Hvordan Ta på Mascara

Mange kvinner blir frustrert over sin mascara på grunn av sporadiske klumper som får igjen på øyevippene. Hvis det er tilfelle med deg, prøv dette. Før du bruker mascara, ta børsten og en vev. Plasser silkepapir rundt børsten og forsiktig rulle børsten rundt vevet. Pass på at du ikke rulle det for mye eller annet hele mascara vil gå av. Nå som du vet hvordan du unngår stygge klumper, la oss ta en titt på hvordan å sette på mascara riktig. Les mer på øyesminke.
Hvordan å sette på mascara riktig, jeg har møtt mange makeup artister forklare meg de forskjellige måtene å ta på mascara, men bare en teknikk seemed rett. Å vite den reelle kode på hvordan å sette på mascara avhenger ikke merket av kosmetikk. Den beste mascara for deg bør være basert på utseendet på vippene. Her er noen tips og triks om hvordan du bruker mascara den rette måten.
Plukk Høyre Mascara: Ta deg tid i det fine midtgangen når du plukker en mascara for deg selv. Hva du trenger å konsentrere deg om er, hvis kosmetisk merket har vannfast mascara eller ikke, og hvis det gir mer lengde og volum. Velg en nyanse mørkere enn din piskeslag fordi det gir et bedre utseende. Hvis du er en blond, velg en brun farget mascara. Og hvis du har svart eller mørk brunt hår, alltid gå for svart farget mascara. Les mer på best forlenge mascara.
Curl, Curl, Curl: Det er kvinner som er velsignet med krøllet øyevipper, men akk, ikke alle er så heldige. Og det er derfor man oppfant øyenvippe papiljott. Les instruksjonene på hvordan du bruker en øyenvippe papiljott skikkelig før du begynner. Du ønsker ikke å såre øynene eller rykke ut vippene. Les mer på øyesminke tips.
Nå Comes the Application: Ta den øverste øyevippene første, som det er lettest å farge. Selv om, det er sminke stylister som forteller noe annet. Du kan ta bunnen øyenvippene eller toppen seg, avhengig av hva som fungerer for deg. Det finnes ingen rett eller gal måte her. Start med bunnen av øyevippene dine og sakte bruke mascara. Dette vil forlate vippene med en god base coat. Men pass på at du ikke bruker mer enn ett lag. Hvis mascara ikke gir rett pelsen i ett program, så mascara må byttes.
Nå kommer den nederste vippene. Hold en foldet tissue papir under bunnen øyevippene. Vertikalt hold tryllestaven og bare berøre dine vipper. Dette vil gi deg et naturlig utseende heller enn en spiky utseende. For en intens, kan du gjøre mer enn ett strøk på bunn piskeslag. Prøv ikke å holde tryllestaven horisontalt, slik det vil gjøre smudge merker under øynene og vil gjøre huden din ser mørkere. Hvis du ønsker å unngå dette, er det et triks for å gjøre nederste vippene ser definert, uten å gjøre ser dem tungt. Påfør et lag med mørk brun mascara over bunnen piskeslag. Les mer på dramatiske øyesminke ideer.
Skill Lashes: Kjøp en øyenvippe separator børste hvis du ikke har en, fordi det gjør underverker. Stol på meg damer, vil du ikke angre på det. Vær så skånsom som mulig og nøye separate alle vippene som har kommet sammen i en gruppe. Les instruksjonene om hvordan du bruker øyenvippe separator børsten forsiktig og deretter bruke den.
Les mer på:; øyenvippe Dye, øyenvippe Vipper; Dette var noen personlige tips om hvordan å sette på mascara riktig. Mens fjerne mascara Bruk en oljebasert mascara remover, så unngår du å dra vippene. Ikke alle merkene er laget like og slutten resultater er alltid forskjellige fra hverandre. Prøv forskjellige merker før du betale for den som passer deg best.