Hjemmelaget skjønnhetsbehandlinger

Alle av oss føler oss bra når vi ser våre beste og får vi utfyller for våre vakre utseende. Mange av oss tror at det kan oppnås med hjelp av noen svært dyre merkevarer skjønnhet produkter. Men dette er ikke sant, og du kan få den nydelige ser på hjemme selv. Det er flere hjemmelagede skjønnhet behandlinger som kan arbeide underverk på hud og håret, og at også uten å bruke en formue. Les mer på hjemmelagde skjønnhetsprodukter.
Hjemmelaget skjønnhetsbehandlinger Oppskrifter
Når vi snakker om skjønnhetsbehandlinger, de hovedsakelig består av hudpleie-og hårpleie. Den enkle prosessen med hudpleie omfatter rensing, skrubbing, toning og fuktighetsgivende. På den annen side, innebærer hårpleie sjamponering, og condition av hår. Her er vi skal dele med deg noen naturlige hjemmelaget skjønnhetsbehandlinger som er enkle å følge og vil tjene din hensikt også.
Oppskrift på Skin Cleanser, Rensing av ansiktet er en av de viktigste delen av enhver hudpleie regime. En enkel naturlig hudrensingsprodukt kan tilberedes ved hjelp av honning sitronsaft og vanlig yoghurt. Yoghurt renser opp huden, sitronsaft toner opp huden, og honning vil fukte huden. For å forberede den rensende blanding, mix 2 ss honning, 3 spiseskjeer fersk lime juice, og 4 spiseskjeer av yoghurt. Massere det godt inn i huden på 3 minutter slik at de grunnleggende kvalitetene er absorberes godt inn i huden, og vask deretter av med vann. Les mer om naturlig ansikts rensemidler.
Oppskrift på Skin Toner; Du må ha ett medium størrelse agurk og 2 teskjeer honning for å forberede en naturlig hud toner. Skrell agurken, skjær den i tilfeldige biter og lag en puré ut av det ved å sette den i en blender. Skill juice fra puré av straining det gjennom en cheesecloth. Legg honning i juicen og la blandingen i en ren flaske og oppbevar den i kjøleskapet. Du kan bruke den for en uke. Før du bruker, riste flasken godt slik at honning og juice er godt blandet. Hell det på en bomullsdott, gni det over huden, og la løsningen tørke på huden din. Du bør bruke den etter rense huden om morgenen og kvelden.
Oppskrift på Facial Scrub: Ta en overmoden jordbær, skjær den og bland det godt. 2 ts natron og en teskje av jordet mandler skal blandes inn i jordbær for å forberede en smidig masse. Nå er din kratt klar til bruk. Først av alt, legge en demper på ansiktet ved å plaske litt kaldt vann i ansiktet ditt. Påfør scrub forsiktig på huden din og deretter gni den med tuppen av fingrene hjelp lille sirkulære bevegelser i ca 5 minutter. Ikke bruk den rundt øynene, da huden på dette området er svært følsomt. Til slutt, vask av med varmt vann og tørk den opp grundig. Dette er egnet for alle typer hud. Dermed vil du få kvitt kjedelige, grov hud. Les mer på exfoliate huden naturlig.
Oppskrift for Facial Mask, for dette, trenger du en stor størrelse fersken med huden, 2 ss honning og 2 teskjeer yoghurt. Først, mos fersken og tilsett honning og yoghurt inn i den. Bland alle av dem riktig slik at du får en tykk og med lim. Bruk den over hele ansiktet og halsen på en slik måte at et tykt lag dannes. Vent 10-15 minutter slik at næringsstoffer komme absorberes godt inn i huden. Vask deretter off med vann. Påfør en toner og fuktighetskrem. Den svært næringsrik stoffene stede i denne masken vil bidra til gi huden en myk og smidig føler. Les mer på hjemmelaget ansiktsmaske.
Oppskrift på Hair Conditioner; De nødvendige ingredienser er 2 egg, en teskje hver av sitronsaft, majones og olivenolje. Bland alle de fire komponenter godt å lage en smidig masse. Bland 3-4 ss sjampo egnet for tørt hår inn i blandingen. Deretter vått håret grundig og bruke blandingen shampoo håret. Skyll av vannet. Du bør bruke den to ganger i uken. Dette vil fungere som en naturlig hår balsam for tørt og skadet hår. Les mer på balsam for skadet hår.
Naturlig hår balsam for fett hår består av 2 ss hver av fersk lime juice og eple cider eddik, halv avokado knust, 1 ss majones. Bland dem godt og søke på håret direkte (gjelder ikke på våte håret). Vent i ca 20 minutter, deretter massere hodebunnen forsiktig i ca 5 minutter og vask deretter av med varmt vann. Dermed kan du bli kvitt overflødig olje fra håret og det vil få tilbake sin livlige utseende. Alltid shampoo fet håret to ganger i uken. Også referere til håret conditioners laget hjemme.
Håper du finner den enkle hjemmelagde skjønnhetsbehandlinger gitt i denne artikkelen nyttig. Når du skjemme bort deg selv med alle disse behandlingene regelmessig, er jeg sikker på at det vil gjøre en stor forskjell på huden og håret. Imidlertid bør disse behandlingene være ledsaget av et sunt kosthold og drikking av rikelig med væske for å gjøre huden og håret glød innenfra.