Zero Lagersalg Peis

En null klaring peis er ikke annet enn en prefabrikkert, fabrikk laget ildsted som lett kan flyttes rundt og trenger svært lite vedlikehold. De er laget for boliger uten skorstein og trenger ikke en åren å fungere effektivt. Null klaring ildsted er installert med instruksjoner for å sette sammen enheter og en manual for rammeverk krav. De ser bra når metallet enheten er omsluttet av en mur ramme.
Hva er en Zero Lagersalg Peis?; Zero clearance ildsteder er omgitt med en treramme og ha ventilasjon rør på baksiden. De er vanligvis laget av metall eller støpejern og er drevet med tre, gass eller elektrisitet. De kan rengjøres en gang i året hvis de brukes. Null klaring peis er alltid et bedre alternativ enn en innebygd peis da det kan trygt installeres i nærheten av eller mot brennbart materiale som tre eller vegger. Den plassen kreves av disse peisene også forholdsvis mindre enn tradisjonelle peiser. Les mer på peis sikkerhet.
Disse null klaring peiser kan monteres i alle rom i huset, for å gi rommet en tradisjonell, men moderne utseende. Det er ikke behov for vanskelige og komplekse murstein arbeide for å dekke disse peiser som du kan bare ha en glassdør å gi dem et unikt utseende, redusere kostnadene ved peisen. Det finnes en rekke attraktive design for et null klaring peisen og du kan matche dem med en attraktiv ildsted Mantel som compliments ditt hjem fargevalg.
The null klaring peis er å få en masse popularitet som er det ikke bare billigere å installere, men raskere og enklere å operere som sammenlignet med de tradisjonelle mur peis. De er opptil 70% mer effektive enn de tradisjonelle, som åpne peiser ikke får nok varme til å brenne miljøgifter produsert av dem, derav redusere effektiviteten. Dette er ikke tilfelle i null klaring peisene slik de er lukket og ikke produsere for mange miljøgifter.
Disse peisene koster rundt $ 500 til $ 3000, avhengig av hva slags modell du velger. En av de beste og mest effektivt modellene is Napoleon BGD42CFN som er veldig hendig å installere i alle rom i huset og ser stilig og elegant. Når du ønsker å kjøpe en av disse, må du ta riktige mål av stedet du vil få det installert i.
Zero Lagersalg Vedfyring Peiser; Disse peiser har felgen en jern, men er drevet med tre. Hvis du ønsker å gi et tradisjonelt utseende til null klaring peis, kan du velge en vedfyrt en. Disse, ikke bare varme stua, men også lavere energikostnader sammenlignet med gass og elektrisitet drevet peiser. Kan du nyte varmen fra et tre peiser på en kommersielt bygget null klaring peis med familien, over en varm kopp kaffe. Det eneste problemet med denne typen peis er at den må rengjøres hver gang du bruker den som den gir ut sot fra skogen.
Zero Lagersalg gasspeis, Dette er en slags null klaring peis som er drevet av gass. Det trenger ikke brennbart materiale som tre. Det er en praktisk måte å lage ild, men peisen må være godt ventilert og må ha en gassledning festet til den viktigste forbindelsen. Det finnes mange modeller tilgjengelig i null clearance gasspeis og du kan velge hvilken passer ditt hjem. Plasseringen av en null klaring gasspeis er en viktig faktor i installasjonen. Sørg for å velge en plassering som ikke hindrer bevegelse i huset, som en feil plassert ildsted kan føre til ubehag og mindre plass til å flytte rundt. Vurder størrelsen på brennkammeret før du kjøper den. Les mer på gass peis installasjon.
Zero klaring peiser er bokstavelig talt den hotteste peiser dag. Så hvis du vil gi hjemmet ditt en vakker, koselig og et tradisjonelt utseende gå for en null klaring peis.