandolin er et av de mest morsomme instrumenter å spille. Og lære å stemme en mandolin er ganske viktig. Hvorfor det? Fordi mandolin, som flere andre strengeinstrumenter, pleier å gå ut av tune mye. Og en untuned mandolin er en auditiv katastrofe og ikke moro å spille heller. Derfor, for å få den beste lyden, og har gode gøy å spille dette instrumentet, er det viktig å vite hvordan du stiller ett mandolin. Nå synet av alle disse strengene kan skremme deg litt, men la meg forsikre dere om at tuning en mandolin er et stykke kake! Og dessuten noe som alle mandolin spilleren burde vite.
Hvordan Tune en Mandolin av øret
Den enkleste måten å tune en mandolin er å lære hvordan du stiller en mandolin av øret. En mandolin har 4 sett med 2 strenger hver. Hvert sett er stilt til én note. Så starter fra toppen strengen, første strengen er innstilt på noten G, den andre strengen er innstilt til note D, den tredje strengen er stemt til A og den laveste strengen som har den høyeste banen er innstilt til en E. Så når du vet hvilke merke hver enkelt streng spiller så å lære hvordan du stiller ett mandolin ved øret blir mye enklere.
Nå, kan du ikke justere mandolin hjelp en gitar eller en piano. Jeg tror at tuning ved hjelp av et piano vil være mer pålitelig som gitarer også gå ut av tune. Så spiller G note på pianoet / gitaren og så tune den øverste strengen på mandolin til dette notatet. Deretter spiller D på piano og justere andre strengen slik at de høres like. Deretter spiller tonen A og notat E og tune mandolin henhold til notatene.
Hvordan Tune en Mandolin med Guitar Tuner
Den andre, litt enklere måte tuning mandolin er å bruke en mandolin eller en gitar tuner. En mandolin tuner vil gjøre ting enkelt ganske. Du spiller hver streng, og avhengig av merke til at strengen utgår, vil tuneren fortelle deg om strengen er stemt eller notat. Tuneren vet automatisk hva streng du spiller og dermed justerer seg selv med det. Det er en indikator på tuner. Hvis på å spille noten indikatoren skifter til venstre, betyr det at strengen er stemt er for lavt og må være innstilt høyere. Derimot, dersom indikatoren skift for å høyre, deretter det betyr at strengen er stemt for høy og må innstilt lavere. Hvis indikatoren er i sentrum, betyr det at strengen er perfekt innstilt. Følg dette trinnet begynner med den øverste strengen, og deretter ned til bunnen strengen.
Mandolin tunere kan være vanskelig å finne, så er det mulig å ha en rask løsning med en gitar tuner? Ja, ett gitar tuner også fungerer i en veldig lignende måte i forhold til mandolin tuner og du må følge de samme trinnene ovenfor for å tune mandolin.
Å lære å tune mer musikkinstrumenter, les videre:; Hvordan Tune en Guitar By Ear; Hvordan Tune ett Bass Guitar; Hvordan Tune ett Acoustic Guitar; Tuning en Violin; Så disse var et par måter tuning mandolin . Så nå at du vet hvordan du tune ett mandolin, kan du nå gå og ut wow publikum med dine ferdigheter!