Fake Peis

En peis er vanligvis det sentrale punktet i et rom. Det gjør rommet ser vakre og elegante. Følelsen av varmen den gir er bare best, gjør den en må ha av ditt hjem innredning. Men hva om du ikke har en? Hørt om fake peis? Ja, hvis du ikke har en ekte peis, eller hvis du er på et stramt budsjett, så fake ildsteder er de beste til å velge. Ulike falske peis ideer har blitt en av de populære måter å gran opp hjemme innredning. Disse er sikkert ikke til oppvarming formål, men gi en classy følelse til rommet ditt. Fake peiser, laget perfekt, kan gi inntrykk av et ekte. Så, bare lære å bygge en falsk peis og har en i ditt hjem. La oss gå videre til prosedyren for å gjøre falske peis.
Hvordan bygge en falsk Peis, første, bestemmer det rette stedet for denne peisen. Deretter får en peis Mantel. Det er et stort utvalg i peis Mantel design tilgjengelig. Husk du senere kan enkelt erstatte den falske peiser av en ekte eller en elektrisk peis, så bestemmer rette på stedet og mantel.
Materiale Obligatorisk, Wood stokkene Liten bærbar fan; Red pære, Satin eller noen lette, blanke klut (rødt, oransje og gult), Hot limpistolen; Prosedyre
Trinn 1, Start ved å arrangere loggene. Skjær dem i henhold til ønsket størrelse og begynne å plassere dem inne i mantelen. Plasser dem i en måte å skape et naturlig utseende, ikke roter, ikke bare plassere dem side ved side eller oppå hverandre. Begynn med 3 på bunnen, skrå fra hverandre, neste sted 2 på disse og en singel på toppen. Du kan male dem i mellom for å gi et kull titt. Les mer på elektrisk peis logger.
Trinn 2: Ta den røde, oransje og gul farget tøy stykker. Skjær dem tilfeldig å ha ujevne shaped strimler på ca 8 til 12 inches i lengde. Pass alle er ikke samme i form, slik ha rett effekten. Les mer på peis sikkerhet.
Trinn 3; nå, lim disse klut strips tilfeldig til loggene ved hjelp av et varmt lim pistol. Sørg for at du limer dem på backsides av stokkene, ikke være veldig systematiske. Også huske at du ikke lime dem til én logg.
Trinn 4; Nå tar vifte og plasser den bak loggene, vil dette bidra duken strimler flytte. Dens plater, må vende oppover. Bekrefter at det er ikke synlig fra forsiden. Secure det bruker en maskeringstape. Neste legger du til en rød farget pære for ett endelig virkning av et ildsted. Dette må også være ute av syne. Avslutt ved fikse en glass skjerm, og det er gjort! You kan forskjønne mantel med noen kreative ideer med dekorative elementer eller bare holde det enkelt.
Du kan også velge for falske peis varmeovner. Disse er dekorative og flott måte å legge til at element av "varme" til rommet ditt. Dessuten, disse er enkle å vedlikeholde og det er stor variasjon i disse. Men sørg du arbeider godt på sin panel og mantel, gjør den ser naturlige og match godt med hverandre. Så, er du klar til å lage en falsk peis i huset ditt? Bare følg fremgangsmåten for å ha det der, du kan legge til andre elementer, men sørg for at de ikke gjør det ser fake.